59

Азов

преди 1 година

Азов всъщност си заслужават смъртните присъди, като частична справедливост за престъпленията си срещу цивилни. А кои са националистите, украинците сами си казват по време на процеса срещу бойци от бившата рота Торнадо. Има репортажи в украинските медии. След като провъзгласиха Бандера за герой, възстановиха статута на ОУН/УПА, пренаписаха си историята... Днешните украински герои са ултраси от агитките, хулигани и около 20% неонацисти. Все хора с криминално минало.

58

Анонимен

преди 1 година

Символа на Азов, който не го показват на снимката, е Волфсенгел! Носили са го и в Waffen SS има исторически снимки..

57

Кое е тероризъм

преди 1 година

До 4308: Не е толкова просто определението за тероризъм. Да ти дам пример. По време на Балканската война България, Гърция и Сърбия били ли са терористи? Чел ли си някъде да ги наричат така? Не, нали. А те (ако сравняваме с войната в Украина) също са нападнали съверенна държава - Османската империя и са окупирали част от нейната територия. .................................... Русия не можеше да остави на изтребление руското население на Донбас и Луганск. Осем години ги обстрелваха укронацистите.

56

Анонимен

преди 1 година

Война нема! Екраинците си стрилят по сибе си, и руснаците също стрилят по своите в ДНР и ЛНР! Хахаха

55

Анонимен

преди 1 година

Да легализираш неонацизъм и да го направиш част от редовната армия, а немсинята Урсула да вика Слава Украини ( което също има корени в национализма ) просто трепе рибата!

54

4308

преди 1 година

Терористите са нахлулите на чужда територия и тези, които оставиха вече няколко милиона без жилища, които се кълнат, че обстрелвали само военни цели. А Кадиров и неговите войници какви са?

53

Украински фашизъм

преди 1 година

До Иван: И ти ли се подреди тук да ръсиш г'лупости по опорната точка. Да, фашизъм, обикновен украински фашизъм. Откъде се появиха тези неонацисти батальони, запитвал ли си се някога. Как така имат татуирани свастики. Къде са обучавани? В лагери в Румъния и Полша от американски инструктори. Но руската армия ще ги изчисти.

52

Анонимен

преди 1 година

Азов беше в списъка на Терористични организации на Япония до 2021! После по нареждане на САЩ ги махнаха от там!

51

Анонимен

преди 1 година

Страницата на Азов в уикипидия един месец преди войната така беше едитирана и денацифицирана! Но в edit history се вижда старея текст!

50

Че това не е новина,

преди 1 година

цял свят знае, че са нацита!

49

Анонимен

преди 1 година

То и Американския Сенат 2018 бише ги забранил и най вече забранил да бъдат въоръжвани защото нео нацизма и недопустим!Как си промениха бързо мнението, но всичко е документирано онлайн ако потърсите!

48

Орки

преди 1 година

Руснаци мога да напиша, но О р к и не?

47

Иван

преди 1 година

От русофили към рашисти , да му мислят поклонниците на *** на кой бог се кланят...

46

Иван

преди 1 година

Фашизъм, обикновен , руски фашизъм . Честито ...

45

Терорист е Зеленски

преди 1 година

До Анонимен 47Л Нямат срама тези "експерти". Международният терорист е в Киев и се казва Зеленски. Няма да бъде елиминиран. но ще се изнесе в Полша когато руската армия стигне до Киев. По негово нареждане укронацистите обстреляха лагера на украински военнопленници с ракети Хаймърс. И това не може да се скрие. Русия иска разследване от ООН. Да стреляш по свои военнопленници, това е не само военно престъпление, това е морална деградация.

44

47

преди 1 година

Да, ама украински военни коментират избиването на военнопленниците като тяхна работа... В украинската армия се засилва вълната от желаещи да сложат оръжие! Руснаците нямат никакъв интерес да бомбандират собствените си военнопленници! Кой е военнопрестъпник сега??

43

много си личи

преди 1 година

когато про сти хора употребяват изрази де са чули от вожда си, който също не е от най-умните :))

42

Стига глупости

преди 1 година

До Левтеров: Много си п'рост, да знаеш. Всички мъже от Донбас и Луганск годни да носят оръжие са в армията. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. За какво? За кефа на някого? Питам се, колко п'рост трябва да бъде човек, за да напише такова нещо.

41

Анонимен

преди 1 година

Убийството на затворниците е руска работа.Експерти от различни страни се обединиха около версията ,че от снимки на изгорели по леглата си затворници,взрива е причинен от ТЕРМОБАРИЧНА бомба, каквато Русия използва няколко пъти в специалната операция.

40

не бяха

преди 1 година

ли фашисти? обърках се вече кой фашист, кой терорист, кой агресор...май е един и същ