127

Анонимен

преди 1 година

Забравя за какво говори, подава ръка за поздрав във въздуха без да има никого около себе си, не може две изречения да сглоби... да продължавам ли? Ама иначе е годен.

126

Анонимен

преди 1 година

Путин казал на БайДън да решат всичко по мъжки,в честен двубой.Байдън не че няма желание,ама не се сеща хватките как бяха...

125

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен,той му довърши живота на дядото.

124

Анонимен

преди 1 година

Той е крайно удобен, като кукла на конци дори и да го накарат да направи някоя глупост след минута ще го забрави и няма да му тежи на съвестта

123

Распурин

преди 1 година

Има нещо символично.Президент,който е към края на живота си и краят на Световния полицай САЩ.

122

Обективен

преди 1 година

Байдън е най-малкото зло от Демонократическата Партия. Там има толкова големи откачалкии, че е цяло щастие, че президент е Байдън, който все пак успява да балансира. Знам, че това звучи непопулярно но това е живата истина. Ако президент например бе Хилъри Клинтън, досега щеше да има ядрена война в Европа, а САЩ щяха да гледат сеира отвъд океана. Неслучайно САЩ развалиха договора за неразпространение на ядрени ракети с малък и среден обсег. Павтарям - Байдън е най-малкото зло.

121

Novus Ordo Seclorum

преди 1 година

Ето го!!!Вижте го беее..лидера на свободния ви демократичен свят!Хубавооо го вижте,да погледнете себе си като в огледало!..тоя няма кво да се коментира,той сам се предствя "достойно".

120

САЩ вече е Капутише

преди 1 година

след като Направиха всичко Възможно Австралия да Прекрати договора си с Франция за Доставка на Подводници, сега САЩ обявиха, че Не Могат да Изпълнят Договора! Така, че не са само Нашите Ф-16, САЩ вече за Никой нищо Не може да Произведе, щото Белите Инженери ги погребаха и назначиха Латиноси, Църни и какви ли не на тяхно място, не щото си имат идея, а заради цвета на кожата им. САЩ е БезЗащитен - вече дори и Военната Индустрия - Не Работи!!

119

Da Da

преди 1 година

До Анонимен 133 Ти нали не смяташ че в украйна се води истинска война , ако е така и ако някой иска да победи първо отрязва пътя на доставка след това кът Американците бомбандира и после влиза пехотата. А аз такова нещо не виждам.

118

Анонимен

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат нападна Украйна, защото видя в нея желанието да върви по европейски път на развитие, а това щеше да направи разликата между двете държави огромна и руснаците лесно щяха да видят, колко назад са в живота заради него....... Благодарение на него също Украйна получава сега всевъзможни оръжия и има реален шанс да си върне Крим и Донбас... Байдън определено е по-умен от бункерния диктатор.

117

Бял прах

преди 1 година

След като на 15.04.22г.се ръкува с въображаем човек ми е ясен.А за далаверите на сина му в Украйна всичко се покри.

116

Da Da

преди 1 година

Нали ти е ясно че тия самолетоносачи ако Китай реши потъват

115

Da Da

преди 1 година

Джо Деменцията е топ политик , умее да вкарва държавите във война

114

Анонимен

преди 1 година

Годността му е изтекла.Маиняйте го.

113

Анонимен

преди 1 година

134 Мм добре ще видим ако някога се стигне до ситуация Русия или Китай да строят военни бази в някой от съседните на щатите държави - Мексико или Канада. Ама най няма да са много очаровани също както руснаците, когато Зеленски си завря глaвичката в натовските зaдници.

112

Анонимен

преди 1 година

За разлика от кремълския пcиxoпат Байдън си има съветници и като цяло е достатъчно въздържан и последователен... Не виждам да е издал заповед за нахлуване на САЩ в друга държава и окупирането и...

111

Анонимен

преди 1 година

Китайците и те си мислят че Байдън не става за нищо и от 2 дни са започнали да се дръвчат яко на Тайван послучай посещението на наборката на Байдън Нанси Пелоси на острова дори говорят за ядрена война. Байдън въпреки старческия си маразъм е изпратил 3 самолетоносача да понатупат китайците ако проявят слабоумната глупост да направят някоя провокацийка. А китайците несъмнено са много по-лесен противник от прехвалените руснаци жестоко катастрофилали в Украйна.

110

Анонимен

преди 1 година

Годен е, може да се подписва, нали?

109

Пази Боже

преди 1 година

Цял свят видя, че едни стъпала не може да изкачи и 3-ри пъти пада, колело не може да кара, че падна, след една реч на трибуната като свърши и се обърна и няколко секунди се въртеше на ляво и надясно и не знаеше на къде да тръгне тотално изгубен в ориентацията си / може и да не е знаел къде е /, те ядрена държава му повериха да управлява.

108

Анонимен

преди 1 година

Наистина Байдън е разконцентриран. Спомни си че трябва да даде Хиймарс на Украйна, но забрави да им даде ракети с радиус на действие 300 километра. Поради тая причина се наложи от двете партии демократи и републиканци да го концентрират в ръчен режим и да го принудят да изпрати и такива ракети за да може Украйна да потопи Керченския мост и руския черноморски флот укриващ се в Севастопол след гибелта на флагмана Москва.