27

Анонимен

преди 1 година

Той Петков не се ли опитва да ни внуши неговата правота или нещо бъркам?

26

Анонимен

преди 1 година

22 ГЕРБ е на първо място според социолозите. Винаги е на първо, или диша във врата на уж, първите, с 1 до 2%. Продължаваме Подмяната спечелиха с манипулиран вот, при ниска избирателна активност. С лъжи и популизъм за такива лапнишорани, като теб.

25

Анонимен

преди 1 година

По 9 млрд месечно ни излезе управлението на Кирил Петков.

24

Анонимен

преди 1 година

Отблъсква арогантната й надменност с която винаги се опитва да "внуши" собствената си правота. Неадекватно заучено и неуважително поведение, както към избирателите, така и към колегите й, независимо от коя партия са. На българският политик му липсва култура на поведение. Незнайно защо избирателят подценява тези важни качества.

23

Анонимен

преди 1 година

16 Чекмеджетата са фейк, но газовите схеми за източване на държавата, както и тези н плана за възстановяване и развитие, в ББР, са реалност. За които има документи доказващи ги. КироКокорчо, отиват на съд.

22

Елена Гунчева

преди 1 година

"Десислава Атанасова беше чест гост в парламентарната стая"Та какво правехте г-жо Атанасова в парламентарната стая на Възраждане?

21

Анонимен

преди 1 година

8 Няма потъпи във всеки форум, от феновете на бандата разбойници ПП и компания. В порнопартията ПП има няколко некадърници с дипломи, техните роднини, няколко бизнесмени от АйТи сектора, които заобикалят закона иопростачени, или наивни фенове.

20

Анонимен

преди 1 година

Тая даже няма да я коментирам.Злобна,комплексирана и некадърна.Толкоз за нея.

19

Анонимен

преди 1 година

Самоидиотите се смеят непрекъснато, та и Киро. Държавата за ПП стана "Дой едно кръгче!. Ако паднем, ще опитаме пак, нали българите садебили 80%".Вратата е там, Киро и останалите наглеци.

18

Евала

преди 1 година

Драскачи, колко е хлябът и горивото сега, колко са всички цени, вдигнати ей така, щото управлението беше слабо и крадливо? Не, на този народ му трябва една гладна зима, да му просветне, че парланговците от ПП , маями и пр. го мушкат без презерватив

17

гневен мъж

преди 1 година

Боже,боже-е-е-е,и това недоразумение се взема насериозно?!Да я питам тази провинциална,семпла леличка-има ли нещо което да знаеш,и нещо да можеш?

16

ГЕРБ №1

преди 1 година

Десислава Атанасова е готова за министър-председател на България! ГЕРБ 4, най-доброто правителство.

15

Късмет

преди 1 година

Тая все повече заприличва на Нинова.

14

Анонимен

преди 1 година

Тия нещо много са се нахъсали.Явно са поизпразнили чекмеджетата и драпат пак да ги напълнят.

13

Слот

преди 1 година

Днес е някаква много нервна бабичка на смяна.

12

Анонимен

преди 1 година

Деса от Дулово скоро не се беше изхождала.Тия не разбраха ли,че до смърт са ни втръснали с техните лъжи,внушения и плювни.Но най-вече с кражбите,,за които някой ден ще си платят с лихвите.

11

Анонимен

преди 1 година

България потъва откакто герб не е на власт , корьрави ли сте

10

Анонимен

преди 1 година

Каква кратка истина след 12 годишно крадене.

9

Деси,

преди 1 година

Като управляващи само крадяхте,като опозиция изтрещяхте от това,че не ви даваха да крадете .

8

Учуден

преди 1 година

Интересно,не виждам дежурните оплювачи,щото жената си каза стопроцентовата истина со кратко и со блазе!Който се смята за нещо повече от фактите и истината и не си милее за парите и за живота си,да гласува за гелосани псевдохарвард м,ан,гали,за милиционери от Живково време,за червени седесарки в комунистически премени,за псевдодесни,псевдо млади,псевдо красиви хвъргачи на развалени домати,яйца и вмирисана риба!Резултата е държава,превърната от рай в боклуджийска Коминтерновска яма!!