64

Ццццц

преди 1 година

И ще!

63

Анонимен

преди 1 година

До ДО 66виж, колко украинци бяха убити от укро-нацистката Киевска хунта , които се опитаха да избягат от войната по зелените коридори, които Русия им осигури, цели семейства и деца бяха убили, връщаха ги обратно, виж как насилствено ги изкарваха и им казваха, че ако не тръгнат с укро-нацистите, ще ги убият, укро-нацистите крадяха колите и превозните средства на хората, взривяваха мостовете,за да не могат да се придвижат накъдето си искат населението,убиваха и тези,които излизаха за вода

62

Анонимен

преди 1 година

До ДО 66Абе гледай си работата, ти виж, колко украинци убиха укро-нацистка Киевска хунта , които се опитаха да избяхат от войната по зелените коридори, които Русия им осигури, цели семейства и деца бяха убили, връщаха ги обратно, виж как насилствено ги изкарваха украинците и им казваха в лицето, че ако не тръгнат с укро-нацистите, ще ги убият, укро-нацистите крадяха колите и превозните средства на хората, взривяваха мостовете, за да не могат да се придвижат накъдето си искат населението!

61

Анонимен

преди 1 година

66 заличена ти е демокрадската тиква на теб. Чети : Съюзна държава на Русия и Беларус е наддържавно обединение на Руската федерация и Република Беларус, с цел организирано поетапно единно политическо, икономическо, военно, митническо, валутно, правно, хуманитарно, пазарно и културно пространство. Също така в пресата се срещат имената Съюз на Русия и Беларус, Съюзна държава на Русия и Беларус, Съюз на Беларус и Русия, Съюзна държава на Беларус и Русия. Общ празник е Денят на единството.

60

ИЗТРИХА

преди 1 година

Защо заличиха предишния 66 ?

59

Анонимен

преди 1 година

Крайна е руска територия. Даже има руска поговорка - язик до Киева доведет. Сащ да върнат Тексас на Мексико и Хавай на хавайците. След това да си изнасят от Тайван Корея и Япония Ирак и навсякъде и да плащат репарации. Инак бой, искандери, калибри ако трябва и сармати. Китайците също имат Ди Еф-26 Би, специално за американци.

58

ДО 66

преди 1 година

Не говори от името на украинците ! ! ! Виж и публикувай справка колко украинци избягаха в Русия и колко в Полша !

57

До 48

преди 1 година

То и СССР ИМАШЕ.....АМА ГИ ЗАЛИЧИХА....

56

Анонимен

преди 1 година

Байдън разпореди война в Украйна. Путин изпълни немедленно

55

Анонимен

преди 1 година

До АМИ ДА Не, че не се е случило посрещането на руснаците, хората в Украйна , са сковани от страх от Киевската хунта и нацистите и менторите им, който украинец не се подчинява, бива убиван или вкарван в затвора, много украинци бяха убити от Киевската хунта, само защото са имали различно мнение, това е кървав и страшен режим, дано Русия освободи цяла Украйна!

54

Анонимен

преди 1 година

Какво направиха руснаците в северна Африка - построиха много неща, болници, инфраструктура, включително и най-важното- язовири и водни системи, за да имат вода в Египет, Либия и други места и местните хора от Африка, благославяха руснаците, особено за водата, какво направиха западните колониалисти, преди това там? Грабеха и убиваха , създадоха робството и режеха краката и ръцете на робите си, има досттъчно материал ,снимки, създадоха нацизма,нацизма,който сведе е западна Европа до колония и нас

53

АМИ ДА

преди 1 година

Това Русия го беше заявила отдавна още в началото . Заявяваше че за три дни цяла Украйна ще стане Русия , не помните ли ? Даже и че украинците щели да посрещат руснаците с хляб и сол . . . Но това с посрещането нещо не се получи , също и броя на дните . Ненаситна е руската уста за територии , ресурси и енергия . Оплячкосва всичко де що може а след нея - пустиня ! По-лошо от американци ,белгийци , холандци и германци . Руснаците само поглъщат , нищо не създават и само тежат на земята ! ***!

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Неприкосновена , ама друг път!

51

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТова не е твоя работа кой накъде бяга , то много бежанци бягаха и защото им срутиха домовете и държавите през последните години чрез войни, но щатите си затвориха границите за бежанците, изградиха дори стена, сега и за украинците затвориха границите си, а руснаците са добри хора, нищо лошо не са направили на никой, *** са тези, които не спряха да тероризират руснаците, да насаждат омраза и русофобия от която ни писна!

50

Анонимен

преди 1 година

КАКТО Е КАЗАЛ ДЕДО МАРКС "КАПИТАЛЪТ СЕ РАЗВИВА НЕРАВНОМЕРНО,ПОРОДЕНО ОТ АНАРХИЯТА В ПРОИЗВОДСТВОТО", А ДЕДО ЛЕНИН (ДА ЗНАЙТЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН) ГО ДОПЪЛНИЛ "КАПИТАЛЪТ РАЖДА ИМПЕРИАЛ - СВЕТЪТ ВЕЧЕ МОЖЕ САМО ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯН,А НЕ ЗАВОЮВАН". ТАКА ЧЕ ЗА КАКВО ПЛАЧЕТЕ. ЗАПИСАЛИ СТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА - "Частната собственост е неприкосновена." И ТАКА СВЕТЪТ СЕ ВЪРНА В БОЖИЕТО ЛОНО!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Кой бяга в Русия?Бежанци там видяхте ли?Защо бягат и руснаците на запад а?Научил някой една дума масонски и го сложил към запад,набива опорки чул нещо си там.Ами добре,но защо не емигрира никой в Русия?А?!

48

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са плевелите на планетата, трябва да се изтръгнат. Свобода за поробените от тях държави.

47

Анонимен

преди 1 година

Цяла Украйна, трябва да се върне при майка си Русия, трябва! В противен случай, пак ще ни правят номера и създават конфликти в Европа и ще ни рекетират и изнудват да си спираме газта и икономиките, ще ни стресират държавите, да не говорим, че след опитите да се създаде плутониева бомба и ръсенето на болести из Европа и Азия и нанасяне на всякакви вреди, Украйна изобщо не трябва да съществува!

46

Анонимен

преди 1 година

Ще стигнат до Ламанша,те руснаците уж на шега,ама не тази година де.Казаха,че се качват на танковете и тръгват.Те така си пътуват из Европа на танкове.Свикнали са си от Втората Световна.

45

Анонимен

преди 1 година

Голям праз. На никой няма да липсва тая ОркКрайна. По-добре Русия да си я взема, за да не плащаме ние за възстановяването й.