115

Контрол

преди 1 година

Така е като краварите подмениха управниците в Европа с техни послушковци. Вместо Европа да си води самостоярелна политика и да е приятел и с краварите и с Джуджето, да си пусне тръби от арабите и Африка, сека ще страдаме.

114

Иван

преди 1 година

Сериозно ... това ли вие проблема ? Липсата на светлини по празниците ? А фактът, че газа стана троен и петорен и в момента човек дори стъкло не си струва да рециклира? Че всичко скача главомно от ден на ден, всякакви продукти за бита, строителни материали и т.н. ? Това изобщо отразявате ли го или светлините са ви проблема ...

113

Бай Дрън

преди 1 година

Испанците, бегом в Гендерландия. Юрти, вигвами и хралупи ще има за всички.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156 "ознавам трезви и таферни момчета, родени дори след 1994 г." Едва завършили средно? :)))

111

До европрайда

преди 1 година

Кой е виновен за това ? Ето хронологията, първо затворихте АЕЦ в Европа после затворихте ТЕЦ след това сами се отказахте от руски газ зимата нямаше слънце за соларите пролетта нямаше вятър за перките сега няма вода за ВЕЦ....още ли ви е смешно ?

110

Анонимен

преди 1 година

Най-добре и ток да няма, ще ползваме свещи!

109

Анонимен

преди 1 година

Руснаците в Сибир тая година ще ползват един основен източник на топлина: 90 метровия пламък от злополучната газостанция Портновая, където руските глуп-ци изгарят газа, който няма къде да продадат заради газовите игрички на Джуджа. Другия им основен източник на топлина ще бъде обилните топли вълни и изпотяване, като влязат в магазина, и видят цената на хранителните продукти, които в момента гонят рекорди :)))

108

АНОНИМЕН

преди 1 година

С евроатлантически разбирания и ценности, Европа лети, към стандарта на живот в Бурунди и Джибути.

107

младен

преди 1 година

Спокойно. Чича ви Путин ще ви осветли с някой друг самарт ако продължавате да пращате оръжие на крайна.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 "защо например Франция и Германия отварят отново ТЕЦ-те на въглища??? нима те цапат по- малко от климатик, настроен на 20 градуса?" Ми не цапат по-малко от климатика, ама ЗА КЛИМАТИКА ТРЯБВА ТОК. Сега цените на тока са в небесата в ЕС, защото вятърните перки нещо взели, че спрели да работят поради липса на вятър, и давали само 7% от капацитета си. И АЕЦ спряха заради зелените, няма газ. Какво да правят освен да почнат с кюмюра?

105

До 143 Синдбад

преди 1 година

Сгреши номера сори:)))

104

Анонимен

преди 1 година

До дъждовна вода Отколешна мокра мечта на руските крадци е да яхнат германското ноу-хау и индустрия, за да са велики, та явно западния просперитет не почива на нещата , които си написал. Но то, когато нямаш грамотност, може да пишеш каквото ти дойде. :))))

103

До дъждовна вода

преди 1 година

И твоя мозък, някой е откраднал....

102

Руснаците

преди 1 година

са лесни! Ще има фасове... ще има топличко....

101

дъждовна вода

преди 1 година

Относно влога на Натовеца /112/, бих добавил още един жалон, на който стъпва потребителският и т.н. цивилизован запад в многолетната си история - експлоатация и откровена кражба на ресурси и мозъци от слугинските и васални територии. В наши дни наблюдаваме излизане на Русия от числото на спонсорите на западната изключителност.

100

Анонимен

преди 1 година

До До 135/142 Ех, пробва се да измислиш нещо умно, а то виж какво излезе ....

99

Обзалагам се

преди 1 година

... че в Европа и САЩ пак ще си ги има същите неща като всяка година по новогодишните празници, докато от пещерите на тролеите се носи неуморно тракане на клавиши :))))))

98

Работаем брат

преди 1 година

С инфлацията хората плащат за оръжие което се дава на укронацягите. После това оръжие се бомби или става трофейно. Така му се пада на ЕС в каменната ера

97

Анонимен

преди 1 година

Не ми време за *** призиви. Лятото климатика е на 22 градуса на най-висок режим, а зимата на 28 плюс включен конвектор.

96

Анонимен

преди 1 година

До д Той отне светлините на 43 хиляди от децата на Русия и съсипа още МИЛИОНИ съдби в тая държава, ти за Ииизус говориш.