25

Анонимен

преди 1 година

Испанският е един от най-говорените и използваните езици в Света след английския. Който иска да емигрира в САЩ и Великобритания, то английски и испански задължително трябва да ги знае. По принцип американците и англичаните изобщо не харесват немския и германците

24

Анонимен

преди 1 година

Импотентен, а немците спящи овце, дано тази зима да ги удари студа та да се осъзнаят.

23

Анонимен

преди 1 година

Кое му е логичното на немския дума с 15 букви пълен биклюк освен това извън Ееропа и то източна е неприложим

22

Анонимен

преди 1 година

До 23 и испанския и немския са лесни и ако се замислиш всъщност няма трудни езици. Немски, ако живееш в Германия и отидеш на уроци се научава за по-малко от година, испанския също. Колкото по-потребен ти е един език, толкова по-лесно се учи. Знам ги и двата езика и на двата езика стигнах разговорно ниво за по-малко от 6 месеца живеене в държавите без да пипна учебник.

21

Анонимен

преди 1 година

62% не са доволни от анти-руската кампания на Шолц? Българския русофоб би ли ни разяснил дали 62% от населението на Германия е лош комунистически материал както се опитват да лепнат етикет на над 70% от българското население, което е против да си имаме взимане-даване с Киевския режим? Българския русофоб осъзнава ли, че е малцинство не само в световен мащаб, но и в европейски и ще осъзнае ли, че най-голямата родигравка с демокрацията е налагане на мнението на малцинствата над това на масите?

20

Анонимен

преди 1 година

НЕМСКИЯТ ЕЗИК Е МНОГО ЛОГИЧЕН ЕЗИК, ЛОГИЧЕСКА ГРАМАТИКА ИМА, НО ТРУДНО ПРОИЗНОШЕНИЕ. ИСПАНСКИЯТ ИМА ХЕМ ТРУДНО ПРОИЗНОШЕНИЕ, ХЕМ ХАОТИЧНА ГРАМАТИКА, ХЕМ И ЖЕНДЪРИИИ САМО ГО ГОВОРЯТ

19

0808

преди 1 година

Робтер Хабек? Да не е РОБЕРТ, умнико?

18

Анонимен

преди 1 година

Ние пък си имаме двама във форума - "Германеца" и "Оберщуберпоследниядазатворивратата", които го подкрепят. Само не ми казвайте, че българските имигранти са единствените в Германия доволни от този защитник на бяла Европа.

17

до 13

преди 1 година

дъщеря ти да учи как се свири на обрязана флейта в синагогата - само това може да й помогне в сащ!

16

Анонимен

преди 1 година

Испански за Сащ феенски за Канада и естествено Англииски.Немският е мало умният език на скапаната Европа най пропадналият континент на дрътаци и закостенели мозъци

15

кой пък ги пита тях

преди 1 година

ще козируват и ще икономисват и работят здраво за да има социални помощи за новодошлите дошли да ги подготвят за шариата

14

dr. Haus

преди 1 година

Каква изненада! Скапа икономиката държавата си, обслужвайки чужди интереси и го изкара през носа на гражданите, а те недоволни! Не е възможно - Путин е виновен!

13

Моята дъщеря

преди 1 година

искаше да учи немски език. Но мечтата й беше да учи в Америка. Викам за какво ти е този немски в САЩ?! Там почти не се говори, научи английски и испански, това са двата официални езика на САЩ. Двата най-говорени в Света. Ако учиш немски, бегай да следваш в Германия, а не в САЩ.

12

Факт

преди 1 година

Ако старите лидери на Европа не бяха отстранени,и бяха още на власт сега нямаше да има война и криза.

11

Анонимен

преди 1 година

Но клана Ротшилд го харесва.

10

Анонимен

преди 1 година

Германците никой не пита чичкото от бЕлата къща парафира кой ще им е Канцлер.

9

Анонимен

преди 1 година

Ем, но Германия е мощна икономическа сила. И да не го одобрявaт, няма да останат бедни германците. А ние, българите, и да одобряваме и да не одобряваме нашите политици, пак сме си бедни.

8

Анонимен

преди 1 година

Дугина е тръгнала да си продава тзадника на Запада и са я вдигнали във въздуха обикновено руско круве

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗИМАТА РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА НАЙ - ТОЧНИ

6

No comment

преди 1 година

Ние също не одобряваме кравешки купчинки в Европа!