32

Анонимен

преди 1 година

Личи се кои са обитателите на гетата. Някой вече съмнява ли се кои са антиваксърите?

31

Анонимен

преди 1 година

Какъв по- точно е тоя- лекар, или бизнесмен собственик на лаборатории?

30

Анонимен

преди 1 година

Щом има заразени ваксини масово, значи ваксата не работи, няма кво повече да се коментира, това с лекото пркарване са си бабини деветини то и без вакса 80% го карат леко, а за кво тогава е тая вакса само един горе знае.

29

Анонимен

преди 1 година

От собственик на лаборатории какво може да очаквате? Естествено, че има интерес да пропагандира несъществуващия ковид. Я да каже тоя гуру на лабораториите как тестовете му различават грип от ковид и с колко набъбна банковата му сметка през последните 3 години.

28

Анонимен

преди 1 година

Ваксина се превърна в *** дума. Не само тази, а никаква никога няма да позволя да бият на мен и на семейството ми. Бийте си ги от зад. Ако дойдете насила да биете, ще ви взема със себе си на луната долни продажници безсрамни. Малко ви е боя от нашите индийски сънародници

27

Анонимен

преди 1 година

Как разбрахте, аз никога не съм се тествал. Може пък да съм го изкарал десетина пъти безсимптомно и да съм заразил безсимптомно десет пъти по толкова човеци. Пак няма доказателства. Никога бг журналист няма да получи Пулицър. Хахаааааа

26

И как

преди 1 година

го Остановихте? С без ум ните тестове ли?

25

Мафията убива

преди 1 година

У НАС медицината е подчинена на фармацефтичната мафия !!КОЛКОТО ПОВЕЧе и по хронично болни има толкова по много милиарди се ограбват от Бюджета и от населението..МИлиардите влизат в джебовете на мафиотите и техните помагачи..

24

МАфиоти убиват за $

преди 1 година

ФАрмацефтичната мафия обяви война на човечеството..нанесени са щети за стотици трилиони долари,евра..Поразени са няколко милиарда човека вкл с проникващ терор с PCR TESTS..Увреждат тежко майчината охрана вкл на храносмилателен тракт и горни дихателни пътища//НАд два милиарда ВАКСИНИРАНИ РАЗВИВАТ СПЕЦИФИЧНИ СИНДРОМИ

23

гост

преди 1 година

За сметка на това, едни други 30% се срещаха по 3 пъти.

22

Анонимен

преди 1 година

ДФОКТОРЧЕТО, ОРИЕНТИРАЙ С ***! СЕГА МОДАТА Е МАЙМУНСКА ШАРКА! ТАМ Е КЕЛЕПИРА ВЕЧЕ!ПО- ХИТРИТЕ СЕ ОРИЕНТИРАТ!

21

Анонимен

преди 1 година

Ковид = грип, ако сте набоцкани не спортувайте много активно, че сърцето не издържа.

20

Анонимен

преди 1 година

70 % с кой корона вирус се срещнаха, с оня дето все още не са го изолирали ли? С оня, дето оставял "парчета в организма" според баба ви Радка? Нееееее, вече не хващате дикиш. Няма доказателства.

19

Анонимен

преди 1 година

Аз без никакви "ваксини" го изкарах за 4 дена, даже температура нямах. Две от ваксинираните ми колежки го влачиха повече от три седмици и това не е само мое наблюдение. Така че лъжите ви почват да излизат на бял свят. Не конспирацията победи, а здравият разум и инстинктът за самосъхранение.

18

Анонимен

преди 1 година

Тая "пандемия" е неспасяема. Измислете си нова.

17

Анонимен

преди 1 година

С кой коронавирус?

16

necromant

преди 1 година

не спряха с тези платени пропаганди за ковидо фейка, досадни, скучни, глупави статииот 3 години едно и също, няма да се случат нещата в България, както в гнила западна европа с 70% набоцкани с тази помия

15

...

преди 1 година

... кога ще ме учиш да караш...

14

Анонимен

преди 1 година

Много хора живеят изолирани по селата. Има и такива, които наистина са се пазили от самото начало - или почти не са излизали от вкъщи не е толкова невъзможно, ако си пенсионер, или са взимали най-строги предпазни мерки. Не сте ли забелязвали хора с маски и найлонови торбички по ръцете дори и преди началото на последната вълна, когато всички останали се бяха отпуснали? Те също са някаква част от тези проценти. Имам познати, които със сигурност не са боледували - нито тежко, нито леко.

13

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да се ваксинирам с тези отрови ,да си знаете.