172

Малко тъп

преди 1 година

Досега плашеха хората с вирусчето, а сега има нов страх от студ и глад. Обаче половин България вика , че няма проблем, щом ще наказваме Путин. На това разчитат, на манипулиране на хората.

171

Анонимен

преди 1 година

Значи ако не се лъжа 1762 година холандците отрепали премиера си и го разкъсали, а след това похапнали с част от парчетата. Не ги гледайте холандците, че ви изглеждат кротки! Това да го имат като едно наум и други премиери в ЕС.

170

гладен

преди 1 година

Това с намаляването на храната в хладилника ми се струва най-лесно постижимо, дори неизбежно в български условия. Все пак си мисля, че зимата няма да е чак толкова кошмарна.

169

Оцеляващ

преди 1 година

Хладилник през зимата!? За какво ви е, направо го изключете и метнете една торба навън през прозореца. Като студенти така карахме цяла зима. Земет и няколко буркана със свинска мас и межете филиите, гарантирано оцеляване проверил съм го по Жан Виденово време. Путин ще умре е от яд ... или от смях, но все тая!

168

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за малки партии на изборите да изметем тея потомствени престъпници!

167

Анонимен

преди 1 година

Да се обесим направо за по-сигурно

166

Анонимен

преди 1 година

тезисъс зелените енергии да изключват, ние си имаме АЕЦ и тецове.

165

Бай Илийчо

преди 1 година

И по малце си таковате жените от после жа тряаа са къпете от хамалогията ! Водъ тряаа съ пести ! Нъл тъй разправят от Авропата?

164

Поручик Ржевски

преди 1 година

Просто не гласувайте за американските партии на изборите.

163

До 178

преди 1 година

Да са мислели с онова между ушите, а не между краката!!!

162

Анонимен

преди 1 година

Сега ще разберете защо едно време на село хората пълнеха мазите със стотици консерви, зеле, сланина, и правеха по 50 кила суджуци. И защо имаха печки и бойлери на дърва. Българите са последните Европейци който все още знаят как да оцелеят при истинска криза. Който има имот на село да си го поддържа и да се надява никога да не му се налага да го ползва по неизбежност.

161

Най-добре е

преди 1 година

Да изключим ЕВРОБАРДАКА от наща политика!!!! ВЪН мишоци долни само болести,смърт и мизерия от вас и никаква помощ.Подритват ни БЕЗДНАТА с две думи.СПРЕТЕ ФАШИСТИТЕ ДА НИ ТЪПЧАТ!!!

160

Българ

преди 1 година

Е Уж 90-та година на площадите демонократите и скачащите бананаджии мислеха, че идва светло бъдеще...

159

Бай Илийчо

преди 1 година

Купете си агрегати бря ! Ко мой дъ крадете от някъде нафта,еликтриката излиза без пари ! Инак гражданята нимоа ви мислъ зимъска На батьо пингвинчаата !

158

Albi

преди 1 година

Хубаво млади яки хора ще зъзнат, ще се топлят под завивките, ами тези с бебета на къде? От кое ще спестиш, ще го оставиш на студено, няма да го переш, няма пюренца/млека да топлиш, няма вода да преваряваш. Да помислят за най-уязвимите.

157

Анонимен

преди 1 година

А можеше просто зеленяка да се предаде и сичко да си е нормално и по старо му ама......

156

Анонимен

преди 1 година

Тежката зима щее за балъците. Имам животни имам 20 кубика дърва имам месо от телето и прасето. Яйца от кокошките Хляб от нивата Вино от лозето. Ако спре тока имам генератор. Не съм зависим от никой и от нищо Само от БОГ.

155

NNN

преди 1 година

Нелче, после не се обиждай като ви наричат ***... Човек каквото сам си направи никой не може да му го направи!

154

SS

преди 1 година

Не харчете за глупости, купете се агрегат за ток,запасете се с гориво и лекарства ! Прогнозирам зимата ще има соц.бунтове ! Увеличаване на битовата и криминална престъпност,фалит на фирми,увеличаване на безработицата , скок на цената на храните дори режим на тока !АЙ ЧЕСТИТУ

153

1

преди 1 година

*** заработи днес хляба с поредната тъпоумна статия...копирана от някъде....