61

Анонимен

преди 1 година

До 66. Когато Путин се похвали с ваксина срещу ковид, целия западен свят заяви че не е вярно. Забравихте ли, първо бе крадена от англия после не работела. После пуснаха английски с 40 процента ефект и бяха най добрите.

60

Анонимен

преди 1 година

Явно щом "ще получат ракети" това ще са 2 ракети. Защото на ссср всичко му се произвежда в малко бройки. Имат само 6 (шест) броя летящи самолети от 5 поколение Су-57... САЩ са произвели серийно досега 1007 самолета 5 поколение... Нали виждате каква е разликата в бройките...

59

Анонимен

преди 1 година

До 52 човек разбира защо пишеш така , ти си един самогъзник и предател които ходи да подгъзува на някой за няколко сребърника. Миене на клозети , смяна на тръби, бране на ягоди. Точно професии за обслужващ персонал. Само дето не вметна ,че с голямата заплата идват и големите разходи

58

Москва потъна

преди 1 година

А САЩ и Англия отдавна имат светлинноскоростни - лазерни оръжия но кгб бюрократа даже не предполага че има такива.

57

Анонимен

преди 1 година

До 57 точно в статия от любимото ти Дойче веле пише ,че е бил в затвора защото е взел да наглее пред Хитлер и е искал да си прави собствена държава след като е избил евреите и поляците

56

Анонимен

преди 1 година

Какъв човек трябва да си, за да се хвалиш с нови оръжия. Виж ако беше се похвалил с откриването на ново леарство за коварна болест, щеше да има уважението на света. Това с "величието" на коятго и да е държава, не води до нищо добро за хората.

55

Д-р Фройд

преди 1 година

ЛИЦЕТО има изявена психологична слабост, изразена в преклонение към фалическия(мъжки) еквивалент.Приемайки подчертаната форма на ракетите към неудовлетворителното физическо развитие на индивида,е обяснима тази медицинска девиация (отклонение) .С все по-нататъшното застаряване, проблема на пациента ще се усложнява!

54

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 70: Стара ти е опорната точка. Откъде глад в Русия? Русия и тази година ще бъде най-големият износител на пшеница в света. В Русия се очаква производство от 39 милиона тона пшеница, от които поне 20 милиона тона ще бъдат изнесени. И да им липсва нещо, това не са храни и горива. А и Китай доставя всичко.

53

Анонимен

преди 1 година

Къде е тръгнало това джудже да се сравнява с Петър Велики, той е точната му противоположност.

52

Анонимен

преди 1 година

До 70 санкции .. манкции.. накрая плачели Ще стане санкции манкции... накрая глад в русия.А както знаем .. "глада троши тока". Дано става за ядене газа, ще ви трябва :))

51

Ха-ха-ха

преди 1 година

Руските ВМС ще получат от коча кисело мляко. Никой не се хваща вече на опашатите руски лъжи. Само гледайте как Украйна ще потопи руския черноморски флот.

50

Анонимен

преди 1 година

Санкции, манкции, накрая пак плачат, че няма газ. Или санкции, или газ. И двете не става. Така никъде не дават.

49

Анонимен

преди 1 година

Откъде ще ги получат, като Циркон ползват 113 части произведени на запад, само една част да липсва и тая ракета не може да литне.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 "Хитлер го е хвърлил в затвора." Ти не правиш разлика между затвор и концлагер бе! :)))

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще загуби цялата си територия. И западът нищо не може да направи.

46

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 58 --- Достатъчно е да видиш мултипликацийките им и да ти оправят деня отраз. Особено оная, с телефона, с телефонна шайба, по който се дава запускът на супер-дупер ракетата със субстветлинна скорост. Рашистите веселеят НАТО, САЩ и целия Запад с подобни изцепки и никой вече не ги взема на сериозно. Само раздуФки и такива като тебе, дето гълтат на поразия, като фитки топло гюбре.

45

Анонимен

преди 1 година

На запад разбраха ли се колко точки от тялото ще мият за да пестят енергия и да вредят на Путин?

44

Анонимен

преди 1 година

За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът?

43

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Случаен минувач --- Точно това съм го казвал и повтарял до втръсване. Не разбирам как рускят мужик може да работи във фабрика за 10 000 рубли на месец и във завод - за 15 000, тожэ на месец. Специалист по поставяне на шиитрок (пластерборд), електричар, водопроводчик докарват до 26 000 рубли на месец. За мен и моите приятели, които живеем на запад от 6 петилетки това са доста странни и смешни суми, миришейки на социален комунизъм отвсякъде.

42

Анонимен

преди 1 година

Спешно на протест пред прокуратурата. Римлянин със сто кражби е бил на свобода и е убил собственик в дома му при 101 кражба в село Струмяни. На протест пред прокуратурата, стига с прокурорския произвол. Как може със сто кражби да се прекратяват дела и да не се дават на съд.