21

Анонимен

преди 1 година

Тази зима май ще има закриване на ЕС. Проклятието, България ще закрие поредните вкопчили се в нея. Справка - историята. Всичко се повтаря, Римска, Византия, Османска, Съветска империя, както и хитлерова Германия.

20

Кохортата

преди 1 година

Франция е създала план на мизерията.

19

АнонимеН

преди 1 година

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЪЖЛИВА И ПЛАТЕНА АГЕНЦИЯ!!! ОБЯВИЛИ СА ПРЕЗ АПРИЛ 2022 , ЧЕ 74% ОТ АНКЕТИРАНИТЕ ПОДКРЕПЯТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ В УКРАЙНА СРЕЩУ АГРЕСОРА РУСИЯ!!! СЛЕД КОЕТО СА ОБЯВИЛИ , ЧЕ 78% СМЯТАТ , ЧЕ РУСИЯ Е ОТГОВОРНА ЗА ВОЙНАТА В УКРАЙНА! А СЕГА ОБЯВЯВАТ, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА СА ВИНОВНИ ЗА СКЪПИЯ ГАЗ КОЕТО НЕ Е ВЯРНО!! ВИНАТА ОТНОВО Е НА РУСИЯ И ЗА СКЪПИЯ ГАЗ , ЗАЩОТО ТЕ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВАТ АНГАЖИМЕНТИТЕ ПО-ДОГОВОРА НИТО КАТО ЗАПЛАЩАНЕ НИТО КАТО ПОДАДЕНИ КОЛИЧЕСТВА!!

18

Ss

преди 1 година

Ами кой да е? Бай Ставри ли?

17

Само да вметна

преди 1 година

ЕС ще го " отнесе" много яко късно тази есен! Политиката която води през последната година,си е Лично " политика" на една шепа хорица с Американофилска ориентация! Която Източна и централна Европа НЕ Споделяме!! Общото мнение на Европееца вече е,че Е нужна спешна Реформа в ЕС и ръководното и " тяло"!!

16

Свебода или смърт

преди 1 година

До АнонименМного разбирате от авторитаризъм, докато седите затворени по къщите и ви насилват да ви боцкат "демократично" ежемесечно!!! Като междувременно вече и ще се студува, ще се пести от храна , светлина, вода и от доходи за да има за светлото бъдеще на "демократичните" свободолюбиви западногейски монополи.

15

Орбан

преди 1 година

"Той каза, че прогресистите се стремят да отделят западната цивилизация от нейните християнски корени. "Яростната антиимиграционна позиция на правителството му, политиката в полза на семейството и отхвърлянето на *** идеологията се противопоставят на тези усилия", добави той."Тази война е културна война", каза Орбан и допълни: "Трябва да съживим нашите църкви, нашите семейства, нашите университети и нашите обществени институции".

14

Анонимен

преди 1 година

Европейците се отърсват от дезинформацията. С настъпването на студовете ще поискат сметка от нефелните управляващи Еесовската Зона. Зимата на Гнева идва.

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 "Точно така, но нашите *** си траят и дума не обелват, че и Тръмп напълно се е съгласил с Орбан." Каква изненада, един кандидат за авторитарен лидер, който подкопава демокрацията в собствената си дръжава, и който нарича Путин и Ким "моя скъп приятел", се съгласил с друг авторитарен лидер, който подкопава демокрацията в собствената си държава, и хвали нацисткия диктатор за "консервативните му политики". Голяма изненада, наистина, че единия се е съгласил с другия.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 "О, европейците се били събудили от летаргичния сън на презадоволена джендария! " Това е класически фейк нюз. Факта, че веднага му вярваш показва как си форимираш и останалите възгледи.

11

Катастрофа

преди 1 година

Днес Орбан е държал реч в Тексас и се категорично дистанцирал от политиката на ЕС.

10

Анонимен

преди 1 година

О, европейците се били събудили от летаргичния сън на презадоволена джендария! Не може да бъде. Почнали да мислят. Я да дойде зимата, че да почнат и да действат. Може пък и да оцелее ЕС ако се измете б()клука.

9

Xaxa

преди 1 година

В БГ не 60, а поне 90% не че вярват, а ЗНАЯТ, че имаме марионетни "управляващи". ПП(Герб 2) заедно с партньорите ди от Бсп, Итн и ДБ се погрижиха всички да го разберат. Това, което се случва в Европа се нарича пладнешко ограбване на труда на хората, чрез изкуствено и абсолютно необосновано вдигане на цените на тока и горивата поради някакви абсолютно измислени "причини", които наричат "европейски ценности" - къпане веднъж седмично и храна от буболечки-вече в Германия пуснаха сандвичи по веригите

8

Анонимен

преди 1 година

Западняците не се осъзнават, че след визитата в Тайван на Пелоси съвсем затъват. Това им беше най-голямата грешка. Сега осем да палят войни друго не им остава. Последни изблици на безпомощност. Като всяко ранено животно.

7

Анонимен

преди 1 година

Поне с тази "новина" вече е ясно кой седи зад сайта. Първо, в интернет има само 1 резултат за тази "агенция" и второ - дори в профила им в туитър пише, че 78% обвиняват Русия. Толкова по въпроса.

6

Анонимен

преди 1 година

Такава агенция няма. Проверете в интернет :)))

5

Анонимен

преди 1 година

Ектествено че правителствата са виновни! А какъв е "резултатът" от санкциите, освен че прави "санкциониращите" по-бедни и ще съсипе икономиките им и гражданите ще студуват и мизерстват? Ами резултатът е че цените на санкционираните суровини се вдигнаха и продавачите печелят повече! Ей на това му се казва да се матираш сам!

4

Анонимен

преди 1 година

Търсенето в интернет на такава "агенция" дава една единствена отпратка - към пост в Туитър за същото "изследване". Руската пропаганда става все по-отчаяна. :)))))

3

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как се оценяват сега действията на Израел в ивицата Газа? Тоя директно бонбят жилищни квартали. И всичко е тишина. Никой не мрънка. А изявленията на премиера им че всеки който е против тях трябва да изчезне не звучи никак фашистки. Евала за двойните стандарти на запада.

2

Анонимен

преди 1 година

Хората не са толкова глупави, за колкото ги мислят "елитите". Самите "елити" са на път да го усетят грубо. Но това заслужават, това и ще получат.