53

Анонимен гербер

преди 2 години

Победа Герб ! Никакво обединение с ПП ! С ДПС по добре управлявайте !

52

ОФ ТАЯ ПАК ОБЪРКА

преди 2 години

Думата.Винаги евреме за .....музикални сюити с духов инструмент.

51

оф

преди 2 години

тази елементарна, креслива, мощно диалектна женица може лида си я приберете?

50

до Бойко съм

преди 2 години

Ти нали не четеш ,само Винету ,па как пишеш бе ?

49

Гадове

преди 2 години

12 години, мина ни живота в кражби и мизерии от ГЕРБ. 850 000 българи емигрираха. Вие сте за затвора, до един!

48

пръщи от наглост

преди 2 години

Като го видя това чудо просто местя на друг канал !

47

Бойко съм

преди 2 години

Неблагодарни к, уч, ета, толкова пътища, толкова детски градини, толкова спортни зали, толкова ремонти и саниране, подмяна на настилка + тротоари на цели квартали ... И накрая нищо, пак аз съм най - мразения. Закривам партията и ви оставям в ръцете на изпадналите в делириум киро - па, пу, ра, корни, слаФчо чал, гарчето, и ристо иванов ...

46

много ви се ще !!

преди 2 години

Да мине време да се размият нещата от самосебе си да се поразмине, хората да ви позабравят изпълненията -- не сме ви забравили чекмеджетата !

45

Анонимен

преди 2 години

Много си права . Време е . Но никога повече с вас. Вие нищо не направихте освен да крадете цели 12 години. Трябва да ви съдим за гоноцид.

44

Червена Линия

преди 2 години

Томислав Дончев става главнокомандващ на ГЕРБ, пълно разследване на всички скандали, махане на най-скандалните герб-аджии. Като направите всичко това - отивате в ПП, и започвате да се молите за преговори.

43

Нагла Пача

преди 2 години

Първо трябва да се извиниш, за това че преби протестиращи под колоните, след което да призовеш пълно разследване на шкафчето. След което може да дойдеш и да се помолиш за преговори, ако имаш очи и не те е срам, но ти това си го доказала, че не ти е проблем. Не си от срамливите.

42

Лойко

преди 2 години

Ако Продължаваме Промяната се коалира с Грабим Европари Рекетираме и Бием, излизам на протест и свалям доверието си от Кирил и Асен.

41

КОКОРЧО fanbase

преди 2 години

Искаш да преговаряш с ПП? Застани в Поза Партер и започвай да се молиш. Това са условията за преговори.

40

Анонимен

преди 2 години

Последни напъни на ГЕРБ да си спаси кожата. Явно социологията им е показала 30% на ПП и 15% за ГЕРБ и са осъзнали, че политическия им край е близо. Отивате в канала на историята, ГЕРБ-енуги! Имахте шанс. Правителство няма ЗАРАДИ ВАС! Е сега... оправяйте си бакиите. Управлявайте с ДПС и ИТН. С ПП няма да ви позволим да се коалирате. Да ги научите на вашите схеми и далавери - не мерси.

39

лелке

преди 2 години

Много отдавна и много пъти пропуснахте шансовете си да си измиете имиджа. Твърде много въпроси има към ГЕРБ... за партията им, за лидерите им... за шкафчета, суджуци... кой ще ти даде да управляваш ***?!?!?

38

червени линии

преди 2 години

Може да има обединение, но както ви казах преди месеци - пълно разследване на Тиквата, Лъчо мозъка, Десислава Атанасова, Всички гербаджии, били министри и не на последно място Герогчо.

37

Ооо не!

преди 2 години

Ако ПП се коалира с тия, излизам на протест.

36

bate

преди 2 години

тия гербаджийките къде ходат да си правят прическите, всичките са с некви гнезда бате, чорляви, изглеждат потресаващо. Това ако ми е жена и ми се появи с такава коса, ще и посоча вратата и ще и кажа да не се връща докато не си оправи главата по някакъв начин.

35

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ не трябва да подават ръка на провалената корумпирана партия ПП Пълен позор,да им замазват далаверите и кражбите ,заради важни приоритети.Не,не става,ПП трябва да бъдат разследвани за тази подигравка с народа.Да съсипеш държавата за 7 месеца,да показваш разгул и пак да си в НС.Не!Костов направи такава глупост с Декларация за национално помирение с комунистите когато държавата фалира през 1997 г.,така се потулиха престъпленията.А сега какво шушнат Плевнята и Прокопи да си гледат работата!

34

Атанасова,

преди 2 години

Нали бяха "аматьори".С сега го играеш полегнала е Тодора (ГЕРБ), за всички, които я пожелаха.