98

Анонимен

преди 1 година

Киро и Кокоро кога са се борили с корупцията? Тях ги спуснаха да се съгласят с влизането на Македония в НАТО.

97

Бау

преди 1 година

Аз пък наблюдавах в Бик.BG, че Кирчо и Кокорчо напуснаха МС хванати за ръка и сплетени бяха не само пръстите, но и косите им!

96

Анонимен

преди 1 година

С борбата с корупцията приключихме с това правителство. Все едно Бойко и гешев са го назначавали. Сламени хора, които няма да да се борят с нищо. Ще преживеят мандата в нищоправене и празни интервюта.

95

Сатир

преди 1 година

До И Допуснаха саботаж За протокола, турбините са четири. Виждал съм колеги да разглобят, сглобят и пуснат всяка от тях. Направиха се промени по детайли, важни за надежноста и сигурноста. Възможно е да е саботаж, някой искаше да купи батерии за милиард и кусур.

94

Ася

преди 1 година

Ейййй, много обичам да слушам Киро да ми говори за корупцията и как я бори Я кажи Киро,Гълъб поздрави ли те,потупа ли те по рамото,за вашата ,геройска" борба с корупцията. Поиска ли ти изрезките, попита ли те как сте с усещанията,предположенията ?Шу.т.о Ве!.Нали баща ти е старо ченге те е научил на изпитани номера.Ако искаш да спечелиш електората,говориш това което иска да чуе,а той иска да чуе-корупция и непрекъснато набиваш канчето с лъжите.Що за без умие е изрезки ,усещания да са ти доказат

93

Чук и Гек

преди 1 година

Бойко съвсем бащински бацна Караканчева пред камерите, в знак на извинение за онези комплименти, че била проста и от Кържали! Ей така, както говореше простотии на микрофона пред строеното гербераско политбюро, я хвана с едната *** и нацелува рошавата и глава!

92

ДАЙ ЛИНК

преди 1 година

дай линк на видеото, на което Лена дърпа Киро за ръкава, за да му каже нещо?

91

Анонимен

преди 1 година

Ами хубаво ама от къде го докарахте този остарял гълъб? Той научен на номера.

90

Шкафчетата БУЦИИИИИ

преди 1 година

До aZ-ът - то и Боко не го бяхме наели да пълни шкафчета и да си вика Мата Харита в държавните вили, ама ей го на. Станало квото станало.

89

до 57

преди 1 година

"""има снимка на Лена и Кирчо как се държат за ръка като влюбени.""" ----- Не само снимка, има Видеозапис от камерата на квартирата на ул "Гладстон". Това в друга държава означава моментална Оставка!!!!!

88

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 1 година

Лена дърпа Кирца за ръкава - агенция ПИК: "ШОК БОНБА! Хванаха Лена и Киро Парапета на калъп как се чукaт с преплетени пръсти в Министерски Съвет" :D :D :D

87

Анонимен

преди 1 година

Вашата битка е за кокала с и чрез корупцията.

86

Анонимен

преди 1 година

Ще слушаме за "Гълъбът на мира" и за национално единство на всички престъпници от ГЕРБ, ДПС и СЛАВИ. Да се обединим и да не се караме за корупция, за капъкуле. Има пари за всички, има далавера за всички. Не се карайте за пари. Държавата ще даде на всички, ще делим справедливо. Но трябва национално единство и да "Газим промяната". Да върнем мира в държавата и да спрем промяната. Корупцията обединява най-силно и най-добре. Коалиция "Газпром - газим промяната" ще спаси България от разделението.

85

куреж.. кураж,

преди 1 година

Обикновен лапсус направил Кирца. Та той прави лапсуси нон-стоп 24/7. А Боко Тиквата какви ги говори... леле мале, там е 18+ през цялото време.

84

И Допуснаха саботаж

преди 1 година

Едната торбина в Чиара беше чисто нова. Правтелството на ГЕРБ я беше поръчало. Втората от 50 години работеше безотказно - как в рамките на 2 месеца и то точно когато Русия напада Украйна и ни спира на нас газта, как точно тогава и двете турбини се строшиха? И чисто новата и старата турбина? По едно и също време?

83

Чук и Гек

преди 1 година

До aZ-ът,,Мирето," майка му е запретила да се занимава повече с *** политика! Същото е направила и бабата на Никола Минчев! Затова направиха детската градина безплатна!

82

Анонимен

преди 1 година

Киро каза на Донев kу. .рец/ж. Цяла България чу. Пхахахахахаха

81

Не става с Вендета

преди 1 година

Интерконектора с Гърция откриха. И газовите проблеми що годе решиха като купиха танкери с втечнен газ - но това мисля също е наследство от Бойко. Той започна и почти завърши интерконектора. Газохранилището в Чирен пак по времето на Бойко разшириха. Не става само със вендета. България върви напред когато има и приемственост.

80

Onikrom

преди 1 година

Няма ли кой да осъди тoя лaйнoмет ПИК???

79

Ментора бай Иван

преди 1 година

Кире , Кире , просто Кире , и ти отдалече миришеш на корумпе , щом купи скъпия газ и се набута с договора на "Газпром" , щом се засили да купуваш в тия мътни времена още самолетчета ...Не си чист , американска *** !