131

Вервам

преди 1 година

Нали ония балалайки в Чернобил бяха копали окопи в заразената почва в първите дни на войната. Смех! Сещате се, че за това им е дадена команда от офицери, генерали... Тия са по-зле отколкото можем да си представим.

130

Освободители

преди 1 година

Руснаците обичат да помагат на съседите си, като ги освобождават от време на време от самите тях.

129

Анонимен

преди 1 година

Щях снощи да го кажа ама забравих. На Пешев пожелавам същото да му се връща и на вожда тоже.

128

Анонимен

преди 1 година

Трроловете не спят дебнат да не би някой да каже че укропите нямат право да използват химическо оръжие. Защото те нямат такова право. Това е чист тероризъм и неморално.

127

Трябва разследване

преди 1 година

Натровените руски войничета пили ли са лосион за вана?

126

Ми стомаха им не е

преди 1 година

свикнал да минава от боршшшш на пирожки

125

Анонимен

преди 1 година

Снощи в мола едно украинско семейство купуваше рокля на мама. Ще ходят на второ море. За наша сметка. Киро каза че Урсула плаща ама с нашите пари. На фронта в Одеса с мини убиха свои хора на плажа. В Крим диверсии ,тука химическо оръжие. ООН терористи ли защищава.Какво става ?!?

124

КиIв 23 км

преди 1 година

Украинците махнали всички крайпътни табели.

123

До 126

преди 1 година

До A3....Каква чужда държава бе? Бойците които воюват в Украйна срещу Зеленски са предимно местни, от бивша украйна. От Донецк, Луганск, Херсон.....

122

Анонимен

преди 1 година

Тука последните коментари много се повтарят свършиха ли опорките от сорта какво правите там. Правят си излети по американски тип с разликата ,че те се разхождат до съседите а не на 10 000 км като американците. Защо не питахте какво правят каубоите в близкия изток? Ех Тея двойни стандарти.

121

Анонимен

преди 1 година

Всеки изминал ден се убеждавам колко зaтъпяваме като нация,щом има хора да вярват на плоска пропаганда като - една жена гледала видео в телеграма и си познала чаршафа, бойлера и тоалетната чиния и бабите хранили хората с отровни пирожки(уж било хуманитарна катастрофа и местните нямало какво да ядат но черпят наред). И да оправдават всички военни престъпления на украинците.Просто деградираме като нация и медиите си вършат перфектно работата за която получават грантове.

120

Анонимен

преди 1 година

Да не са яли пак отровени пирожки. Бабите в Украйна доста такива им раздадоха за "добре дошли".

119

Анонимен

преди 1 година

Зимата идва Н. Старк

118

Me

преди 1 година

И във Варна едни такива се отровиха, със метилов алкохол. Сега, има паметник за тях.

117

Анонимен

преди 1 година

Да се връщат обратно в Рашинистан и нема ги тровят. Просто е.

116

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Стара новина, местните жители ги тровят.

115

Вуте

преди 1 година

До 120 ако само можеше да се чуеш колко си жалъъък. Кои е Господарят ти мижатууркооо, Америка за България ли? От там ли получаваш центове за да плюеш по всичко Българско и Руско , колко си жаалъък

114

A3

преди 1 година

ми ко прайте в чужда държава !!??!? ако не бехте там, немаше газ да пикаете

113

КаскетЯ

преди 1 година

Ами спрете да пиете антифриз,бе рашисти!

112

Боби

преди 1 година

До Watten ZZ "и какво ОЩЕ ще направи Русия като ескалация? Изкараха от резерва танкове Т62 - ескалацията сигурно ще бъде с Т34" ЕХ ЕКСПЕРТЕ... 1. Т-62 са предадени на ЛНДР зашпкриване на загубите 2. ДНЕПЪР разделя Условно Украйна на Западна и Източна през реката минават 11 стратегически моста и 20-30 високоволтови линии Ако ги гръмнат?(както гръмнаха ел трансформатори на ЖП и превозите умряха) Въпросченце След колко временце условно източна Украйна ще падне без Стратегическа Логистика???