45

юлиян

преди 1 година

До Реално;Ама си майтапчия и ти.Кажи как успя да го ''провидиш'' тоя ''факт'',та и ние да се посмеем.Откъде ви намират такива образи.От лудницата ли почнаха да ви събират,или от сборищата на ''безпризорните''.Това да видиш желаната неосъществима мечта като реалност,при това без никой друг да е успял,поне да я мерне на живо...Не знам,това си е направо за психиатър.

44

Заз

преди 1 година

До 38Русия си мислеше че ще и козируват защото има ресурси и с тяхна помощ ще извива ръцете на запада и ще го подчини на послушание докато заграбва стария източен блок но на втория ден от войната в Украйна на цар Путин се видя че запада не го е страх от кризи или от война. Къде в България видя демокрация (законност и ред)? Купуват се избори, руски господари ни определят развитието,правителство и президент. Цялата икономика ни е зависима от Русия.частни фирми правят граничен контрол!

43

Реално

преди 1 година

Русия загуби тази война. Факт!

42

Анонимен

преди 1 година

Това ще им остане за спомен. Снимките са за това. Щото Путин ще промени всичко.

41

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ 100 "ГЕРОИ" ОТ ТЯХ 20 КРАВАРИ ОТЛЕТЯХА ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР. ПРИ АНДРЕЕВКА. А ПРИ ЗАЙЦЕВО СЕ "ЕВАКУИРАХА" ЦЯЛО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ УКРОПИ.

40

Анонимен

преди 1 година

Източна и южна Украйна вече само на снимки ще си я виждат

39

Анонимен

преди 1 година

До До 18ти Стига с тези лъжи, че заплатат в Русия е 2000 лв и минималната заплата е 1000 лв. Мивималната федерална заплата от 1 юли е малко над 15 000 рубли, а средната около 21 000 рубли. Дори при измисленият техен курс на долара саколо 350-400 долара. Цените на бензина и дизеласа окло 1,60 лв, а газта 70 ст. Цените на продуктите им са колкото тук и дори малко повече. А н отдалечените райони са доста по-скъпи и доходите там са по-ниски. Средната заплата в Москва е около 60 000 - 1 000 долара.

38

АнонимеН

преди 1 година

ЗАПОЧВА ДА МИ ОМРЪЗВА ДА КОМЕНТИРАМ ВОЙНАТА В УКРАЙНА !! ВЕЧЕ СТАНА БАНАЛНО ПОЛОЖЕНИЕТО! ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ДА СЕ ПИШЕ

37

До 42

преди 1 година

Това което казваш е така, но защото от 77г досега сме под руския ботуш! тука "братушките" не са си отивали от 09.09.1944 така, че не ми се оплаквай от това което дойде преди 30г! Оплаквай се от онова което остава тука вече 77г И ни ЛЪЖЕ, че ще си закрие посолството и нищо не прави! Това е едиствената истина тука!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Щото от 30 години голямо щастие ни нападна. Банани през цялата година и всичко младо и кадърно зад граница. Да ти..и щастието.

35

ДРОНОВЕ, РОБОТИ...

преди 1 година

РАШКИТЕ ВОЮВАТ КАТО ПРИ ВСВ, С ОРЪДИЯ, ТАНКОВЕ И ПУШЕЧНО МЕСО, ЧАТ ПАТ С РАКЕТИ? АМЕРИКА АКО ДАДЕ ТЕХНОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ ЖУЖЕ НЯМА НИКАКЪВ ШАНС.

34

До 1

преди 1 година

Не драги, войната на Русия срещу нормалния свят в който принадлежи, слава на Бог САЩ, вече не е по план!

33

Анонимен

преди 1 година

И пак губят..

32

Анонимен

преди 1 година

За сетен път се доказва,че това е планирана акция срещу Русия от англо-саксите за заграбване на природните ресурси и поробване на населението...между другото това се случи и при нас,но ние не се съпротивлявахме и всеки вижда какъв е резултатът...30 години демокрация,30 години мизерия...

31

Анонимен

преди 1 година

До Гошо, oставям настрана критичния ти правопис (но пък заради него е ясно че само тpолове биха ти сложили плюсове), но ако САЩ искаха война с Русия, нямаше ли да я започнат още на 24 февруари, когато Путин нападна Украйна, а вместо това всячески се опитват да избегнат разрастване на конфликта???

30

Русобил

преди 1 година

До Анонимен38И аз съм ясновидец,скоро и в Москва ще има зривове...

29

Украинците

преди 1 година

Ще имат достъп и до снимки от Юпитер. За всеки случай. Работи се по въпроса за безплатно ползване на пълната платена версия на П0рн Хъб, но се чака одобрението на Мъск.

28

Анонимен

преди 1 година

Путинистите - ше го дуате...

27

22ra

преди 1 година

И кой воюва с руснаците тогава......

26

До 18ти

преди 1 година

Става дума за евро