20

Анонимен

преди 1 година

До А кой ,Виктория ли ? Само неграмотен русофил като кажат биолаборатории, и си представя апокалипсис. От друга страна е нормално, тъй като в Просия всичко е подчинено на създаване на апокалипсис, та русофилите постоянно само в такива категории мислят. Русначетата постоянно ги плашат как някой ги "застрашава", а българските русофили по цял ден гледат тая пропаганда. Няма начин накрая да не са станали като мужиците в поведението си. :)))

19

А кой ,Виктория ли ?

преди 1 година

Сега каквото и да напишете за Путин - ехото отзад повтаря думите на Нюланд: САЩ има в Украйна биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците" ...

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 "Абе русофилчета жалки, като, толкова много обичате феодална Русия що не се съберете всички и да отидете в това "Райско кътче" на планетата Земя?" Знаеш какви са стандартните оправдания: "еми, нЕма как", "просто обстоятелствата така се стекоха, че съм ПРИНУДЕН да стоя в гнилия Запад" (като децата на Лавров, Песков и *** :)))) ) и короната в дисциплината: "не ни пускат там, защото е толкова хубаво, че си го пазят само за тЕх" :))))

17

Анонимен

преди 1 година

До Няма кого "и кого да поздрави - лидерите от ЕС лудницата ли? НА техния фон Ким си е съвсем нормален!" В рушкия пародиен център само на ид-ни ли ви учат?

16

Няма кого

преди 1 година

и кого да поздрави - лидерите от ЕС лудницата ли? НА техния фон Ким си е съвсем нормален! ;)

15

Горките руснаци

преди 1 година

Руснаците явно много са го закъсали !

14

Анонимен

преди 1 година

До Браво Ооох, нека позная, много искаш да живееш в Северна Корея (понеже, нали, много им се "кефиш"), обаче .... пусто, прикован си към тоя пуст ЕС и Запада като цяло? :)))

13

Анонимен

преди 1 година

Пълна деградация! Русофилите, вярно ли сте толкова безкритични към това, което Русия се е превърнала?

12

Анонимен

преди 1 година

По-ниско от това Джуджа може да падне само ако започне да праща поздравителни телеграми за годишнини на лидери на отделни терористични групировки.

11

Рубладжийче

преди 1 година

За 9-ти септември ще поздрави и Радев.

10

Така е ..

преди 1 година

И представете си СК се именува народна и демократична.Из-ро-ди.Живота им минава като на животни за храна.Освем тия и Беларус, Путин няма приятели.Китай се отнасят много внимателно към Русия и дебнат да ги еб-нат.

9

Состин

преди 1 година

Като видите приятелите на полуръста и ви става ясно че е изплискал легенете.

8

Анонимен

преди 1 година

Путин от Северна Корея взема челен опит, как няма да поздрави своя идол?!

7

а така

преди 1 година

Прилики между КНДР и Русия: 1. Един вожд, в повечето случай обожествяван. 2. Затвор за критика срещу властта. 3. Агресивно дрънкане на оръжия и непрестанни заплахи,че имат ядрено оръжие и ще го използват. 4. Огромна част от бюджета е за военни цели. 5. Социалните нужди на хората са на последно място, независимо от плановете и гръмките обещания. Разлики----Путин е още далече от Ким Чен Ун.....

6

Размазан пармезан

преди 1 година

За к'во?! За байрама ли ?.!.

5

Анонимен

преди 1 година

Yткин сам се издава, че е диктатор...

4

Анонимен

преди 1 година

Е специално за КНДР, голяма "свобода" е там... Почти като в РФ... "Вождовете и учителите на народите" Ким Чен *** и Yткин, и дрогарите от ЦК са добре, всички други ядат трева...

3

Morski

преди 1 година

"Освободителя" Пу.т.кин поздравява другарчето си! "Плеснаха с ръце и се прегърнаха!"!"Кажи ми какви са ти приятелите,за да ти кажа какъв си ти!"- Северна Корея, Иран, Куба, Башар Асад... все обявени за държави поддържащи тероризма!!! И после се сърдят ,че света смята са ги обяви за такава!!! Русия с този Кремъл УМИРА!!! Русия с този Кремъл върви с бързи темпове към разпад!

2

Анонимен

преди 1 година

Диктаторите си се подкрепят

1

Офф

преди 1 година

Дъното....