32

Анонимен

преди 1 година

СоцСчетоводителката с Памперса дава акъли по икономика, които се публикуват. Та да не се сърдим, че икономиката ни е на това ниво. И тя и хиляди като нея са на разходната част на бюджета

31

Кака Мара

преди 1 година

Бабе,бабе! Помниш ли как се хилеше от председателското място в парламента. Искаше да си добра орисница,а виж какви таласъми влязохте там?И какви ги забъркахте?

30

Анонимен

преди 1 година

Гаджето на Слави пак се обади..

29

Нетоплофициран

преди 1 година

Нямам парно, нямам парно. Тралала, тралала!

28

Анонимен

преди 1 година

Бабо Мике къде така, Слафчу ли те прецака?!

27

Анонимен

преди 1 година

26 и докога ще те хранят вашите бе??

26

Анонимен

преди 1 година

Абе като гледам BMWтата и Мерцедесите по пътя. хич не сме го закъсали. Заведенията са пълни дори в селата.

25

Анонимен

преди 1 година

Сега е само началото, истинската промяна ще е усетите зимата, като започнат да ви идват по 500 лева сметки за парно.

24

МИНУСЧЕТА?

преди 1 година

По времето на Бай Тошо здравеопазването беше БЕЗПЛАТНО.Имахме армия,имахме 150 000 танка.Сега имаме 0 танка,ама имаме чертежи на американски хвърчила 60 годишни,все още неппроизведенуи.Платени са вече,Кире ПеткоФФ я организира тая работа.Няй-вероятно е откраднал в пъти повече от Винету Борисисов

23

22-годишен

преди 1 година

Добре, че родителите ми работят в Германия, та си имаме финанси и живеем що-годе добре. Ако разчитаха на България да ни храни- от глад щяхме да умрем

22

Анонимен

преди 1 година

Искахте промяна , получихте си я. Преди две години , сиренето беше 10 лева, олиото 2 лева , бензина 2 лева , сега заплатите скачат с 10%, а инфлацията реалната е 50%

21

Кекъл

преди 1 година

Бабче, кажи сега за Славуна нещо? Хареса ли ти, че не си подаде данъчна декларация, за да може С-У-В-Е-Р-Е-Н-Ъ-Т да не знае какво всъшност притежава?

20

позор!

преди 1 година

Ей, сакато чудовище на идвана, дето побратимите ти- мутри и мафиоти те излъгаха, че ще държиш в мръсните си и треперещи ръце съдбините на България, ама те излъгаха, а ти нали си ***, взе, че им повярва, та чудовище Сакато прибери баба си Зайка Микова, пардон - Мика Зайкова, защото вече отвращава хората със старческата си физиономия и жалката й деменция!

19

Стефан

преди 1 година

Мика Зайкова се опитва да ни убеди, че инфлация има само в България. Г-жо Зайкова, инфлация има в целия свят. Например в Америка и Турция тя е в пъти по-голяма от България. Зайкова черпи евтини политически дивиденти за ИТН, които няма да влязат в парламента повече. И тя като шефа си Славчо Трифонов и Румен Радев много харесваше Кирил Петков и Асен Василев, но започнаха да ги атакуват, когато правителството не позволи на ИТН да дават пари на фирми, близки до ГЕРБ.

18

НО

преди 1 година

оф пак тая.Няма бедни в българия. Нали видяхме как изкупува олио по 10лв. и нафта по 4 лв.За количките в хипермаркетите да не отваряме дума. А ако не дай боже пуснат никому ненужни електроуреди завишени два пъти и на промоция 10%, не може да де доредиш да купиш ако ти трябва. Магистралите за морето и Гърция са пълни. Няма бедни. Стига се връзвахте на глупостите за бедния български народ.

17

Глупи

преди 1 година

До АнонименЕ, карай го на спомени. И на студено. Това ще запомни синът ти...

16

Анонимен

преди 1 година

Българи ОПОМНЕТЕ СЕ!!Русия ни освободи от ТУРСКО РОБСТВО.Спомнете си баташкото клане.Гледайте филма Пътят към София.Прочетете Под Игото от Иван Вазов.В земята наша българска гният костите на 200 000 руснаци.Като казах това на сина си,в него се събуди българското.Я да видим дали ще има минусчета???Българин съм,обичам си Родината.

15

морски

преди 1 година

Бг може да изхранва населението си Х3...нооо много се краде! Част от откраднатото ще се налее в бетон по брега до другото лято.

14

Анонимен

преди 1 година

Ами имам 20 буркана компоти от преди 2 години., 2 кила орехи, конфитюр и 20 литра ракия.. Давам пари само за хляб, пастет и кисело мляко, нямам за повече след като си платя телефона, тока и водата и дано изкарам зимата с това.

13

Анонимен

преди 1 година

Мико, влез в някой магазин и ще видиш колко е инфлацията сега, не гледай статистиката, а като се дигнат тока и газа с 50 - 70 процента, не ми се мисли