28

Анонимен

преди 1 година

Ще призная русия за велика сила, когато чуя че някой русофил иска да си купи руски хладилник, руски телевизор, руски телефон или руски компютър, хихихи или пък че някой русофил си е пратил детето да учи в Москва, хихихи.

27

Анонимен

преди 1 година

Да чакаме с нетърпение разгрома на нацистка русия и измисленният и комунизъм.

26

Двуполюсен

преди 1 година

Светът не става многополюсен, а двуполюсен. И в тези два полюса русия не влиза! русия ще е васална територия на Китай. Източник на евтини ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава!

25

Анонимен

преди 1 година

Скоро русия ще е най мразената държава в Европа

24

Мухаха

преди 1 година

Стандартен начин на любим европейски политик на срещата му с верните му почитател;и и доволни от работата му граждани -- зад ограда, с детектори , заобиколен от многобройна охрана и само с подбрани журналисти от приятелски медии.......

23

Анонимен

преди 1 година

вятърът на подмяната вее и в дойчистаня. тези нацисти като си отприщят гнева и и на политиците им и на синовете на шмеркел ум ще им зайде....

22

Анонимен

преди 1 година

Мен ми се чу някой да вика , че искат да доведат Зеленски да им говори , понеже били много загрижени и солидарни с Укрите и били готови дори да гладуват за тях ! Може да им докарате и Путин да им обясни , че това е само началото на кошмарите и края на ЕС !!

21

Голяма новина

преди 1 година

300 мизерника със съветски флаг са го освирквали ахахах

20

О, боже

преди 1 година

Оситата са свикнали някой да ги пондурка. Преди ссср, после западна Германия. Като чуят, че трябва да работят и подивяват. Бягат като дявол от тамян.

19

Един

преди 1 година

До ИванАми в последното изречение преди туита си пише Според местния вестник Markische Oderzeitung. Освен това в туита има запис, а и в интернет сигурно е пълно с още други записи от събитието. ТАСС какво общо има тук?

18

Натовеца

преди 1 година

Наште киро-кокорчовци сместо в панделата ,пак на за въртележката се стягат ,докога бе българи ,те ни се подиграват вече от години!

17

Германец

преди 1 година

От осита какво да очакваш... Може би само вие сте по-зле от тях.

16

Натовеца

преди 1 година

Европа трябва да стане опасно място за всяка американска марионетка !Само това е изхода краварите ВЪН !!!Трибунал за НАТО!

15

Иван

преди 1 година

Обзалалагам се на 38 стотинки че статията е взета от ТАСС

14

Анонимен

преди 1 година

Скоро и камъни ще го бият

13

Щирлиц

преди 1 година

Само толкова?!Не си струва мастилото.

12

Анонимен

преди 1 година

Да, в София, група специалисти по кривене на душа и кариерно израстване, настояват за високи цени на газа, за внос от далечни страни, с вълнуващи маршрути, и с произтичащито от това поскъпване на всичко.

11

Запозната

преди 1 година

Свалихте г-н Борисов за да изберете разбойниците,а той толкова направи за вас. Спаси ви от вируса,направи ви пътища да не газите в калта,магистрали и кво ли не. Той е втори Левски

10

Имаше Един ХолиУд

преди 1 година

Филм, казваше се Ще се Лее Кръв!

9

Ди истукан

преди 1 година

Ако беше баба Меркел, щеше да реши проблема. Нея я бива за тези неща. Хем щеше уж да има някакви санкции, хем нямаше да са енергийни, а нещо от типа - да се забрани на двама човека да влизат в ЕС. Износ на оръжие за Украйна нямаше да има. Нямаше да има и енергийна криза. Умните политици изчезват. Идват емоционално незрели случайно хора, голяма част от шоубизнеса. Е.......вижда се какво става.