12

Анонимен

преди 1 година

STOP WAR!

11

Анонимен

преди 1 година

Абсолютен фашист е тоя. Руснаците и те се се пробват да получат съвременни оръжия, но удрят на камък. Иран ги отрязаха, турците ги отрязаха и сега плачкат. Ще бъдат натикани в миша дупка

10

до 6

преди 1 година

те и Кук така погледнаха отблизо и както си беше супер модерен стана супер ***, то не е въпрос на техника само, но и на психика

9

Анонимен

преди 1 година

Ша питаме Зеленски за Донбас

8

Баба Ванга

преди 1 година

Първият граничен пункт на украино-китайската граница ще бъде открит на 1 януари 2025 година!

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

ВОЙНИТЕ са ЖЕСТОКОСТ трябва да има МИР

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 ще е интересно руснаците да го погледнат от близо некя гледат, белкем нуща да прехванат. Техналогиите им са спрели през 90-те години на миналия век. И тука ли е заразен стила на словоблудството на Соловеев.

5

Анонимен

преди 1 година

Eдин Northrop Grumman RQ-4B Global Hawk постоянно се мотаe над Черно море, ще е интересно руснаците да го погледнат от близо, нищо че е в международното въздушно простронство :)))

4

Анонимен

преди 1 година

ШУТ. Като не ви пречи запазното оръжие, спрете да говорите за него. Тапоследък повече товорите, отколкото правите нещо. Имате безаналогово оръжие, армия, независима икономика. Спрете да хленчите и първо направите свястна ама руска кола, пералня и хладилник. Да не крадете и акачвате по танковете и камионите в Украйна. И научете какво е тоалетна чиния, че тези зад Урал и на снимка не са я виждали. Че заради една турбина и без газ ще останете.

3

Само питам

преди 1 година

Защо фашистка Русия все още не е изгонена от ООН?

2

Притесни ме това

преди 1 година

"Сега, когато украинският режим започна да получава най-съвременни ракетни установки, които използва под ръководството и наблюдението на западни инструктори, се приближаваме към момента, в който западните държави са пряко въвлечени в конфликта". Нали разбирате какво значи? Че ако запада не спре, Русия ще го сметне за обявяване на война.

1

Пак

преди 1 година

да припомня. Не американци, ми ако ще марсианци да дойдат никой не може да помогне на Украйна!