92

ЗА Възраждане

преди 1 година

Ще гласувам за Възраждане, защото те са единствената партия твърдо против приемането на еврото в България! Всички други партии са за унищожаването на Българския лев! Колкото повече депутати от Възраждане има в парламента, толкова по-вече гласове против еврото!

91

юлиян

преди 1 година

Ще влязат със сигурност.Въпросът е дали ще ги допуснат да спечелят.Ако от Козяк не повторят номера с ПП на последните избори, имат големи шансове.

90

Анонимен

преди 1 година

Поредните тарикати ,които балъците ще направят милионери.

89

Анонимен

преди 1 година

До преди десетина дни от някаква агенция им даваха 7%процента.В момента вървят яко надолу.Ковид вълната намалява.Тези отиват зад борда.Тази същата агенция миналата година даваше на Белата Златка 1 процент.Беше се възбудил нещо.После-0,4%.Перхидроленият пудел гледаше като нассран.Тива го чака и Копейкин.

88

Икономист

преди 1 година

Чудя се защо партиите продължават да се регистрират в ЦИК, а не в Търговския регистър. Едва ли получават парите от субсидиите си от избирателната комисия. Сигурно си ги вземат от бюджета на страната, а не от този на ЦИК. Просто не е логично фирмите да се регистират в Търговския регистър, имотите в Агенцията по вписванията, а партиите в някаква си комисия, пък била тя и централна.

87

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за другаря Путин. Той ще ви оправи най добре.

86

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 61 - не бях чел нищо по тпо! Ами тоя форум е варненска собственост - на една финансова групировка с три букви! Какви софиянци са те подгонили варненецо? Я си напиши домашното, моля!

85

Анонимен

преди 1 година

При 40% процента избирателна активност Копейкин имаше едва 4,8%.При два пъти повече активност на изборите ще имат едва 2,5%.Дори при над 50% избирателна активност копейкаджийте са аут.По Евроком и някой жълти сайтчета се втълпява,че видите,ли на хората им било омръзнало да ходят на избори.Напротив, Суверена този път ще гласува масово и ще прати веднъж завинаги славчовците и катуна на Копейки на буннището!

84

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, пък на тези колегите от бАтака пак са пуснали по тяхното ТВ черния екран :))))))))))))))))))))))))))))))) После ще кажат - спряха ни телевизията американците :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Клоуни!!!

83

юлиян

преди 1 година

Ако няма манипулиране на резултатите,нищо чудно.Системните партии отдавна са изгубили доверието на народа,ПП също се компрометираха и показаха некомпетентност и зависимост,направо слугинаж на САЩ и НАТО,така че е напълно възможно.

82

Бау

преди 1 година

***! Набили си прилежно Западни ваксини, а говорят на ганчовци, че са отровни! Малкото Греб! Никаква първа сила! Мечтата им е да рушат, да са златен гъс и да се препитават от вашата глупост! Образец за демагогия!

81

Просто

преди 1 година

Няма ва влязат.Но със сигурност ще прескочат 1%.Да има субсидия за Копейката поне.

80

До 85

преди 1 година

Да, доста ан. ал. но податлив ми изглежда

79

redordead

преди 1 година

фенбойчетата на *** яко са се активирали и пяна чак им излиза от устата - само да ви припомня как приключиха предните "спасители", които също така яростно защитавахте - атака - разни други клонинги - имаха 1-2-3 участия, докато клоунщината им хващаше дикиш и псоле заминаха в забвение - това ще е съдбата и на *** и на всеки, чиято платформа е основана на призиви за насилие и омраза.

78

пуйката

преди 1 година

Първи няма как да станат при таван от 30 като имам предвид,че ВМРО,НФСБи АТАКА имаха 27,но трети могат да бъдат след ГЕРБ, и ДПС.

77

До 81

преди 1 година

Аз съм сигурен, че и сега ги прави

76

Анонимен

преди 1 година

група тарикати припечелват добре с тази партия а балъците кълват

75

Анонимен

преди 1 година

Откак има машини, печели този които е избран от ЦИК

74

анонимен

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ , ТОВА Е. ТОЧКА.

73

Анонимен

преди 1 година

Явно ще се наложи Костадин да си прави полови извращения с джендъритета след изборите...