57

Пецата прорамист 14к

преди 2 години

До Веселин 7112136860 - Ко речико.. коо я ? кооо? Нямло логика? Ко работиш ве селски?

56

Веселин 7112136860

преди 2 години

55, евреите са в България,повтарям,защото преди 2000 години именно Българите разпънахме един грозен луд потомък на ония,които разпънаха нашите Орфей и Дионисий. България е Канаан,който Авраам и Моисей фараоните искаха да превземат,а канаанците да унищожат.Евреите не се интересуват ит Италия,Франция,САШ,Англия и прочее.Те искат това,КОЕТО И СЕГА НЯМА ДА УСОЕЯТ ДА ЗАВЛАДЕЯТ,ЗАЩОТО НЕ ИМ СТАВАТ ЧУРКИТЕ!Евреите са роми.Те са първоромите и Великият Български писател Иван Вазов ги е описал съвсем добр

55

От хората

преди 2 години

Ако нямаше такива новини брокерите гладни щяха да ходят.Плащайте за такива публикации,дано има повече балъци да бягат да купуват.Не можете стигна опашките към гръцко,а само с личните карти към Турция имот на "нашето"море не ми трябва.Време е "политици" и управляващи да се замислят.

54

Веселин 7112136860

преди 2 години

Колкото повече кликате с минуси,токова повече индикирате правотата на даден коментар ,чuфутu. Вие сте катастрофално лишени от персоналност и логика.Вие сте игнорантите на света.

53

Веселин 7112136860

преди 2 години

До 54 !!! Коко,азнсъм оредставител на чиста раса и няма как да съм расист.Расисти са евреите,йоито погубват расите. Имаш пробкем с третировката на понятията. Евреите са първорасистите в този свят и заслужават да бъдат изхвърлени от Майка България. Аз съм в Родината си,а не в Израел.Те обаче са в Родината ми България и не в кирливият им Израел. В латинският достоверен превод на Библията те са наречени с основание ЗМИЙСКА,ПЕПЕЛЯНСКА РАСА(RACE DE VIPERES,RASA DE VIBORAS).Х

52

Анонимен

преди 2 години

Аз ти цъкнах минус, защото трябва да си в една специална медицинска сграда, да носиш риза с много дълги ръкави и да пиеш едни хапчета, вместо да пишеш тука.

51

Broker G Shock BWM

преди 2 години

До Коко 54 - Кълве не миии! КЪРТИ! Наборите още в университета, ама хитрите батки сме с коли и прочие вече! И то не някакви голфове, ами нови БМВ-та! Не съм виновен аз, че бунаците купуват!

50

Веселин 7112136860

преди 2 години

Пък много се разфучахте бе,евреи вонящи антибългарски.Даже ви набъбнаха подобията на Мъжки членове.Не,че ви стават ,но от влагата просто подпухват.Такъв бой ше ядете,змии еврейски фараонски,че ще осъмнете съвсем скоро с главите си арабски змийски в дебелите ви ч.е.р.в.а.

49

Анонимен

преди 2 години

До Веселин 7112136860 - Миии шот приказваш глупости. "Евреите" които купуват тук, са не толков заможите. Заможните купуват, както вискчи заможни - Барселона, Франця, Италия ... Ама се радвам, че споделяш глупавите теории по-открито и им даваш публичност. Така хората разбират, колко глупави са всъщност.

48

Коко

преди 2 години

До Веселин 7112136860Аз ти цъкнах минус, защото изказването ти е расистко. Проблем ?

47

Анонимен

преди 2 години

Който е луд да купува в държава където населението и е намаляло с един милион за 10 години и увеличаваща се ромеизация.

46

Веселин 7112136860

преди 2 години

Искам евреинът ,който ми кликна негативно на предният коментар да се обоснове защо възразява!!!! Хайде,евреино,дай аргументи,че ще ти се протъркат крадливите престчеста от кликане. Дай аргумент,глуоавоневрейско ромче крадливо!

45

Коко

преди 2 години

Кълве ли, брокерче ?

44

Анонимен

преди 2 години

Щатите дадоха помощ 800 милиона. Сега е ред на ЕС да дадат и те милиард. Като не давате от заплатите, ще ви вдигнем данъците и акцизите. Трябва да сме партнери с Брюксел и Вашингтон. Да живее евроатлантизъма!

43

Анонимен

преди 2 години

До 36 - Имаше и такива, даже и от чужбина идваха, из Боровец. И работата е, че извън сезона там е заринато с ***, защото никой не чисти в края на сезона. Няма магазини, няма услуги, трябва да караш по 25 км за магазина, все едно си американец. А иинтернет нямаше до преди няколко години, а сега в пиковия сезон, е баааааавееееен. Повечетоайиат дето живеят изън града, са все по села, вилни зони или нещо такова, а не в бутафорни къщички дето нямат топлене и след 5 годни ще се разпаднат.

42

анонимен

преди 2 години

Втори дом - 2 на 1 сигурен .

41

Анонимен

преди 2 години

На фона на инфлацията има даже поевтиняване. Сега чакаме да скочат и данъците, че да плащаме вноските за Украйна и вноските за бензина на ЕК в Брюксел. Да живей евроатлантизъма!

40

Айде пак 3к

преди 2 години

Появи си лудия склададжия с 3к заплата БМВ Е60. България си занемари психо институциите, и гледайте какво става. Нямам думи просто.

39

аз пък

преди 2 години

на брокер, на ловец и на рибар не вярвам

38

Веселин 7112136860

преди 2 години

Евреите.Евреите изкупуват всичко,защото България е онази част от света,която съответствува на Галилея. Многократно съм правил опит да Ви информирам за научните си постижения.Надявам се и сега да съм от полза. Галилея е част от Канаан(Ханаан).Българите са последните активни Канове.Върнете се към библейският текст,който разказва за злобата на фараона номад Авраам.Но кой е Тара-бащата на Авраам? Спирам дотук с допълнението,че Българите никогаш не сне вярвали в никакъв Тангра,сиреч ТА(нг)РА. Това е.