17

Забравяте една

преди 1 година

Тънкост. Едно време даскалите и ни млатеха!

16

Млад учител

преди 1 година

Аз започнах 2019! Получавам 1250 лв. с удръжките - чисто 950 лв на месец. Изобщо не ми стигат, добре че и с частни уроци се занимавам. Къде ги видяхте тия 2500!

15

Анонимен

преди 1 година

Тия свикнаха да получават заплати без да работят, 2 години симулираха, че обучават с т. нар дистанционно обучение, че даже и добавки им даваха, за това лежане вкъщи. Сега вече е трудно някой да ги накара да преподават наистина. Няма значение колко ваканции е имало, за тях все е малко. Все лъжат, че щели да наваксат учебния материал,.. Навремето учител е била една достойна професия. Сега са мързеливи и корумпирани печатари на дипломи

14

До 12

преди 1 година

Наричаш тези,които те хранят Олигофр. и ревеш,че взимаш 2000 ,на които не плащаш данък и още 2500 чисто.Засрами се ,защото данъчните си мълчат за вашите неплатени данъци.Ако преподаваш в САЩ ,ншма да си по-добре материално.

13

49-ти набор

преди 1 година

Е, какво се оплаквате?! Учили много! Ами аз едно време, учебната седмица беше шестдневна, и в съботите учихме. Нямахме профили, всички предмети се изучаваха с еднакъв хорариум - 4 часа физика, 4 часа химия, 4 часа биология, 6 часа математика, 6 часа литература, 6 часа руски език, 4 часа география, 5 часа история, а сега думи нямам!

12

Брей ..

преди 1 година

Тези не стига че от 3 години почти не са ходили на работа, ами са единствените в България на които вдигаха заплатите непрекъснато по време на пандемията и след това, докато на останалите хора освен че не им пипнаха заплатите им забраниха да работят и останаха без доходи. А всъщност "работата" на учителите беше сутрин докато си пият кафето да кажат онлайн кой урок да се чете и ...това е ?! Между другото някои от тях правиха и сех пред лаптопа. Уж ги беше страх от Ковид а не се ваксинираха...

11

Анонимен

преди 1 година

Опитват се да унищожат учителското съсловие. Със всички вдигания заплатите са ни все още смешни. Аз съм с чисто 2500 лв. в София - учител по математика. Криво ляво с частни уроци успявам да докарам още 2000 на месец, та да успея да плащам ипотека, лизинг на автомобил, за екскурзии и за детето за хобитата. Учителската професия трябва да е най- платена и стартово поне 5 к. лева, за по - малко елате вие се занимавайте с ос раните си оли гофренчета по цял ден.

10

Синът ми

преди 1 година

когато беше онлайн, слушах как учителят по английски им говори на английски! Уааат- тва не може да бъде английски, диалект, един ром ще го говори по-добре. Учителите са нискоквалифицирани, а искате децата ни да са високоинтелигентни.

9

Ценка

преди 1 година

Аз съм учителка по БЕЛ. И съм против всякакви удължавания *** срокове. На 71 години съм и всеки ден повече ми е непосилен. Частни уроци давам, имам по 6 часа на ден в гимназията и смятам, че 3 месеца през лятото ми е съвсем заслужена почивка. То и за децата де- да си четат книжки и да смятат задачи малко самостоятелно. Няма все да сме им на главата я

8

Бай Маньо

преди 1 година

Ся тва училище ли е? Учене ли е? Едно време в ЕСПУ -то, олеее, нашите даскалЯ ни напикаваха от бой! Деугарят Манолов по испански, другарката Димитрова по химия, яко шамареха! Ама и учехме, и примерно бяхме!

7

уникум

преди 1 година

Не стига , че им направиха заплатите по два бона , а преподаването им е на ниво -Африка, и сега искат да ползват повече почивка , защото са се уморили от лежането от ковида !!

6

Анонимен

преди 1 година

Много ясно. Сега им е добре. Цял Август, че и Юли се печат на плажа. Докато на бачкаторите им дадат 1 седмица отпуска, а през другото време ги спукват от работа от 9 до 18 ч. Учителите нямат и през учебната година толкова дълго работно време. 56 дни отпуска са една добра причина да станеш учител.

5

Анонимен

преди 1 година

На някой май много много, не му се работи ?? Преди време излезе изследване, че децата в България учат най-малко в Европа като хорариум и започват уебната година най късно! Естествено мато мерки срещу това за следващата година увеличиха междусрочната ваканция?????

4

20 дни

преди 1 година

Направете им платения годишен отпуск 20 дни като на всеки бачкатор и да видим

3

Анонимен

преди 1 година

Вдигнаха им заплатите, що реват? Мойта година си е 365 дена и плащам данъци, за да ходят те на море. Я да се научат да бачкат..

2

тия

преди 1 година

джендърясалите шошороиди от министерствата побъркаха и децата,и даскалята и нас покрай тях!СТИГА!

1

та така

преди 1 година

всеки протестира за нещо , ами модерно си е :)