73

108,

преди 1 година

Хайде тогава опитай без лекарите. Можеш да видиш ефекта все още в някои страни, където имат един лекар на 100000. Още един със сбъркана "копейкина" логика. Ама защо мозъчетата ви са едни такива мекички като глина, готови за обработка?

72

Анонимен

преди 1 година

Много можеше да са живи, ако не ги бяха уморили лекарите. За баща ми ми искаха по 40 лв на 24 часа за да го лекуват в болница - пенсиониран здравно осигурен, за майка ми искаха да си платя на линейката като за такси. Това са бгмедиците. Малко ги бият.

71

Анонимен

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха И какво каза? Това, че от нещо и без това починали 75000, отменя ли факта, че са починали ОЩЕ 8000, които можеше да са живи. Да ти имам сбърканата логика. Ти май не си нормален.

70

До 103

преди 1 година

Да, може. Но само ако боледуваш по- леко и не си над 80. Или други освен теб - няма? Няма различно боледуващи от теб?

69

Анонимен

преди 1 година

По логиката на някои тук, животните са най-безстрашни. Ама и те избягват опасностите, които ги застрашават. Излиза, че животните имат повече акъл от някои хора.

68

До 96

преди 1 година

И ТИ ЛИ НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА ПРЕСИЧАШ УЛИЦИТЕ БЕЗ ДА СЕ ОГЛЕЖДАШ? !! СТРАХЪТ ПАЗИ, АКО ОЩЕ НЕ СИ РАЗБРАЛ. НЕ Е НУЖНО ДА Е ПАНИКА.

67

илача!

преди 1 година

всяка вечер - домашна ракия! и 50 гр. са достатъчни, който не може - гаргара!....няма организъм във вселената който може да живее в спирт!

66

96

преди 1 година

Истинският враг е глупостта.

65

95,

преди 1 година

Ако хората изччезнат, ковидът ще изчезне на 100%.

64

Анонимен

преди 1 година

До Актуалният виц Там е работата, че умираме и то сме на първо място процентно. Страни с подобно на нашето население имат 3500 жертви, ние 37 350. И тук глупостта "ама ние и без ковид си умирахме най-много" е несъстоятелна, защото от другите болести пак си умираме, а тия са НАД.

63

Анонимен

преди 1 година

Щото нехаят за новините и не следят никакви медии ? Ковидът тръгна от националното радио май - като психираха населението "стойте си вкъщи", когато най-здравословно бе хората да са на въздух и слънце, за да укрепнат и да не падат от генно подобрени настинки.

62

Анонимен

преди 1 година

Страхът от опасност е десет хиляди пъти по-страшен от реалната опасност, когато всъщност се представя пред очите ни; и безпокойството е далеч по-голямо мъчение, което трябва да издържим, отколкото самото нещастие, за което се тревожим.Даниел Дефо

61

Фин

преди 1 година

До Хахахахахахахахахаха ...отдавна забелязах, че този човек страда от синдрома на илюзията, че са знаещ. По статията разбрам, че Рудолф Щайнер е прав - журналистиката е форма на черна магия.

60

до 79

преди 1 година

Ами ти вече си умрял, бе. От глупост. Естествено, че всички ще умрем, рано или късно. Но да умреш насила от глупост си е "тотал щета". Не те познавам, но имам такъв познат. Впрочем, имаХ.

59

И аз да кажа

преди 1 година

Преди година и половина боледувах от ковид. Сега се наложи да гледам болин от ковид, който боледуваше Втори път. Спах 10 дни в една стая с него и Не се заразих!!! Не съм със свръхорганизъм и съм над 60 год.

58

До 79

преди 1 година

Важно за живота ти е не само негледането на телевизия, а връщането към изначалния начин на живот - в пещера, без използване на електричество. Пробвай ...

57

до 82

преди 1 година

Ами ти що не си гипсираш краката през зимата.. превантивно, в случай на подхлъзване да не си счупиш нещо...

56

Анонимен

преди 1 година

Това, че някои не се разболяват се оказва голям проблем. Подкопава вярата, така да се каже! Всички трябва да носят маски в знак на принадлежност към новата религия, а някои се дърпат, твърдят, че разполагат с доказателства, че боговете Пфайзер, Модерна, Астра, и др. не съществуват. Не искат да правят дарения в храмовете /аптеките и лабораториите/.

55

Анонимен

преди 1 година

Проява на огромен страх от вируса е всеки ден да копираш един и същи коментар и така месеци наред.

54

До 79

преди 1 година

Защо Не пресичаш улицата Без да се оглеждаш??? Ако Бог е решил - няма страшно, ще оцелееш пак и пак, и пак...? А дали? Пробвай!