319

Анонимен

преди 1 година

Ей го пак лъже русофилът. И плюсове му слагат на лъжите. ЗиЛ-157 се произвежда от 1958-*** година. Интересно как тогава е бил през Втората Световна. А Катюшите са основно на американската платформа Стъдбейкър ЮЕс6. Освен това е имало катюши на ЗИС-6 което е от своя страна разработка на базата на американския Аутокар Диспач ЕсА. Всичко си го пише в интернет. Даже в руските източници. Обаче в русофилите се надяват на това да хвърлят толкова много лъжи, че хората да не могат да им смогнат.

318

Анонимен

преди 1 година

Много обичам вечер да гледам филми на Мосфилм! B eдин руски филм трябва да има кон, влак и пушка! Няма ли кон, влак и пушка, това не е руски филм!

317

Анонимен

преди 1 година

Нещо се смени тона. Тия дето се кефеха, че след една седмица "непобедимия" щеше да е на полската граница, Зеленски щеше да емигрира в Англия а благодарния украински народ щеше с тържества да посреща путиновите войски, сега се отдават на любимите си мечти за вината на Америка. То комуниста никога не се е отличавал с особен интелект и мислене. Това все пак е следствие от ПРОИЗХОД, СЕМЕЙНА СРЕДА и ОБРАЗОВАНОСТ. Така, че ако не пречат много ще си ги сложим в зоопарковете с образователна цел

316

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 365 Сменя толействането от безсилие, след като поредната му опорка е пратена в небитието. Колко жалко е да си русофил.

315

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 363 "Катюшата БМ 13 през ВСВ се превозваше от Зил 157." Зил 157 се произвежда от 1958ма година, много след ВСВ, а моделната линия на ЗИЛ/ЗИС е базиарана на американски камион от 20те на производителя Аутокар. Поредния ти провал.

314

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 359 Много от пишещите тук живеят на Запад, тъй че има пълно припокриване на приказките и делата им, но не знам за никой, който да е болен русофил и да живее в Просия. Даже напротив: някои от най-големите уж русофили живеят на Запад и обясняват, как "нямало друг начин" да не живеят там :))) СмЕх. Затова русофилията е толкова популярна по българските форуми - щото не можеш да видим бруталното лицемерие на русофилите, които яко плюят запада, но са се кротнали в него.

313

Анонимен

преди 1 година

Ами те и сега руснаците искат да мизерстват, но да са "велики". Вместо да се развиват, да работят във фабриките на Мерцедес, БМВ, и Фолксваген в русия, да пътуват по Света, да учат свободно по западните университети, те решиха, че е по-важно "Крим наш". Реално сякаш 90-те процента бедняци толкова завидяха на 10-те процента руснаци живеещи в 21-ви век, че си закопаха сами държавата. А тези които лъжат, че русия е във възход, просто не знаят какво се случва в русия. Да отидат там да живеят.

312

До 359

преди 1 година

Ра6истче, подозирам, че доста човека тук пишат от САЩ. Аз също. В блатната обаче не искам и да стъпя. И ти, нали?

311

Анонимен

преди 1 година

Русия и индустрия в едно изречение? Муахахахаа! Видя се че руснаците са икономическо и военно джудже. Разчитат на ресурсите си да живеят и да притискат другите. Свърши се тяхната. Сега ще бачкат безплатно за путину и за кефа му да воюва. Не6тасници

310

Анонимен

преди 1 година

Айде тия дето все Америка им е крива, да ми кажат каква техника ползват, какви продукти им с налични, къде са децата на партийните им шефове / естествено да харчат награбеното тук/ И като ползват GOOGLE да се сетят, че единия от собствениците е руснак емигрант, вече от путинско време. Който може - прави, биологичния *** - плюе. Засега ВСИЧКО умно и интелигентно се прави ТАМ. другите могат само да преписват - изостанали от времето и все нещо недоразбрали. Поняли микромозъчета?

309

Анонимен

преди 1 година

А тя тази жива сила на съветската армия с копия и прашки докъде щеше да е? Без американско гориво нямаше да имат авиация. Без американски камиони нямаше да имат катюши. Без американски фабрики нямаше да имат танкове. А и въобще на балтийския фронт има повече Шърмани отколкото руски танкове. Той за жива сила ми говори. Те и така руснаците измираха по 10 руснаци на 1 немец. А с прашки и лъкове руснаците по 1000 на 1 ли щяха да се бият?

308

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 351 "Дъpтите русофили плюват по Европата , оти ги яд дека бай Тошо не ги пущаше да я видат га бея млади!" По-зле е. Плюят, защото присъединяването на България към Европа, където й е мястото, е ТЕХЕН ЛИЧЕН ПРОВАЛ: целия им живот, в който чакаха Запада да "се срути" мина напразно, докато мизерстваха. Казваха им, че мизерията има тази цел и трябва да устискат, а се оказа, че са "стискали" напразно. Цял живот мизерия за една лъжа ...

307

Анонимен

преди 1 година

Отваряме гугъл и търсим "Заводы СССР, которые построили американцы" и намираме публикация на руския сайт Рамблер и четем. Руснаците сами си го пишат. Само Бай *** им е най-верният фен. Впрочем Голодоморът се случва до голяма степен защото руснаците плащат за тези заводи със зърно защото иначе няма с какво да платят.

306

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 350 "говоря ти кога влиза Краваристан в Европа да се бие срещу немците вееее......" Мне. Ти написа следното: "защо Краваристан се включи във ВСВ чак 1945-та година" ВСВ ДАЛЕЧ не се води само в Европа, а по целия свят. Да не говорим колко си неграмтен и не знаеш, че Операция Нормандия, най-големия морски десант в човешката история, започва юни месец на 1944та година. Буквално навсякъде говориш неверни неща.

305

Анонимен

преди 1 година

Дъpтите русофили плюват по Европата , оти ги яд дека бай Тошо не ги пущаше да я видат га бея млади!

304

Анонимен

преди 1 година

Просъветски слугинчета, съвсем избудаляха. Не ви ли е ясно, че на този дето не спазва правилата , тия заради които светът съществува, му го набиват толкова много и то неговите накрая. А да правиш рекет с природни суровини е глупост която може да е в главата само на политическо ченге. Е нека пожертва още 1 трлн $ и 100к войници. Никой няма да му признае завоеванията, защото това ще е ПРЕЦЕДЕНТ и други султан мераклии ще гледат да се включат. А това вече вреди на БИЗНЕСА. Поняли микромозъчета?

303

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 345 "Я да видим каква е твоята фактология," Няма "моя" и "твоя" фактология. Фактологията е само една, и тя е базирана на случилото се, а то е, че САЩ се включва във ВСВ на страната на Съюзниците след нападението на японците над Пърл Харбър. Поставям ти за задача да разбереш коя година е било то. Подсказка: не е 1945 година, както твърдиш.

302

Анонимен

преди 1 година

Хора, като не знаете нищо за историята освен книгите от пропагандата на НРБ и СССР защо въобще се опитвате да говорите за история. САЩ подкрепят СССР във Втората световна с решаваща роля още от самото начало. Още 1941-ва руснаците летят на американски авиационен бензин. Да звучи абсурдно, че в страна пълна с нефт нямат авиационно гориво, но толкова им е била развита техниката. Да не говорим, че всички тракторни заводи от които почват да произвеждат танкове са построени от САЩ 30-те години.

301

Morski

преди 1 година

До долния робофил 339- датата е 07.12.1942!!! Не е 1945! А ако искаш да си по-точен пиши " Западен фронт" ,но без ЛЕНДЛИЗ-а риснаците си бЕха тръгнали оттатък Урал - и до ден днешен не са си платили сметката на САЩ... е сега дойде бирника! Рано или късно всичко се плаща!

300

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 339 "Краварче, защо Краваристан се включи във ВСВ чак 1945-та година, когато СССР беше пред вратите на Германия ве" Мерси че моментално доказа, че си нямаш представа от фактологията на Историята, както вече коментирах.