98

Анонимен

преди 1 година

Полша купува 48 изтребителя F - 50! Районът се нагрява! Гнездо на оси!

97

Анонимен

преди 1 година

Време е Зеленски да се маха, а Украйна да се върне при майка си Русия, за да не страда повече населението в Украйна! Време е!

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ооооо, нагледах се години наред в Тубата на зверствата на укро-нацистите, които са неописуемо жестоки, гледах, как беше разстрелян цял автобус цивилни и предимно деца , които са се опитвали да избягат от Украйна в посока Русия, бягали са , а да спасят живота си , но укро-нацистите ги бяха убили и разхвърляли около автобуса, гледах и други много страшни неща, които не искам да ги описвам тук!

95

Анонимен

преди 1 година

ми то на армията и е да пази цивилните обекти, няма как да стане като стои извън тях, отделен въпрос е че видяхме как руснаците също си правят базите в цивилни обекти в т.ч. и в детски градини

94

777

преди 1 година

Аз кво ви разправях, че Зеления си избива народа!

93

Укронацизъм

преди 1 година

"а в Бахмут са използвали сградата на университета като военна база". Запомнете това! Предстои битка за Бахмут и Зеленски ще разпрявя, че руската армия е обстреляла университета. А се оказва, че той е превърнат във военна база.

92

Бай Дрън

преди 1 година

82, така е, използват големи помещения военните, но въпросът не е защо ги използват, а защо пропагандата им твърди, че Русия нарочно атакува училища, болници. Лошо няма военните да ползват наличната инфраструктура, но който е бил в казармата знае, че за целта има и палатки. Защо не си направят палаткови лагери. Нали утре като стигнат Москва, тия разрушени болници и училища ще им трябват?

91

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледах събрани украински деца на маса на морето,в България(!!!), мисля, че бяха на някакво плавателно средство, които говореха страшни неща, Киевския фашистки режим са зомбирали и съсипали украинския народ тотално, нямате си представа какви неща говореха, малки фашистки зомбита, обаче някой ги обучва и пуска тези кадри публично, не случайно в Европа бягат от украинските зомбирани бежанци , като от прокажени!

90

Анонимен

преди 1 година

Този път казаха истината, и най- важното цитираха я, тази която се вижда на място от всички хора, които са там! Всички ще се усетите, но много невинни ще си заминат. И когато стане това как ще живеете с мисълта, че сте лъгали толкова време заради пари от Сорос, Морос и др. гнусни американски фондации? Или съвест, това е нищо за вас.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Защото над осем години работи масова лъжлива пропаганда по всички медии в Украйна, насаждаща омраза, агресия, лъжи, русофобия, промивка на мозъците на украинците, това са зомбирани хора, вярващи не на фактите и реалностите , а на това какво им е сервирала чуждата пропаганда от запад, независимите украински журналисти бяха убити по един или друг начин, бяха убити всякакви украинци, които посмяха за защитят Украйна от кървавия Киевски режим и чужденците, които стоят зад него!

88

Истината!

преди 1 година

Украинските нацисти и армия, които са командвани от чужбина, не само убиват цивилното население в Украйна, но и го използват за жив щит, де факто извършват геноцид над собствения си народ и под чуждо командване! Това е истината. Украйна трябва да се върне при майка си Русия, трябва, в противен случай, Киевската хунта, ще ги използва за пушечно месо срещу собствените им сънародници и до последния украинец! Русия е освободител!

87

Бай Дрън

преди 1 година

На тия им нямам вяра. Лъжат. Руснаците нарочно целят болници и училища в гъсто населени райони. Путин почна тая война, за да унищожи здравеопазването и образованието на Украйна. Доклад от една паралелна вселена.

86

Анонимен

преди 1 година

В ЕС има няколко милиона украински бежанци. Аз не съм видял нито един да твърди, че украинското правителство провежда геноцид и нито един да се оплаква от ВСУ. Това са фактите. Намерете бежанци и си поговорете с тях. На всеки нормален човек му е ясно, че това е война и за Украйна е на живот и смърт. И на всеки нормален човек му е ясно, че преди русия да почне с това през 2014-та година, нямаше никакви жертви.

85

Анонимен

преди 1 година

Ауу! Амнести веднага да бъдат обявени за терористична организация! Как може да пускат на публично достояние такъв нелеп доклад?

84

Анонимен

преди 1 година

Това е статия за русофобите, аз няма да я чета.

83

Анонимен

преди 1 година

Дааа, нещо което се знаеше от месеци. И после "руснаците урадили болница, руснаците ударили училище"... а, че там е имало само украински военни не се казваше. Ето сега официално ви го казват - Украйна използва цивилното население като щит. Или Амнести и те са агенти на Путин???

82

Анонимен

преди 1 година

Нищо не казват за това, че украинците стрелят по жилищни сгради, после ги снимат и ги представят за съборени от руснаците.

81

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТе хубаво се крият в тези сгради, но да бяха евакуирали цивилното население! А те се крият зад тях.... в това е проблема, умнико!

80

До 82

преди 1 година

Не става дума за настаняване на военните да спят, а за позициониране на далекобойни оръжия

79

Ханс от Германия

преди 1 година

Дали ми пука за някаква Украйна, която трудно ще посоча на картата ако детето ми трябва да го къпя със студена вода? Въпросът е риторичен.