46

Ъхъ

преди 2 години

По пътищата некролог до некролога, иначе протестираме за чекмеджетата

45

Анонимен

преди 2 години

Еми хайде и ние да протестираме срещу пътните строители. Да протестираме срещу това, че строят толкова некачествено, толкова бавно и толкова скъпо. Нека тогава вече договорите да са им с 5-10 годишна гаранция, като те си поемат разходите по ремонт на зле построените пътища.

44

до 33

преди 2 години

Защо си мислиш, че всички са овце като теб ? Дори ти вече не приличаш и на овца, защото овцата все пак има мозък, ти си черен който се показва само когато храчка му създаде влага и имитира дъжд ! Правилно оная будала от Банкя ви сравни с неговата простотия и затова се разбирате, дори и не се сещате да му искате пари затова, че го защитавате, то и затова се иска "акъл" ! "*** народ -спаба държава" - това подсеща ли те защо си *** ?

43

Анонимен

преди 2 години

Защо собствениците на тези фирми продължават да се крият? Ами защото заедно с Тиквата откраднаха милиарди Държавни пари по схемата 60:40

42

Анонимен

преди 2 години

На времето има един лозунг, пролетарии от всички страни съединяват се, сега лозунга е под логи на мутрата протестирайте, че кражбите ги спряха

41

Анонимен

преди 2 години

Паважният мо4, две лета подред не беше ли?

40

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯТА ЛЕКА-ПОЛЕКА ЗАПОЧМА ДА СИ ВРЪЩА "ДЪРЖАВАТА" - НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - ВЪРНАХА БАНДИТСКАТА ФИРМА НА ТИКВАТА , СЕГА ТИЯ НЕЩ АСТНИ SИ GАН ЧЕТА ЗА ПО 1000 ЛВ ЗАПЛАТИ ГИ ПРАТИЛИ "ДА ПРОТЕСТИРАТ" ЗА ДА МОГАТ ПЪТИЩАРСКИТЕ ФИРМИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА КРАДАТ ...

39

Анонимен

преди 2 години

Имаме най-скъпите и най-некачествени пътища в Европа.На какво отгоре са тръгнали да протестират?Не само че не заслужават пари,а трябва и да връщат.

38

Анонимен

преди 2 години

Много отдавна строителите трябваше да протестират, даже закъсняха. Нека обаче протетсът им стане радикален, нека направят барикади по кръстовищата, нека блокират всички магистрали и КПП та на границите.Нека съберат подръчни материали, камъни, дървета, да струпат машините и цялата техника пък да видим женчовците от жълтите павета докога ще издържат а.Само радикална борба с краливата Четворна коалиция, която е прибрала заплатите на строителите ще ги вразуми.Успех!

37

Анонимен

преди 2 години

Всеки пострадал последните 2 години при катастрофа трябва да съди съответната община иа държавата в Страсбург, няма никакво оправдание да не се ремонтират пътищата и такива експерименти с политически цели ще закопаят промяната.

36

Анонимен

преди 2 години

Кои фирми, тия на герб и дъ пъ съ ли?

35

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИ ИЗЛИЗАЙТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ БЕЗЗАКОНИЯТА СРЕЩУ КОМИСИОНЕРИТЕ СРЕЩУ САБОТАЖИТЕ СРЕЩУ ГРАБЕЖИТЕ СРЕЩУ ИНФЛАЦИЯТА СРЕЩУ ТЕЗИ ДЕТО ПРЕВЗЕХА ВЛАСТТА С МАШИНИТЕ И НАЗНАЧИХА ЛЮБОВНИЦИ КУМОВЕ ПРИЯТЕЛИ ОВЛАДЯХА СТРАНАТА БЕЗНАКАЗАНО БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

34

Анонимен

преди 2 години

герб и руско депесарската мафия в действие!

33

Аз промяната

преди 2 години

Бойка кадъна открадна парите и насъска строителите. Лично я чух докато я обслужвах под масата защото Аз съм Мата Хари. Тя е виновна. С парите откраднати от пътищата плаща на Ердоган да ни дава от афганците за забавление в харем гроб когато си правим оргии. Да знаете всеки афгански паткан разпрал бойка кадъна и тиквичките и е платен от вас, значи и вие сте ни минали защото вие платихте. Хомосексуалисти сме от гроб и за да го крием се налага да крадем.

32

Анонимен

преди 2 години

И аз така, държавата ме прецаква и аз по същата логика и спирам парите и на изборите ще посоча друг.

31

На протест!

преди 2 години

Нека всички подкрепим протестите на строителите. Тива е добър повод крадливата шайка от Орлов мост на Петков, Иванов и Корнелия да бъде изрината.Всички се включете в протестите и ги подкрепете!Ние отиваме цялото семейство.

30

Анонимен

преди 2 години

Направо си е по поръчка от зайчарника.Този,който им окраде парите,сега ги буни на протести.А наивниците не го и разбират.

29

Анонимен

преди 2 години

26 ТТИ И ОСТАНАЛИТЕ ПЛАТЕНИ ТУК ОСВЕН ДА ЛЪЖЕТЕ ДА МРАЗИТЕ ДРУГО ЗНАЕТЕ ЛИ

28

Анонимен

преди 2 години

Последните години не ги чупихме, чупим ги сега, откакто ПП Подмяната отказа да поддържа пътната мрежа в страната, разбра ли ***!

27

Анонимен

преди 2 години

20 СТИГА ПИШЕТЕ ПРОТИВ БЪЛГАРИ КОИТО РАБОТЯТ И СЪЩО КАТО ВАС ИСКАТ ДА СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ 20 НЕКА ТОЗИ АНАНИЕВ ДА ДОЙДЕ ПРИ ТЕБ И ДА ТИ СПРЕ ЗАПЛАТАТА И ДА ТЕ ПИТАМ ТОГАВА КАКЪВ ПИТЕК ЩЕ СИ