56

Последни напъни

преди 1 година

Сомняте ли си имаше статия: "НАТО: Украйна може да спечели войната, но Русия да не се подценява" САМО ЧЕ оръжията за укропитеците свършват, няма обещания за нови и сега хвърлят диверсионните групи в последен напън да демонстрират нещо, докато в същото бреме шредера за нацисти бавно пълзи към Киев. Скоро, нещо за байрактари да се е чуло? За унищожени руски колони техника? За НЕтерористична употреба на хаймарси? Спукана им е работата на укронацистите!

55

Партизани?

преди 1 година

От укронацист партизанин става ли? Това са престъпници които вършат диверсии. Ако ги знаят хората кои са с лопати ще ги претрепят.

54

Ще се научат

преди 1 година

Рашките имат ресурсите и бързо ще се научат и да се пазят. Запада ако работата стане дебела дали ще могат да се пазят а?

53

Укронацизъм

преди 1 година

До Укропартизанин: Какви партизани могат да бъдат укронацистите? Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения. А като ги прогонят накрая, започват безразборна стрелба по жилищните райони с тежко оръжие просто за да предизвикат още жертви и разрушения. Разпръскват забранени противопехотни мини жертвите на които стават инвалиди.

52

Анонимен

преди 1 година

Русия е Нигерия със сняг.

51

Българин

преди 1 година

А бе аз не знам некой да бега в Русия, всеки бега на запад, при цар долар, никой не иска рубли, всеки иска да живее като самодоволен и ояден западняк в изобилно материално благополучие, а не като мизерен гладен руснак. Няма нормален човек, който да иска да живее като руснак. Ние българите искаме да живееме като лосанджелци и майамци, а не като краснодарци и волгородци, да караме йоници и полестари, а не лади и москвичи.

50

Анонимен

преди 1 година

Абрам Петрович Ханибал - прадядо на Пушкин. Heгъpчe отвлечено в Камерун, продадено в робство в Константинопол и дадено като подарък на Петър Първи в 1703г. В Русия е покръстен (Петър Първи бил кръснтик), издига се до поста главен инженер и генерал-аншеф от имперската армия в дива и нецивилизована Русия. Какво щеше да стане със 7-годишното нerъpче, ако го бяха продали в цивилизованите САЩ при демокрацията?

49

до 51

преди 1 година

освен отрциталеното си мнение към хунтата в Украйна, тези украинци явно са и мазохисти, защото не остават да живеят в рая на путин , а се връщат при хинтата в Киев?!

48

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Ей, много яки пушачи по руско - самолети гърмят, крайцери потапят, цигара да не запалиш там.. :D:D:D

47

Съвет към приятели

преди 1 година

Тези дни гледах вечерните новини по "РОССИЯ 1" , където предадоха репортажна колоните с леки автомобили на украинци, чакащи на един от граничните пунктовемежду Украйна и Кримския п-ов, който е руска територия. Всички те пътуваха към Кримс еднопосочен билет, изразяващи отрицателно си отношение към управляващата ги хунта в Киев и нежеланието им да бъдат мобилизирани !?Контрола от руска страна в/у тях трябва да бъде строг, защото между тези "бежанци", явно се крият и ... множество провокатори !

46

Укропартизанин

преди 1 година

Украинските партизани са най-активните партизани, но руските военни само щъкат насам натам като им създават опасности и им пречат да се активизират!

45

Анонимен

преди 1 година

Всякакво съглашение с Украйна означава смъртен удар по авторитета на Путин и на властта в Русия. Моментално губят подкрепата на народа. Няма да има никакви преговори преди окончателно завършване на военните действия. Може да има единствено разговори по подписване на пълна и безусловна капитулация на Украйна, както с Германия.

44

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 41 - пини малко пърцуца ако ти е останала от пенсийката и се успокой! Дядо ти шумкар е водил "руските сили" да ликвидират онея на които е завиждал - искаш и ти, обаче - няма! И се успокой да не инфарктясаш от вълнение.

43

Спокойно....

преди 1 година

...руснаците сгащиха терористичната група. Шестима мюсюлмани, вербували местни симпатяги. В момента щателно ги изтръскват за информация, *** менето ще е след това. Вторият фронт се закрива.

42

Анонимен

преди 1 година

Никой не се интересува от Украйна. Украйна е само средство за водене на война с Русия. Ще воюват до последния украинец, това отслабва Русия. В Украйна няма нищо освен пушечно месо. Виж, Казахстан е друго нещо - уран и нефт.

41

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 13 - ех, мечти русофилски! А след два месеца - Путин - Император на Европа! А верните български русофили Митрофанова ще ги води организирано да му целуват ботушите! А като се събудиш - действителността е различна. В Украйна бляdовете ядат бой на корем. И са затънали в калта. А в беса си избиват мирното население!

40

Анонимен

преди 1 година

Тцъ, но в Харков са излетели във въздуха чуждестранни наемници

39

До Анонимен 39

преди 1 година

Няма щото има стотици хиляди военни които щъкат нагоре-надолу и е много по-рисковано. Ако си мислиш, че като приключи войната няма да има терористични атаки в следващите 500г си много заблуден. Нашите хайдути какво са правили? Атакуват кервани, пътища блокират итн. Същото очаква и окупираните територии. Там може да има мир на хартия, но няма да има спокойствие. Новите Талибани ще са Украинци.

38

Пак по опорката?

преди 1 година

До Руски от Варна: Г'лупости са това. Направили укронацистите диверсия тук и там. Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

37

Анонимен

преди 1 година

Искаме руски сили тук ,лично аз ще им посочвам кой да ликвидират !