59

Владимир Путин

преди 1 година

Киро Харварда ви спря газта! Трябва да го изринете и да върнете ГЕРБ! Само при тях имахте стабилност. Ваш най-близък приятел, лучший друг Владимир.

58

Анонимен

преди 1 година

Единственият вариант да попречим на Путин да спечели в Украйна е ядрена война с Русия.

57

Анонимен

преди 1 година

Путин е виновен.

56

Стоката на пазара

преди 1 година

Токът за бизнеса поскъпва. И още ще поскъпва, в цяла западна Европа. Разходите за производство растат драстично. Работодателите са принудени да освобождават стоката наета от пазара на труда и да търсят варианти за наемане на по-евтина стока.

55

Анонимен

преди 1 година

Ейй б_аси бизнеса, май_на. Не са ли чували за планиране и хеджиране? Това увеличение като гръм от ясно небе ли им дойде? Да няма изненадани и и есента.

54

Бай Ристо

преди 1 година

Лъжат, просто преди беше супер евтино и енергетиката беше на минус и на държавни дотации. Сега цените се нормализираха и енергетиката може да диша самостоятелно. Въпреки по високите цени ще ни излезе по изгодно, защото държавата вместо да дотира тока и парното, ще инвестира в инфраструктура.

53

БГ реалност

преди 1 година

бизнесът отдавна си е актуализирал продажните цени нагоре, какво пак не му стига незнам, само заплатите не мърдат

52

Анонимен

преди 1 година

До Бай Хай-----"А не може ли служителите да си плащат за ходят на работа?" Скоро и това ще се случи, понеже работодателите ще ревнат, че не може работниците да се отопляват на аванта и трябва да си плащат за тази екстра :)

51

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Ще плаща заплатите на Енергото.

50

Анонимен

преди 1 година

Хора пред очите ни се случи, че всички крила на мафията и задкулисието се обединиха: герб, дпс, славун, копеейкин, гешеф, че дори и Радев! Общото помежду им, е че всички те възпроизвеждат руският корупционно-олигархичен модел в България и не защитават българския национален интерес!

49

Негър Скиор

преди 1 година

Така е при Комунистите, които са и милиционери и болшевики и садисти. Винаги дефицит (контролиран), "криза", спекула, кражба колкото може повече, Изнудване, унижение, мечти по Робовладелския строй............Резултатът е.............повече българи живеят в чужбина, отколкото в България.........

48

Анонимен

преди 1 година

А ЕС ще ползва руски газ поне още пет години . . . . Това е достатъчно Харвардеца да е изправен пред съд за умишлено предизвикване на финансова несигурност в държавата! И ако прокурора е малко читав може да го съчетае и наказателния кодекс - най малко пет години! Но силно се съмнявам, защото пак ще подхлъзнат народа с някоя друга лакърдия, освен ако не дойде Възраждане!

47

Спокойно Народе

преди 1 година

Бойко Борисов е построил Турски Поток, по него тече газ. От какво се притеснявате?

46

:(

преди 1 година

Видяхте ли до къде ни докара ГЕРБ? Против това протестирахме 2 години. И още седят бе! Кокала не пущат! Като комондрели са... защо като... те са си!

45

Анонимен

преди 1 година

В България бизнесмен и мутра са кажи речи синоними! Да си продават майбасите и да си плащат тока!

44

Разотивайте се

преди 1 година

Политиката която водеше ГЕРБ с една дума, ако мога да я обобщя е, да го духат бедните.

43

Анонимен

преди 1 година

ТБД пред избор-или да премахне бизнеса в Бг или да закрие държавата.Изнудвачи.Време е за национализация!

42

Бахахаха

преди 1 година

Попринцип ако някой се осмели да не ми плащат заплатата ще напусна моментално и ще пусна жалба в Агенция по Труда. Не знам какви са тия хора, които седят и си чакат заплатите, при положение че сме отворен пазар, имаш избор, работа се намира за 3 дена. Визирам асвалтополагащите фирми на Боко Тиквата, които "протестират"

41

Таня

преди 1 година

Отоплението ни за целият първи етаж на къщата плюс една спалня на втория етаж, в най-студените месеци не надминава 700лв. С 4 климатика Ururu Sarara, като единия почти не се ползва. Да кажем общо около 250кв2. Не знам как плащате такива големи сметки в малките панелени кутийки. Според мен доста преувеличавате.

40

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна, първо плаща на служителите, защото за тока построи 3 мегавата фотоволтаици.