25

Анонимен

преди 1 година

По 9 млрд на месец ни е излизало правителството на Петков на месец. Това прави над 54 млрд лв кражби за цялото му управление!

24

Анонимен

преди 1 година

Никога вече ПП на власт!

23

Анонимен

преди 1 година

А пък аз усещам как ПП и ДБ ще гледат парламата по тАлАвизията. При това унищожение на държавата и народа дали са останали лу ди които да гласуват за тях. А другарката Нинова щяла да ни оправи само с 4 решения. Тя била голема математичка. И тя отива да прави компания на пп и дб. ДПС си имат техен независим електорат българи за тях не гласуват. Гепи ще вземат 15 % в най добрият случай. Но пък Възраждане ще има над 121 депутата.Защото тези дето ходехме на гъби ще гласуваме за тях. А ние сме много

22

Анонимен

преди 1 година

Значи ще гледаме "На пазар за депутати", втора серия. Хайде,спестени ни го. Върнете се към "много успешния" ви бизнес и кариери.

21

От мен

преди 1 година

Списък....

20

За Бога Братя

преди 1 година

и Сестри - тези 60% от вас, дето не Гласуват, излезте и Гласувайте Против ПП, БСП, ДБ и ГР0б - само така може да се спасиме, Газа от 26 лева, Януари 2021 е вече 300 лева, след следващото увеличетие от 65%, което се учаква след Изборите, става 520 лева или 20 пъти цената от 26 лева, тава са 2000% увеличение, това минава в Пъти дори Инфлацията на Жан Виденов! Вече не става въпрос за Просто за Избори - става въпрос за Живота ни, на Живот и Смърт, ножа вече и кокала се е впил!!

19

Гербер

преди 1 година

До пожелание. Ами че то това се е случвало и преди бе, злобен оххлюв, ако си забравил. Само че не виждам това кой знае колко да ги притеснява ГЕРБ, страшно си се кефят да си стоят отстрани в опозиция и да им гледат сеира на другите. То май нещата толкова са трагични в България, че никой не иска да управлява.

18

555

преди 1 година

Едно време Марк Твен е казал:-"Ако лъжете хората за да получите парите им, това е мошеничество. Ако лъжете хората за да получите гласовете им, това е политика" Колко умело бившите управляващи съчетават двата подхода и колко наивно някои попадат в капана им. Но не забравяйте, че сиренето е безплатно само в капана за мишки.

17

Дарина

преди 1 година

Други розови цели моля?!Направихте ни живота прекрасен,заслужавате да се целите още по-високо,за да довършите България Нагли негодници,из .. Роди

16

Анонимен

преди 1 година

" да се опитаме да материализираме това усещане и с данните." - така пише в статията т.е. да се опитаме да манипулираме данните, така се разбира.

15

Нане

преди 1 година

Тия про шляци, ако изобщо влезнат в Парламента повече курбан трябва давад...арвардските идеоти са за линч... ===))) заедно със старите прошля ци от дъ бъ...

14

Анонимен

преди 1 година

Ами, да я бяхте променили България. Нали взехте властта? Показахте, че сте некомпетентни и има още много да учите. Станахме по-бедни от вашето управление от година и половина и още половин година през която пречехте на ГЕРБ да работят т.е. две години застой. Стига ни толкова експерименти.

13

Анонимен

преди 1 година

Тези от ПП са толкова кривогледи, че е невъзможно да уцелят целта си.

12

БАЧКАТОР

преди 1 година

ПП в селото не ги пускат, те за поповата къща питат. След тоталния провал в енергетиката, и убийствената инфлация, не вярвам на изборите да получат друго освен Провал. Пореден.

11

fact

преди 1 година

КО? "БЪЛГАРИНЪТ Е ЖЕСТОК КЪМ СЛАБИТЕ И РАБОЛЕПЕН КЪМ СИЛНИТЕ" А.БУРОВ!Тез, продължението я фанат 25 депутатки, я не. Нема прошка за изгубилите власт поради глупост и слабост.

10

Ели

преди 1 година

Аз пък искам тия негодници да управляват,за да се у..се ра. Т тотално, март пак избори и тогава ще бъдат изхвърлени от собствения им електорат .На българина трудно му увира главата ,той с лекота вярва на лъжците

9

Xaxa

преди 1 година

Преди малко днес.бг пусна заглавие, че искали да са първа сила. Сега четем, че не ислали това, а да се набутат в правителството. След малко ще четем, че искат да минат поне 4%, а след това може би да минат 1% за да намаже Простото от субсидията, че мижавият "комисион" от 200-те милки евраци не му стига за да задоволи желанията на Ленчето.

8

До 7 не до 8

преди 1 година

Взе ми думите от устата. Хахахаха що триете, така се размества всичко!?

7

До 8

преди 1 година

Взе ми думите от устата. Хахахаха

6

Анонимен

преди 1 година

В задаваща се криза едва ли някой ще иска да е първи. Но тъй като не се носи никаква отговорност явно ламтят да управляват. А само за 7 месеца щетите за България от тяхното управление са милиарди.