92

Горките руснаци

преди 1 година

Добре, че вече не сме част от ***, наречена русский мир!

91

Лавров

преди 1 година

Ние вие оставяме гладни, но мразете Запада защото са взимали роби преди 400 години... Когато руснаците са били обикновени крепостни селяни. Справка Г. Раковски и В. Левски. На тях имам повече доверие отколкото на поредния безродник криещ се зад името Вгъzраждане

90

Руснаците са

преди 1 година

Алкохолици и. Точка.

89

Анонимен

преди 1 година

Ние от Демократична Республика Конго твърдо подкрепяме Демократичная Республика Русия!

88

За съжаление

преди 1 година

Русия е една тъжна, бедна и изостанала страна без реална икономика, пълна с алкохолици и лузъри ! Точка.

87

жопа Путина

преди 1 година

Сомалия е с Русия! Напред за православието!

86

Анонимен

преди 1 година

До Боби "НЕ ЗАДАВАШ ПРАВИЛНИЯ И ТОЧЕН ВЪПРОС?" Значи .... николко? :))))))

85

Анонимен

преди 1 година

Африка подкрепя братската Русия!!

84

Анонимен

преди 1 година

Северна африка тръгна към Южна

83

Анонимен

преди 1 година

Видяхме също, че се деактивира при отклоняване от курса. Това показва колко неумен си . Ракетата е била противорадарна която се е навела по сигнала на телевизионната кула на Витоша и не се е деактивирала просто и е свършило гориво и е паднала и е отнесла покрива.

82

МНОГО ДОБРЕ

преди 1 година

Там да ходи ! Там му е мястото !

81

фф

преди 1 година

Лавров ще се върне с някъв брутален бацил от Африка, дано изпозарази всички в Кремъл, вкл. хипохондричното джудже

80

Анонимен

преди 1 година

Щото сме отминали примитивизма на бартерите, другарю. покупката с пари е един вид бартер другарю . Виновни са бюрократите от ЕС с неравномерните субсидии. В България размера е в пъти по-малък отколкото във Франция да речем.

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 "А да видяхме от близо и американското оръжие как отнесе покрива на къща в Горна баня" Видяхме. Видяхме също, че се деактивира при отклоняване от курса. А американците позлатиха собствениците на къщата като извинение. А руснаците ти смукнаха и ризата от гърба и ако имаше как още щяха да го правят.

78

Анонимен

преди 1 година

До Боби "да те светна МиГ-15/17 и МиГ-21 са най-произвежданите изтребители защото са били достатъчно ЕВТИНИ и с достатъчни характеристики за да се противопоставят на западните Аналози" Колко "западни аналози" имат свалени на сметката си тези евтини и велики безаналогови изтребители, другарю?

77

Анонимен

преди 1 година

Защо американците плащат наем за всичките си бази зад граница само в България не плащат. Пак ни таковат както си поискат. А да видяхме от близо и американското оръжие как отнесе покрива на къща в Горна баня

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 "Защо не направиш бартер с американците за череши например ." Щото сме отминали примитивизма на бартерите, другарю. Всеки си върши неговата работа и с паричките си купува каквото иска. Американците ли ти бяха виновни, че черешите изгниха по дърветата а, или такива като теб, които пискат по форумите колко им е скъпо, но ги мързи да отидат да си наберат за по 2 лева?

75

Анонимен

преди 1 година

До 93 Я кажи, за 50 години *** на руски подметки, кое беше най-"героичното" използване на руските тенекии? Мисля, че се явява Възродителния процес, когато използваха камионите на пехотата, последван от преследване и стрелба по хора, опитващи да избягат през граничната бразда от комунистическия рай,и на трето място беше изпращането на танкове за потушаването на бунта в Будапеща (но там нашите момчета танкисти разбраха за какво искат да ги използват, и"случайно" обърнаха един танк в канавката)

74

Анонимен

преди 1 година

До човека з безценни плодове и зеленчуци. Защо не направиш бартер с американците за череши например . Тая година масово в кюстендилско се режат градини с череши. Или няколко милиарда за чертежи е по-добре. Вижда се как ни използват като колония и ни вземат и малкото средства които имаме.никой не иска безценните ти плодове

73

Анонимен

преди 1 година

До 87 в замяна на некадърна техника, от която не сме имали нужда, но са ни тъпчели с нея, за да им плащаме за да ги пазим ТЯХ. За американците ли става въпрос, защото доколкото знам платихме предварително за чертежи на самолети от 70те години с феислифт. И някво смешно въображение от порядъка на 20-30 ракети. Просто си изхвърлихме парите в кофата но така е трябва да покажем какви задnikoлиz,ци сме. на тезата за безценни плодове го кажи на хората от кюстендилско дето си отрязаха градините