184

Социаглиcт

преди 1 година

Г-жа Лъжа ако не ги излъже, кой?

183

Шопендар

преди 1 година

Наглост,безсрамие,няма по противен партиец

182

Факт

преди 1 година

Нинова заряза държавата в състояние като на Чинията ба Бузлуджа.Разрушена , неремонтирана

181

Анонимен

преди 1 година

Стабилна с плаващи мнозинства в НС също като плаващи пясъци. Никаква стабилност няма. Хората от бизнеса не могат да калкулират цените. Не знаят утре с какви цени на газ и горива ще се събудят. Газ по писмо на Булгаргаз България има само до септември. След БСП, Демократична Бухалка, Киро и Асен -потоп.

180

Калина

преди 1 година

Да г-н жо Лъжа,пенсиите са увеличени както никога до сега и инфлацията е увеличена както никога до сега .За 12 лв.копувахме близо 2 кг.сирене ,а сега 1 кило.Безсрамници

179

Анонимен

преди 1 година

Доктор Хаус ли търси Корнелия?

178

Анонимен

преди 1 година

Малко в повечко и е валериана на Нинова. Гласът и е променен. Някак тембъра е различен от преди дни когато обясняваше, че са диалогични, конструктивни, сериозна партия, която предлага за премиер Асен Василев. Или е на райски газ или нещо има под езика. Сякаш не е Нинова.

177

Анонимен

преди 1 година

Зад Нинова на трибуната има надпис: 131 години БСП. Това е чиста шизофрения. Нинова с микрофона казва: "БСП е партия на 131 години." Нали нямали нищо общо с БКП? БСП Е ОСНОВАНА НА 3 АПРИЛ 1990 година. КАК БСП Е НА 131 ГОДИНИ? ИЛИ ОФИЦИАЛНО ПРИЗНАВАТ,ЧЕ СА БКП С ПОДМЕНЕНО ИМЕ?

176

От Вселената

преди 1 година

Стабилни са? 500 години Ибрици - но българските селяни останаха живи. След 1944г КомунСССРето присвои земята на Българите по селата, натика ги да работят в ТКЗСето, тия дет не си даваха земята ги нарекоха Кулаци и ги пратиха в Концлагерите, окрадоха Златните Пендари от гърдите на Съпругите - Банката на всеки Род, от Родове сме правили и Градове да има Божествен Български Народ и на Балканите България да тържествува. Сега основата на народа - селяните ги НЯМА, има Комунисти станали Капиталисти!

175

Ангелов:

преди 1 година

И той си има списък за такива евентуални заплахи за господарите,такива с минало срещу господарите.И преследва и тях и децата им и внуците им.Ето тоя дето няколко пъти ме нападаше успях да му скроя такъв капан,че каквото ми мисли да ми направи да го направи на себе си.Сакскобурга е обичал журналистки навремето.Намериха го с бутилка от ракия забита в анууса му с дебелия край навътре и ритан докато се не счупи в червата му.А сигурно е очистил стотина като мен, обаче като им отвърнат "тормозят ни"

174

Анонимен

преди 1 година

Нинова вижда животът ни в розово. Така е когато си на държавната хранилка. Всъщност високите цени и липсата на някои стоки са факт. Нинова говори глупости. Да отива да се лекува.

173

Анонимен

преди 1 година

131г. ! Знаи сте приемници на подстрекатиелите на сепртемврийският бунт , Св. Неделя ,деветосептемврийският преврат и изтбеването на цвета на нацията , на македонизирането на Пиринска Македония , на държането на народа като стадо с граници с ограда и да се пази да не бягат !!!!!!!!! На приватизацията и червените куфарчета !?

172

Ангелов:

преди 1 година

И го усещаш, че идва за тебе като черен облак над главата ти и се опитва да ти внуши колко нищо не струваш. Не го интересува кви постижения имаш, колко хора си те обичат, не го интересува колко уважаван човек си, колко си честен и почтен и не искаш на никой нищо лошо, просто искаш да си гледаш работата и да си вървиш по пътя. Обаче не - ти си поредното бугарче дето трябва да убие за да ги бъде тях не теб. Поредния роб дето е ядосал господар. И тогава разбираш , че тия големи мъже ги няма и че...

171

крушовски партизан

преди 1 година

дали са се развявали знамена на една държава която ни обяви за неин враг ?

170

бялата риза

преди 1 година

Нинова обеща 2018 година пред журналисти . че ще дарява по 600лв от всяка своя заплата за нуждаещи се. Да сте чули г-жа Лъжа да е помогнала на някой ..ха ха ха

169

от бузлуджа

преди 1 година

другари и другарки , вярвате ли ми , щото вече аз самата не си вярвам .

168

Анонимен

преди 1 година

Пълна стабилност, няма що!

167

С тази

преди 1 година

Бузлуджа ми звучи като Бузлъжа !

166

Анонимен

преди 1 година

Не е виновна Нинова! Виновни са ей тия зомбираните,с промитите мозъци ,които гласуват за нея и за антибългарската терористична партия БСП.Ей ги пак ,верни на партията дошли на Бузлуджа в най- големите горещини,повечето са над 80 годишни.

165

благоев

преди 1 година

стига бе , корни дете в Америка издържа , да не мислите че е евтино .