14

Пародия

преди 1 година

А като здравноосигурен влезе в болница му казват "носи си всичко". И лекар включително.Или най-актуалното "трябва да направиш дарение".

13

До 8

преди 1 година

Че са крадци,крадци са Но НЗОК не работи с пари от бюджета,а от здравните осигуровки на осигуряващите се.

12

Анонимен

преди 1 година

И после как да не ги псува човек...? То, нещата да са ок, да взема кинти. Но, когато всичко е осР.ано, а лапачите без капка срам не спират да прибират...Е....ти гнусната оправия.

11

Как да ги познаеш

преди 1 година

По марковия немски автомобил и по липсата на пари в банки и имоти на тяхно име. Едни и същи грабители, просто годините са други.

10

обективен

преди 1 година

Живеем в най-гнусната и крадлива държава в света . Мексико и Колумбия взети заедно имат по малко мафиоти на държавни служби !!

9

ПроСоТо

преди 1 година

Ееех,златни времена настъпиха за некои след 89-та...

8

Рр

преди 1 година

Ха така, супер, а ние, просто смъртните като отидем в Поликлиника та, първите думи са:"Това не е включено по здравна каса, онова не е включено, трябва да си го платите." И така веднъж плащаме здравни осигуровки, втори път медицинските услуги. Ето от къде са им огромните заплати на 1плужеците1 там. Ама те не са виновни, виновни сме ние, че не грабваме сопите.

7

Уво 83

преди 1 година

На мене ми удържат цял живот от 1983г досега здравни осигуровки да потъват в джобовете на тоя и другите безподобни рантутници без нито ден в живота си да съм се ползвал от "здравните" им услуги!Скапана територия от айдути и нагли обирджии!

6

Пародия на държава

преди 1 година

НЗОК е пералня за кражба на пари от бюджета и трябва незабавно да се закрие. Тази уродлива структура унищожи здравеопазването в България.

5

Анонимен

преди 1 година

Здравната каса не е "здравна институция", а административна. По същество представлява фонд - банкова сметка, на която са нужни няколко счетоводителя и две-три секретарки. Всичкия останал административен персонал няма работа в нея, функциите им могат да се изпълняват от кои да е двама-трима инспектора в НОИ и от самия НОИ. И то без съществено затрудняване на ежедневната им работа.

4

Нямат срам!

преди 1 година

А, ето къде вървят бакшишите за лекарите. Баща ми много добре са го издокарали. Имаше проблеми с кръвното. На 82 г. е. Отиде сам с направление от личния при кардиолог. Измери ли му кръвното, направи ли му кардиограма - 2 пъти. 10 лв за измерването на кръвното са му взело, 60 лв за една кардиограма и 60 за втората, плюс 50 лв е дал на кардиолога отделно, като бакшиш. Отиде му пенсията за едно посещение! Аман от сметкаджии лекари!

3

Анонимен

преди 1 година

Ние внасяме, за да трупа той. Но....няма безплатен обяд. Тоя 100% знае за лъжата ковид, но си трае. Ще плаща с лихвите.

2

Сержант

преди 1 година

Защо нямало пари за здраве? Ето и отговора.

1

Анонимен

преди 1 година

Има значи какво да се "точи" от НЗОК.