457

Руска сила

преди 1 година

Смешници.И двете си ги имат.Снаряди,картофи и водка никога не свършват в Русия

456

Тираджията Z

преди 1 година

Преди това обаче Европа и Америка ще направи тоя избор

455

Кики

преди 1 година

Вова Вова опять обосралис как всегда Вова.

454

Просълзих се

преди 1 година

Ривъъъъ. Вервам вииии....

453

До497

преди 1 година

Корекомате с руски стоки ли ще са?

452

До76 българин на 66

преди 1 година

Тези големи доходи, да не са от руското посолство?

451

Анонимен

преди 1 година

Ще се върнем май на Корекомите и ще гледаме витрините и ще си мечтаем и ако някой му дадът някой друг долар от фабриката ще се кефи цяла година,че си е купил нещо западно. Не вярвам в Америка да е имало Комунистически магазин и да им раздават рубли да си купят Правец.

450

ученик, ама бивш

преди 1 година

До: номер 491 А аз като гледам САЩ "фалират" от 1964 г., тоест откакто се помня, и... продължават да "фалират".Така поне ни учеха в учебниците когато бях в 11-ти клас през 1982 г.И сега продължават да "фалират".

449

до 492

преди 1 година

Ми... той Бойко Методиевич Борисов гледа от Путин та и той като него!

448

Анонимен

преди 1 година

Световната общност очаква в най-скоро време Путин да бъде заловен и съден за геноцид, тероризъм, военни престъпления и престъпления срещу човечеството.

447

ХРИСТИНА

преди 1 година

до коментар 492 ЧОВЕЧЕ ,ТЕ ГО ТЪРСЯТ ТОЗИ КРАДЕЦ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ИВАН ГРОЗНИ,ЧЕ ДАЖЕ И ПО-ДАЛЕЧЕ!!!

446

Анонимен

преди 1 година

Богата страна като Русия и беден народ като руския означава че някой яко го краде. Руснаците ще го намерят този рано или късно.

445

Анонимен

преди 1 година

Ех вече от 6 месеца Русия фалира а Путин умира..А Украйна вече фалира миналата сидмица, нямаха достатъчно пари завъншния дълг!

444

Олд

преди 1 година

До Анонимен486 Всички путинофили сте дибили , ЕС ще ви надживее всички смотани пророци.

443

Тоя буратинорел ...

преди 1 година

лъже повече и от нашето Кирчу ментака!

442

Анонимен

преди 1 година

сталин какво избра за 40 милиона руснаци?

441

Русобил

преди 1 година

До българинКаква пазителка на християнските ценности може да бъде путинова Русия при положение че се кланят на една сифилистична мумия.

440

Анонимен

преди 1 година

Смотания борел и стадото негодници начело на Европа, с голям апломб по същия начин обявиха, че до три месеца ще фалират Русия с адските им санкции. И какво стана? Рублата стана най-добре стоящата валута, Путин си го премести в другия крачол, а скапаняците начело на Европа се надпреварват да ни обявяват ограничения - за ток, за вода, за газ, за отопление и скоро ще стане кът и храната. Както е тръгнало, Европа ще сдаде багажа още напролет.

439

OMG_Lucker

преди 1 година

Борел е най- големият путинофоб и русофоб в ЕС. Приказва неадекватни глупости, ако му четете приказките ще разберете, че Москва скоро ще падне, руснаците едновременно бедстват и нападат, но в същото време и губят. Загубите са им огромни, нямат оръжия пък.. ей на- водят война срещу Украйна и западните технологии и оръжия. Оксиморони някакви, но да не навлизаме в подробности. Ако подобни дър та ци не са на ръководни постове в ЕС, то все още има шансове за просъществуването на този съюз.

438

Анонимен

преди 1 година

До Истина е че в ... Ти умнико по това време нищо няма да гледаш, защото няма да имаш достатъчно пари за ток, вода и ще ти е замръзнал апартамента, след смъртта на топлофикацията. Освен това няма да можеш да разчиташ и на "демократичната" газ, купена без рубли, поради цената, на която ще ни я доставят. Вероятно няма да имаш достатъчно пари и за храна, защото мъдреците от ЕU и САЩ ще докарат Европа до фалит, а заедно с нея и нас.