14

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Синчетата и внучетата на ДС/БКП/БСП ...ТАКА ОС РАХА ТЕРЕНА У БЪЛГАРИЯ , ЧЕ ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СЛЕД ТЯХ.... И ДА ИМ РИНЕ ЛА"""АТА!!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Тези дойдат ли на власт всичко се разпада. То бива каръщина ама тия направо са Каръци. Другарю вземи си Крушовица и бегайте при катъро. Животинчето е загорело като тенжера. Дръвн ал го е и все към портата гледа да ви види с другарката. Бегайте да освободите животинчето от напрежението. Ще ви го пусне по веднъж може и два пъти и ще се успокои.

12

Анонимен

преди 1 година

Абе комунис кир лив ти гледали записа. Аз ако бях на мястото на Слави щях да ги скалпирам. Той има железни нерви.

11

Анонимен

преди 1 година

Тоя какво реве като девственица?

10

Глупаво е да казваш

преди 1 година

щом нямаш мнозинство,че опозицията и ИТН са ти провалили възможността за кабинет.Не-е,Симов,вие я провалихте с невъзможността си да предложите нещо,което да бъде одобрено и прието от другите,вината е ваша и на чугунените ви глави.И както винаги не я виждате и другите са ви виновни.Дано на предстоящите избори провал и да изчезнете от политическия небосклон,тъй като нищо истинско и конструктивно не излиза от вас,само лъжи и популизъм.Смешно е да говорите за промяна,като сте статукво

9

този е

преди 1 година

яко изперкал

8

Анонимен

преди 1 година

Саботираха ви Лена и Киро. Нито Лена, нито Киро ще позволи Асен да е премиер, а Кики да е просто никой.Освен това вие нямате мнозинство.

7

Анонимен

преди 1 година

Събираха ви Лена и Киро. Нито Лена, нито Киро ще позволи Асен да е премиер, а Кики да е просто никой.Освен това вие нямате мнозинство. Опитаха да купят депутати за първия мандат, но след като Нинова излезе и публично унижи Киро, схемата се промени в чиста атака. Атакуваха ДБ с излъчване на живо от зала Запад на НС. Симов,това не е запис, а Live Stream на живо, пряко излъчване с любезното съдействие на Миро шеф на НС. Не се самобичувайте, че опозицията ви пречи! Киро и Лена ви пуснаха пързалката.

6

Линда галопа

преди 1 година

Дали и Луна няма да ги изпревари и не мога да спя от тази неяснота.

5

Анонимен

преди 1 година

Колко вота на недоверие да ви гласуват за да се мхнете?

4

БАДЖАНАК

преди 1 година

Ела да цокнем по едно, мъката си да удавим

3

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Днешните другари за никакъв *** не стават

2

БСП МУЛТАК

преди 1 година

Некадърници, една власт не може да задържите...

1

Анонимен

преди 1 година

Довиждане хората не ви искат.