23

Сашка Васева

преди 1 година

Както и да се върти, нещата отиват на "Доларите в рубли сменям аз", топло за да имам в този час!

22

Таня

преди 1 година

Заобиколихме невъзможната за заобикаляне Русия само за 2-3 месеца. Доста добре. До 3-5 години нито газ, нито нефт, нито каквото и да е ще се купува от Русия. Като падне ниския, ще седнем пак да говорим.

21

Анонимен

преди 1 година

Сложете на бензиностацийте две колонки - с руски газ и с втечнен газ от Америка. Нека русофилите сипват руски, а русофобите втечнен. Така ще се установи какъв газ иска да ползва народа, не какъв искат да купуват политиците!

20

Ами,да....

преди 1 година

НЯМАТЕ ИЗБОР--ИЛИ ГАЗА ОТ САЩ И ГЪРЦИЯ...ИЛИ ОТ РУСИЯ СЪС РЕКЕТ ПОЛИТИЧЕСКО ИЗНУДВАНЕ , А МОЖЕ И ПАРИТЕ ЗА ГАЗА ДА ВИ ИЗГОРЯТ..хахаха

19

Laravel

преди 1 година

Т.е. остава проблем само 20% от нужния газ. Не звучи зле. И това е само за няколко месеца работа. Излиза, че Русия изобщо не ни трябва.

18

анонимен

преди 1 година

Клета малка България, ресурсен и финансов придадък на загиващ хегемон.

17

Таня

преди 1 година

Договора със САЩ определя цена в долари. Това е достатъчно за да бъде сключен, предвид че е предвидим. Ако днес сключим с руснаците на една цена, то утре тази цена може да се окаже 10, 100, 1000 пъти по-висока, само защото ниския е решил да забие курс рубла-долар 1:1. Ей така, за да набере малко парици.

16

Христо Христов

преди 1 година

Лошо няма - хората искат да слугуват на Вашингтин - ще изпълняват. Демокрация е.

15

до 12

преди 1 година

Самоубийство е да съобразяваш цената във валута, която не се определя на пазарни принципи. Учи!

14

СМЕХ....

преди 1 година

АКО ИСКАТЕ ГАЗ ОТ РУСИЯ--ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСИТЕ И НА РУСКИЯ РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ...това е толкоз просто и логично!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Ееййй,експерта,поради каква логика азерският газ ще е 8 пъти по-ниска от европейската,то Киро и Ленчето обясняваха,че американската газ била 4пъти по-ниска,а то се оказа по-висока ..

12

Анонимен

преди 1 година

БългаринЪ е тарикат-модел !Важното е да си направи ''КЕФА'' , а после търси други виновници , за неговото примитивно сътворение , и усещането за О'ЛЕЛЕ , КВО СТАНъ ... по принцип !

11

до 4

преди 1 година

и така, кога руснаците са искали 1000 рубли на $?Смешни теории

10

Експертът

преди 1 година

Васко Начев каза преди време, че цена на бензина от 3,00 лв. е невъзможна. Експертът Иван Хиновски каза преди време, че цена на газа от 2 000 долара за 1000 куб. метра е невъзможна. В началото на юли цената на газа достигна 3892 долара, два пъти над "невъзможната цена"

9

Анонимен

преди 1 година

Е, как иначе? Някой съмнявал ли се е, че ще приемаме сащстки предложения от всякакъв род и характер? Така чудесно сме им сме надупили, че даже по соца се държахме по-достойно.

8

Нане

преди 1 година

Ноу калоричен, ще да е краварският газ... Над 300 лева мегаватчаса... ==))) то при таз цена файда няма да произвеждаш, не мож го продаиш...

7

Анонимен

преди 1 година

Какво се праИм на тарикати , ПЛАЩАШ -ПОЛУЧАВАШ !Защо България не плати за руският газ , а трябва СЪЩАТА газ , пак руска , да мине през 10 *** /посредници/ !

6

до 4

преди 1 година

Русия не иска рубли, защото няма от къде другите да имат рубли. Русия иска валута, която да приема в собствените си банки и да ги върти към рубли по курс, който те си определят. А това е не само смешно, то е трагично и напълно невъзможно да се случи. Представи си, че сключиш договор на примерно 1000 рубли за единица обем. Днес това са да речем $100, но утре кремълския бандит може да ти каже, че курса се е вдигнал и същите 1000 рубли са вече $300. Ти би ли сключил такъв договор?

5

Анонимен

преди 1 година

Смеем ли да откажем , с нетърпение чакаме новият посланик от шатите , на мястото на Херо Мустафа , който е бил ГОЛЯМ ЕКСПЕРТ по КО-ЛО-НИ-АЛ-НИ-ТЕ въпроси !

4

Таня

преди 1 година

Разбира се, че вземем US газ. Русия трябва един път и завинаги да научи, че не е незаминема и след нападението в Украйна е просто една жалка територия със сбирщина за население.