45

Факт

преди 1 година

А ДНР и Русия молят сащ да си пребере труповете на 20 наемници, доказано граждани на сащ убити в района на Авдеевка след обстрел по позиции на фашисткият батальон "Кракен"

44

справедлив

преди 1 година

Укрите трябва и ще бъдат изтребени до крак.Колкото по-скоро ,толкова по-добре за целия мирен свят.Подлото ,развратно ,мързеливо и вечно пияно усрайнско племе не е част от цивилизацията.Навлеците съсипаха хотелите ни само за два месеца ,а така е и в цяла Европа ,докъдето са стигнали тези бок.л.уци!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха тия ги заробиха доживот, това не струва 800 милиона не повече от 200

42

България

преди 1 година

не е изпратила 1 войник на източния фронт! Изпраща многохилядна мощна армия срещу Хитлер! Освобождава Унгария и други страни! Има огромна заслуга за бързото стига е до Берлин! И въпреки това губи територии и плаща репарации!

41

обективен

преди 1 година

Краварите ще натискат хохлите докато и последния фашага-бандеровец не гушне букета.Зелевия Наркоман просто слугува на подлите кравари и техните евроджендърски прислужници.

40

Анонимен

преди 1 година

Еее, ужас, по малко пари за чипс и кока кола?

39

Анонимен

преди 1 година

още 700 мил. навятъра

38

Kostas Linke

преди 1 година

Билгариа я спаси СССР във февруари месец 1947 година...КОГАТО Гърция трябваше да получи граница по река Еврос от извора и до Свеленград .....Вие вуггари сте единствената держава АГРЕССОР И УБИЕЦ--СЪС УВЕЛИЧЕНА ТЕРИТОРИЯ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ВЪПРЕКИ ЧЕ СТЕ ПОБЕДЕНИ И СТЕ ОТ ЛАГЕРА НА НАЦИСТИТЕ (ОСТТА)....СССР ВИ ДАВА ЮЖНА ДОБРУДЖА НА ПАРИЖ 1947 Г. ЗАЩОТО РУМАНИЯ Е БИЛА КРАЙНО АНТИ-САВЕТСКА ОТ 1941-1945 год...НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ РУМАНИЯ ВЛАДЕЕ ЮЖНА ДОБРУЗА ОТ месец юни 1913г. до 6 септ. 1940г.

37

Вируса" демокра

преди 1 година

е широко се разпространен в орКрайна! Разпространителят е ф а щ!

36

Евроатлантик

преди 1 година

Вижте ги колко са жалки урките, още ползват миговете, които са им подарък от Русия и сега ги ползват срещу тях.Пфу ***

35

До Украйна

преди 1 година

България загуби много територии, благодарение на Русия-СССР

34

Време е

преди 1 година

Русия да моли за мир! Всеки загубен ден, ще се равнява на десетилетие за възтановяване....

33

Украйна

преди 1 година

остава без море и намалява с 30-40 % по територия.............ама така е, скачаха като маймуни на площада да правят Майдан!!!

32

Украйна

преди 1 година

остава без море.........като Унгария..........ние,българите поне море си имаме!!!

31

ЯН СОБИЕСКИ ПОЛЛОНИЯ

преди 1 година

ТУРЦИЯ Е ВРАГА НА ЗАПАДЪТ И НА СВЕТА..ТУРЦИТЕ ТРЯБВА ДА ЯДАТ МНОГО БОЙ, И ДА ИМА ВОЙНА ТАМ.. А НЕ В ХРИСТИЯНСКА БРАТСКЕ УКРАЙНЕ .....КОГА ЩЕ ИМА ВОЙНА В МАЛА АЗИЯ, И КОГА ЩЕ НАПАДНЕМ ТУРЦИЯ.??.......ТОВА ПИТАМ ОТ 30 ГОДИНИ .

30

Украйна

преди 1 година

губи доста територии и области-Донецк,Луганск, Одеса, Запорожие,Херсон............и остава без излаз на море!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата простотия на човечеството е, че прави оръжия да се избива по между си, като така и така е смъртно и всеки ще умре... Не подкрепям нито американци, нито руснаци, явно не сме израснали до ниво да сме господстващ вид на тази планета, и не случайно има голяма вероятност сами да се унищожим и да отстъпим място на някакви по-интелигентни форми на живот

28

Германец

преди 1 година

Браво :)

27

Usa

преди 1 година

ще пращате я ... Ако украйна загуби кой ще ви въстановва имвестицията ?! Че и Петков свалиха от Влас танкерите ви с мазут дето го представяте за газ май секна ... ще продавате на босия цървулите

26

, @

преди 1 година

САЩ и Великобритания си спазват задълженията от 1994