80

Анонимен

преди 1 година

До MKD Това което казваш е смешно, кирилицата е създадена в Преслав а не в Охрид, но дори и да беше в Охрид по това време това е било българска земя. А още по-смешното е че имаш претенции за кирилицата а самия ти не пишеш на нея.

79

Друг Българин

преди 1 година

До: номер 77 (Един Българин) Не, от Московията е имал предвид че идат, московци идат в Р. С. Македония да разръчкат жаравата, да поразпалят огъня! Те същите направиха филм, в който се твърди, че кирилицата била измислена от македонците!!!

78

аз

преди 1 година

РазБойко, Славчо и Кирчо да кажат какво добросъседство е това. И ако мое да кажат защо вдигнаха ветото?

77

Анонимен

преди 1 година

24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

76

До 83

преди 1 година

Напълно съм съгласен!Парадоксалното е,че точно близките до Русия "партии" тук реват най-много срещу кражбата на историята ни,националните ни герои и т.н.,а в същото време точно СССР създаде мита за "македонска нация" с благоволението на сатрапа Г.Димитров.Аз мисля,че веднъж за винаги трябва да се отърсим от популистките глупости и да се разберем цивилизовано с макетата. Ние да признаем,че са отделна нация,така или иначе българското при тях е на изчезване при 30% албанци,но и те да не крадат исто

75

Анонимен

преди 1 година

Измислена държава ! Измислени протести ! Измислени ценности! Измислена история!

74

Анонимен

преди 1 година

Тия да ни изкарват по-големи нацисти от германците и италианците няма как да стане. Такива трябва да ги арестуват за сеене на омраза, явно са платени от някъде за да мътят водата.

73

Светозар

преди 1 година

България е най-нацистката държава в ЕС"===============================================Това е комплимент, не обида. Значи сме по - корави от германци, руснаци и японци. Треперете европейци.

72

Един Българин

преди 1 година

Педаловски каза че има руско влияние в Македония. Да нямаше в предив тия, идващи от Белият град? :)

71

Анонимен

преди 1 година

И какво стана с дъвката Македонииииия? Май макетата не са много съгласни с френското предложение, за което тук разни копейки и чал_гари ореваха света как било национално предателство и го използваха като политически PR. Значи не е никак изгодно, щом протесират вече близо месец срещу него. Иначе, макетата никога няма да станат отново българи и който си мисли и се надява на това е просто поредният вързал се на популизма на Волен2 и подобните му. И без това 30% от гражданите на СМ са албанци вече.

70

Анонимен

преди 1 година

За съществуването си Югославия между ВСВойна и 1989г. е получила от запада помощи в размер по- голям от полученото от цяла черна Африка! Това са хора живяли незле в комунизма, със самочувствие и неразривно свързали комунизма с образуването на държавата и идентитета си. Западът сега трудно ще се самоосъди за тези си действия щото се биеха с Източния лагер и руснаците и го правеха очевидно за интрига. Ние си обърнахме с хастара навън тайните служби да се харесаме и да борим комунизма, но те не!

69

Анонимен

преди 1 година

На първите митинги на СДС освиркахме мощно Желю и компания щото искаха да пре репресията над турците и да спрем несправедливостите с имената и прочие. След още 2-3 митинга нещата се успокоиха, а хората разбраха, че не може така с турците и е извършена неправда. Имаше и вече консенсус и медиите подкрепиха това! Макетата, обаче сега излизат от комунизма, или хич не им се излиза и ако запада продължи да флиртува с тях погрешно и срещу България- това ще е позор за ценностите в ЕС!!

68

msm

преди 1 година

Съгласен съм, че историята не е предмет на политика. Не е предмет и на демагогия и доктрина. Историята е предмет на историческите източници. Да ги изчетат внимателно! И да се погледнат в огледало - национал-фашизмът прозира от тези македонски граждани. Прозира в техните послания, лозунги, действия! Това е нещо като национал-фашистка руССия, която се бори с нацизма по света, а всъщност води войни за територии и влияние!

67

Хилми паша-Везир

преди 1 година

На мене и на моята полиция те съобщаваха всичко, каквото научеха за вас, те бяха наши шпиони, приятели и доброжелатели... И когато България реши да воюва, те се присъединиха само да извлекат ползи на ваша и наша сметка. Преди на вас да изменят, те се отнесоха вероломно към нас... Но каквито и да са сърбите и гърците, виновни сме ние, българите и турците, защото не се разбрахме навреме. Хилми паша- везир, управител на областта Македония, тогава в Османската империя.

66

Хилми паша-Везир

преди 1 година

Никога не допущах, че Македония може да стане някога сръбска, че гърците ще завладеят Солун, но съдбата, знаете, често допуща и най-странните неща... Населението в Македония е в своето болшинство Българско, после иде по численост турското, гърците са малко, а сърби там никак няма между коренното население... Освен това за свободите на тая страна се бореха и жертваха само Българите. Революционната борба и войната - туй бе чисто и само българско дело... В революционно време гърците и сърбоманите, смело казвам това, вървяха наедно с нас, турците, против вашите комитети. На мене и на моята полиция

65

Пич

преди 1 година

Поредната статия, когато трябва да ме възмути, потресе, смае? Всеки ден ли ще ни занимавате с тези смотльовци? Защото си нямаме достатъчно наши проблеми? Нито една световна медия не отразява РСМ, нито една!

64

Даскала

преди 1 година

Макетата са превъртели , не четат историята!България е участник във Втората Световна в състава на трета армия под командването на генерал Толбухин !Бият се на фронта рамо до рамо с руснаците !А къде са макетата ?Тогава даже са нямали държава , и са били поробени и асимилирани от сърбите!Влязоха в НАТО , където само се харчат пари , а бягат от ЕС , където се дават пари!Откачени са!

63

нас червеното знаме

преди 1 година

Тази "група протестиращи" беше точно от 34 човека!Като за двама не съм сигурен!

62

Juls

преди 1 година

Пратете им по пощата чертежите на F-16ките та да се кротнат малко!

61

До Възраждане

преди 1 година

Заминавай за Москва подлого руска.