245

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 284 "насен се гответе за кабинет на Герб,ДПС,ИТН и Възраждане!" __ ЕХ, МЕЧТИ-И-И, МЕЧТИ - АЛА БУДА НА ВЛАСТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИШ ТИ !...

244

Анонимен

преди 1 година

Киро ,Ококорения и Христо Иванов най обичат да целуват американски за--д-ни дворове преди закуска ,на обед и преди лягане .Това за тях е като слънцето ,въздуха и водата.

243

Анонимен

преди 1 година

както и да си кривят дребните ,не-ща-стн-и и злобни душички придставителите на ПП ,ДБ и феновете на Бабикян ,Мамикян и Хаджигенов насен се гответе за кабинет на Герб,ДПС,ИТН и Възраждане!

242

Анонимен

преди 1 година

ЗАЩО БЕ КИРЕ БАБИ, НА ЗАДЕН ВКЛЮЧВАШ И ГАЗПРОМ ЦЕЛУВАШ И ПРЕГРЪЩАШ, А НА ОТТАТЪК АТЛАНТИКА СЕ МРЪЩИШ И ДРУГ МОЛИШ СЕ ДА СКЛЮЧИ СДЕЛКА ЗА ЕДНА ЗЕЛКА С ТАНКЕРНИЯТ ГАЗ НА ЦЕНАТА НА ОЛИМП-ПАРНАС, А ОБРИЧАШ НИ НАС НА СТУД И МРАЗ??!!!...

241

Анонимен

преди 1 година

До Баклава Виж какво, преди да пльоснеш пред коментиращите някоя недомислица пълна с правописни и стилни грешки , прочети я и доколкото ти позволява ума, я коригирай. Пишеш отвратително. Да не си племенник на Боце пожарникаря? Или братовчед на Деси от Дулово?

240

Анонимен

преди 1 година

големия лъжец Петков няма да отърве народната бухалка.Жена му вече избяга с децата в Канада явно усеща нещо.

239

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Лойо,че чекмеджето му празно

238

Щирлиц

преди 1 година

Бегай да се скриеш в американското посолство.У-у-у-у-у-ууууууууууууу.

237

Гебрейесус

преди 1 година

Възраждане, победа!

236

Анонимен

преди 1 година

Гали нежно парапета тоя.

235

Анонимен

преди 1 година

Това вече не се издържа, това не е политика а пълна лумпениада, това момченце чува ли се сам какви ги говори, има ли изобщо ПР който да му дава акъл и като явно няма поне татко си Петко да пита преди да ръси откровенни мисли на един болен мозък.

234

П.К.

преди 1 година

Този човек никак, ама никак не е добре със...здравето си. Ще направи добро на себе си, пък и на нас, ако тихомълком се пресели където му е мястото...А простите ба-лъци дали го опознаха и разбраха окончателно???

233

Баба и нейното цуван

преди 1 година

Баба е глохоняма.Онзи ден тя навърщи 82 години.Била е учителка задеца даги научи как с пръстовите комбинации да разговарят помежду си.Баба има Харманлийска гимназия за глухонеми.Тя нанас ни пише каквото иска д ни каже.Но.Нооо когато види КироПешкирестия в телевизора да говори,тя казва че устните му по-до-трепвали допълнително помежду думите,което според разчитането тя казва че тоя Импортер ни псува на Майка. Баба сяда и съвсен спокойно на бял лист пише три пъти : "Киро да ти (три) букви майката"

232

Анонимен

преди 1 година

Как е парапето бе кирчо. Галишли го галишли го. Гали го гали го да порасте.

231

гост

преди 1 година

Не гласувайте за пп, дб , бсп , герб . дпс . Нека да се Възродим . Българския лев е символ на България . Никой , ама никой няма право да премахне ЛЕВА . Нека всеки да си помисли , дали получава нещо от Еропейския съюз . Ако , получава само този , който е определен да усвоява и да *** милиони евро . За Българския народ , нищо .

230

XaXa

преди 1 година

Кой те пита бе господин Никой. В Австралия глобалистите почнаха чрез "медиите" си да говорят явно, че "ваксините" са причина за голямата смъртност при тях. Това е следващия етап по пътя към Новия Ред - хвърли на народа бушоните и им дай кървави зрелища за да те заобичат, още от древен Рим е позната тази тактика. Ти между другото си един от най-големите бушони, и като знам колко си "обичан" в БГ, можеш и сам да се досетиш какво я очаква миризливата ти кожа -)-)-)

229

Българин

преди 1 година

Г-н Кирил Петков трябва да каже, че няма да се коалират с Герб лично на един от бившите български вицепремиери. Преди ден - два, четох мнението му, че била възможна коалиция между ПП и Герб.

228

Анализатор

преди 1 година

Забравихте кой построи газопровод за Сърбия-500 км за сметка на България-Борисов.без никакво разклонение за нас- та кой е предателя.Сърбите дето са избивали хора защото са се наричали Българи им построиха газопровод за сметка на България.

227

Хари

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ РАВНО НА КИРО

226

Тати

преди 1 година

Не ги слушай тати ,тези *** българи,ти си най умния,най красивия,най интелигентния,най можещия ,най чаровния,ти си моето слънце,тати и България се гордее с теб