101

Стоедин

преди 1 година

Да, има нещо гнило трук, малко е като по сценарий.

100

Стоедин

преди 1 година

Вече не вярвам на руснаците за абсолютно нищо. Най-вероятно цялата работа е нагласена, а пък може и да не е вярна.

99

Христо Ботев

преди 1 година

Тоз, който падне в бой а свобода, той не умира, него жалеят...

98

наблюдател

преди 1 година

Има нещо гнило в Русия.

97

Зоя

преди 1 година

Има бог. Всекиму заслуженото

96

Анонимен

преди 1 година

Един фашага по-малко. Чудесно !

95

99,99%мъртав

преди 1 година

Едно в сугурно.Нещата за Украйна ще загрубеят.

94

Що за лудост?!

преди 1 година

Каква е тази глупост с отвореният ковчег?! Жената е била врзивена. Останките й на показ ли са ги пуснали?!!!!!

93

До плюещите Русия

преди 1 година

Вервайте си че тази Вовк и малката и пикла ще живеят спокойно (и колко ще живеят) от сега нататък. Почвайте да им броите дните

92

рускини има

преди 1 година

рускини свободни има. С темпото с което руснаците мpam в Украйна ще стават и повече. С тая и без тая - цената на рускините си остава ниска.

91

До НАТО феновете

преди 1 година

Голяма радост за убийството на невинно момиче. Последователите на военнопрестъпника от СС Степан Бандера толкова си могат. Да убиват цивилни граждани. Това са героите на Украйна. Осем години избиваха жени и деца в Донбас. Вижте Алеята на ангелите в Донецк. Сега на Източния фронт имат възможност да се пробват като мъже..обаче днес руски части са освободили поредното населено място от нацистите. Докато си почиват според западната преса. Положението за фашистите става все по плачевно а идва зимата!

90

Българин

преди 1 година

Русия - вечният враг на България. Който е с русия не е българин

89

Анонимен

преди 1 година

Мир на прахта и !

88

Лили Рибката

преди 1 година

Баща и не спести....ами на гроба да я хули ли?Аман от драскачи с ниво на Ташунко Сапа .

87

ПЕШО7

преди 1 година

Тоя дугин заяви, че България е руска и ще си я вземат. Освен България обяви, че руски са Македония, Сърбия, Черна гора, Косово и част от Хърватия. Нещо повече, каза, че България трябва, и ще бъде наказана защото е член на НАТО. Е, заради това изказване му желая да изпрати тържествено, като даря, щелия си род и руската московия в ада.

86

Калеко Алеко

преди 1 година

Колко невинни украински жени, момичета и деца бяха разкъсани от путинските бомби и шрапнели, а други бяха изнасилвани, осакатявани и ограбвани от путинските военнопрестъпници ... крайно време е божието възмездие да сполети виновниците за този човешки геноцид, а това се именно фашистите и нацистите от близкото обкръжение на ***.лер ... време е да си платят за зверствата и злините, божието възмездие ще ги застигне до девето коляно...никой няма забрави, никой няма да просити на военнопрестъпниците

85

Анонимен

преди 1 година

Тоя сега що не го набутат в кауша, че вика на путинската спецоперацийка война, а. Или тихомълком за убийството на яерка му ще стане повод да прерасне във война. Щото е ясно, че покушението е от ФСБ с цел даим аповод за терор и мобилизация.

84

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94Момичето в тв ефир казваше:-Украинците не са хора.Не я хвалете и съжалявайте, защото няма за какво.Същата е като баща си, чийто думи са:- Влезте в Украйна и убивайте, убивайте, убивайте!

83

Анонимен

преди 1 година

Искаш война, даваш жертви.

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя е убил дъщеря си да я направи светица синвол и идол на Русия болен мозък идеолог Защо не е се качил с нея в колата ? Знаел е и не е бил той целта