309

Анонимен

преди 1 година

Боку при мен нафтата беши 1.20 лв за мои хора

308

Анонимен

преди 1 година

Не, виновните са само ония хорица от населението, които като цяло не могат да мислят, вечно са недоволни, мразят всичко, мързи ги, но в същото време си падат по "спасители", особено ако са вечно усмихнати мошеници, които имат вид на нещо средно между Джон Траволта и пaлячо. Което само показва, че имат ниски критерии за хора, очевидно защото самите те нямат високо самочувствие.

307

Този в затвора

преди 1 година

за да мир в следващите 100 години! Иначе ще се колим с внуците му, както и с децата и внуците на задниколизците му!

306

Анонимен

преди 1 година

Който не иска да е шоп,става ***.

305

Коко

преди 1 година

Абе недоядена *** скрий се вече писна ни от твоята олигофрения и от твоята физиономия шизофреник

304

Гост

преди 1 година

Крадец!

303

Анонимен

преди 1 година

Борисов усеща, че е пътник. Никога повече няма да е на власт.

302

Ханс

преди 1 година

50% от населението смята че ГЕРБ е истинска партия и че Бойко е супер. 50% от населението е оскотяло и живее в г'овна но иска вечна дружба с Русия че иначе щяло да стане "по-лошо". България е робска нация и се плаши от свобода и богатство.

301

Й

преди 1 година

Хс

300

Анонимен

преди 1 година

Борисов има екип, ве е казал, че ще стане премиер. "Почтените" ПП, се оказаха пладнешки крадци и трябва да се омитат час по-скоро от политиката. За изчамниците, съд. Срещу тях има доказателства.

299

Анонимен

преди 1 година

333 Напикава ви се комунистическият силовак Рашков джамаджаната, щото алкохолът удря простатата, запушена вече от ЕГНто.

298

Анонимен

преди 1 година

338 Ами че тя е по-ниска от тази с посредниците, която ни набутаха Асен кокорчо и Киро ментата, каква да е? При това си имахме договор с Газпром. Сега, вместо ние да съдим Газпром, ако спрат газа, те ще ни съдят за неутойки, сигурно.

297

Иван

преди 1 година

Накратко: единствения измамник който ни ограби е Борисов. Крадеца вика "дръжте крадеца"! Пеевски и Доган са ибрикч'ии на Москва!

296

Анонимен

преди 1 година

342 Крадците и измамниците ПП, взеха властта с платения от черепа преврат, с манипулиран вот и при ниска избирателна активност. ГЕРБ винаги са или първа, или на 1% след първата партия. Измамници, водени от дуета Киро ментата и Асен фалита, имаха повече от година цялата държава и неможаха да докажат нито едно обвинение към ГЕРБ и Борисов. Факт.

295

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да се обичат, но не на тези постове, които заемаха. А Лена, ако мисли да има за всеки тоалет по един годежен пръстен, и комисионните от посредниците- за стотици милиони, няма да й стигнат.

294

...

преди 1 година

Буци , ти ако беше един свестен и загрижен политик , никой нямаше да иска да те сваля от поста ти , но ти си крадец и измамник , именно това са резултатите от твоето 12 годишно управление , на твое място бих давал единствено съвети за подобряване на ситуацията , но на кой му пука за обикновените хора в България а ?

293

Анонимен

преди 1 година

Бойко, Бойко, не Промяната уби държавата, а липсата на промяна.

292

ПП=ПАРТИЯ НА ГАЗПРОМ

преди 1 година

СПЕЧЕЛИХА ЗА ПУТИН - 1 000 000 000......1 МИЛИАРД ЕВРО...КАТО КУПУВАХА ГАЗ НА ЦЕНА С 30 % ПО-СКЪПО ОТ ДОГОВОРЕНОТО...ИПП =БСП = РЕЗИДЕНТИ НА ПУТИН/РУСИЯ

291

Генерал БОРИСОВ

преди 1 година

получи заповед : СПАСЯВАЙ БЪЛГАРИЯ...!!....... Който е срещу България - под ножа..!!

290

Лъжлив Съби

преди 1 година

Батинко! Пак грешиш!Кокорчо каза при положение, че Газпром достави газ на по-ниска цена...няма нищо лошо! А недей извърта нещата! Лично на мен ми омръзна Газпром да ни извиват ръцете! Кой спря техните доставки предварително, при наличие на договор до края на годината? Ние или Те ( под натиска на Путин)?