66

Бум

преди 2 години

От ЕС сега ли разбраха, че подкрепят един каркоман, който се нуждае от спешно лечение?

65

Анонимен

преди 2 години

а разполагане на военна техника в градовете и ползване населението като щит от уркската армия според доклада на Амнести, ЕС що не осъжда?

64

Анонимен

преди 2 години

а разполагане на военна техника и ползване населението като щит от уркската армия според доклада на Амнести, ЕС що не осъжда?

63

АмерикаЗаБулгаристан

преди 2 години

Икономедия с грантове за 8,3 млн. лв., Медиапул - с 3,5 млн. лв. Институтът на Христо Иванов взел над 3 млн. лв. Над 8 млн. лева грантове от Америка за България е получила Икономедия АД (точната сума е 8 310 510 лв.). Икономедия АД, която издава Капитал и Дневник, са най-големият ползвател на грантове от Америка за България. Институтът за правни инициативи, чийто шеф бе Христо Иванов, е получил 3 130 000 лв.

62

сандо

преди 2 години

Украинците стрелят по АЕЦ Запорожие и го напдат с дронове. Той е под руски контрол а руснаците не са луди да се обстрелват само себе си че и в АЕЦ от горе на всичко. Готови са да гръмнят цяла Европа тия ***, и това е защото губят

61

Гражданин

преди 2 години

Руснаците и окопи правиха в началото на войната около Чернобил. После и самите те разбраха че се пооблъчиха малко и с радиацията шетане трябва. Тя не знае украинци и рашъни и нея трудно може да я ползваш като оръжие. Колко мозък трябва да имаш в кухата си глава че да вършиш каквито и да са военни действия около АЕЦ. Безмозъчна нация.

60

Анонимен

преди 2 години

И какъв е интереса руснаците да обстрелват аец? Щото аз прочетох точно обратното, а и вече всичко което кажат борел или фон дер лайен е 100% лъжа.

59

Анонимен

преди 2 години

Путин ще ги осъди на бяла смърт.

58

Анонимен

преди 2 години

Орррките използват АЕЦ като щит зад който стрелят по украинците. Най-накрая ще стане някоя беля, и ще трябва да ги гоним до Урал.

57

Комунист

преди 2 години

Чифутонациста е наредил лично атаката сигурен съм

56

Анонимен

преди 2 години

До автогол 73 - Ти не си играй с нищо , дори и с кибрит , защото определено си БУНАК !

55

Анонимен

преди 2 години

Невменяеемите комунисти просто никога неучат уроците ... 86таа се оакахаа като пълни загубенаци сега пак вървят по същия тънък лед. Без да имат способността да се справят с проблема. Това е ужасно глупавааа нация.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 - няма убити руснаци, защото точно преди атаката, тия от Росатом са се изнизали от там, а украинските работници са останали вътре.

53

Анонимен

преди 2 години

Много платени рашистански троляци пак са налазили по сайтовете... Зеления чорап си назначи дупелизите и започна пак да се връща цялата смрад по всички направления...

52

Анонимен

преди 2 години

Разбирам украинците да ги каканижат тези глупости, но от ЕС да обясняват как Русия е обстреляла АЕЦ-а при положение, че го контролира от поне няколко месеца е направо потресаващо! Еврозелките са издигнали лиценерието а пиедастал.

51

Анонимен

преди 2 години

ЕС държавите забраняват референдумите, защото пречат на демокрациите им. Факт!

50

Анонимен

преди 2 години

Укърския мистър Бийнн пак е призовавал за санкции, този път в ядрената енергетика.

49

Анонимен

преди 2 години

Статия на днеса преди няколко месеца. Руснаците превзеха най-голямата АЕЦ в Европа. Днеска руснаците са обстреляли АЕЦ-а. Нещо взех да се обърквам. След като АЕЦ-а е под руски контрол защо руснаците ще го обстрелват??? Поне си следете пропагандните материали ,че ставате смешни. То верно ,че изпpocтачихте населението покрай кобито, но все още са останали хора които използват главите си по предназначение

48

Ром'с

преди 2 години

Украинската ТВ друго каза,а разберете се да лъжете едно и сьщо нещо еднакво..а то ще си загубите и останалите вярващи на лАжитте Ви..

47

Един и същи сценарий

преди 2 години

Урковците правят поразия под давление на САЩ и НАТО, после излиза Зеленото и иска санкции, които икономически облагодетелстват САЩ. Европейците плащат като уфсе, а на всичкото отгоре, ако на дрОгарето от НАТО им е изгодно и ще ги опържат за интересите на ФАЩ.