18

Анонимен

преди 1 година

Честита промяна!

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "София не е България." ----- в грешка си! София е България! След като над 30% от населението обитава СФ и над половината от БВП се генерира в СФ, то СФ е България! И аз много бих се радвал да си приберете изпуснатото семе обратно на село, така че "СФ да не е България", но май няма да го доживея! И не! Няма как СФ да се откаже от парното при условие, че цялата инфрструктура с десетилетия е градина върху централизираното отопление! Просто няма съществуваща алтернатива!

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Америка за България да инвестира няколко милиона и няма да имаме проблем. Тя е раздавала и повече пари." ----- на шорош целта е да прави децата пееераси за да се намали популацията на територията! Другата основна цел е произвежда "политически елит", който да слуша и изпълнява всичко, което му се каже, колкото и антибългарско да е! Подобен род нпо никога не са имали за цел да подобрят живота на обикновения българин!

15

Анонимен

преди 1 година

Е това е от "Америка за България", радвайте се джендъре! Та нали за това мo4axте две лета по паветата?

14

Анонимен

преди 1 година

Ох, Каскчиев ще питат. Та той е най- големият противник на АЕЦ. Това е, нито един специалист няма да дойде в студиата им, защото ще е политически некоректен и ще им каже неудобната за тях истина!

13

Анонимен

преди 1 година

София не е България. Ние живеем в Пловдив в Кършияка и се отказахме от Топлофикация от преди 20 години. Радиаторите ги нарязахме и изхвърлихме. Така направиха масово хората.Нямаме намерение да ставаме роби на ТЕЦ. Когато се отказахме дори нямаше топломери. Съседи си бяха монтирали тайно радиатори и крадяха топла вода. Разпределяше се от общия водомер. За претопляне на водата и парно хората натрупаха хиляди левове борч. В един момент агонията престана. Разведохме се с монополистите.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Как ще седим на тъмно, като АЕЦ е осигурена с гориво до 2024 година. Дори без нищо друго само с АЕЦ без да изнасяме ток на нас ни стига. Какви глупости говорят. Да спират с износа на ток, това е." ------- хахахахаха, ти ако си мислиш, че съществуващата електропреносна мрежа може да замести отоплението с парно, много се лъжеш! Първо ще започнат да се включват защитите, после да гърмят трансформатори, а паднат ли големи сектори, може да се наложи и цялостно разкачане на мощности/АЕЦ

11

Анонимен

преди 1 година

Швейцарското правителство вчера призова гражданите си да се запасят със свещи и дърва за огрев. От вашите сеяндури не съм чул никакъв призив те ще ви изненадат както винаги.

10

Анонимен

преди 1 година

Америка за България да инвестира няколко милиона и няма да имаме проблем. Тя е раздавала и повече пари.

9

?

преди 1 година

Нима забравихме режима на тока и водата - класиката на 80те години в София Хайде дали ще издържа 4 часа без ток и ще спася живота на дете в Украйна? Дори няма да се оплача.

8

Шопландия

преди 1 година

Това ще зарадва неимоверно много всички граждани (и селяни) от провинцията.

7

Анонимен

преди 1 година

Екстра.Няма да има ни телевизия,ни интернет.Одеала има.

6

Анонимен

преди 1 година

Как ще седим на тъмно, като АЕЦ е осигурена с гориво до 2024 година. Дори без нищо друго само с АЕЦ без да изнасяме ток на нас ни стига. Какви глупости говорят. Да спират с износа на ток, това е.

5

при толкова лъжи

преди 1 година

Ако минат на ток няма да стоят на студено.

4

Анонимен

преди 1 година

Ако ще и на *** да работи топлоФъкация, като хората няма да имат пари да си платят сметките.

3

Анонимен

преди 1 година

Както газпром ни врътна кранчето,така и ние можем.В такъв случай те ще плащат неустойки,и ние също.Но не знаем какво е написано в договорите.

2

Анонимен

преди 1 година

Само някои. Ковид измамниците имат крадени пари.

1

СЪС СИГУРНОСТ

преди 1 година

Жалкия фигурант мрази София!!!