335

ЧАПАЕВ

преди 1 година

БРАВО СЛАВЧО! НАКРАЯ ДАЖЕ ТИ РАЗБРА КОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧЕГЪРТАН! ЧЕГЪРТАЙ, ЧЕ ТО ДРУГО НЕМОЖЕТЕ!

334

Анонимен

преди 1 година

До 394: Глас народен, глас божи. Повечето БГ политици също са карикатури.

333

Не сме добре

преди 1 година

Много е важно кои се облажват с милиардите ограбвани чрез недопустимо високите цени на тока и горивата... Имало от милиардите ограбвани месечно за всички политици ..Да се провери плащат ли на служителите издържани с цел борба с орг престъпноста..НАд 35 % от народа НЯМА ПАРИ ЗА ЖИвОТ.. Над 1 000 000 нямат работа нямат доходи..НАд 4 500 000 жертви на мед мафията..

332

Анонимен

преди 1 година

Някои БГ журналисти са карикатури, би трябвало да си го знаят, а не да се съдят. Повечето БГ журналисти са карикатури.

331

Анонимен

преди 1 година

И как така шоуменът Слави Трифонов се оказа "толкова важна " ключова фигура в бг парламента, че да блокира или сваля правителства и коалиции вече няколко пъти?! Как така е все в позицията на недоволен и обвиняващ, а него никой не го дкосва с пръст , понеже явно е съвършен?? Не е ли, защото е покровителстван от едни финансово състоятелни структури с криминално минало, които народът нарича мафия?

330

Анонимен

преди 1 година

Кристина Патрашкова го е осъдила на втора инстанция да и плати 50 бона за обида в предаването му.Колко чист и принципен човек,ти да видиш..

329

Анонимен

преди 1 година

Има 2 типа комунисти: Корнелия-типаж, които са партийни деятели и не могат нищо да работят освен да паразитират върху парите на данъкоплатците, тук слагаме и внукът Бойкикиев и втори тип: амбициозни КАДЪРНИ хора, които при соцконюнктура освен да са членове на БКП друг вариант за професионален растеж не са имали.

328

НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА

преди 1 година

СЕГА СЛАВЧО ГО ДАВА ЧЕСТЕН? А КАК ГОДИНА И ПОЛОВИНА, ДАЖЕ И ПРЕДИ ТОВА СЕ ЗАИГРА С ТЕЗИ ОТПА-ЪЦИ? МИ С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ НАЛИ ТАКЪВ СТАВАШ, БЕ СЛАВЧО? ТЕ ТЕ ХУЛЯТ, ТИ ТЯХ, ЗНАЧИ СТЕ ЕДНАКВИ! МАЯ МАНОЛОВА ТИ БЕШЕ ЧЕСТ ГОСТ. СЕГА ХОДИТЕ ЛИ СИ НА ГОСТИ?

327

СЛЕД БОЙКО

преди 1 година

И Слави мачка другарите...за Кирчо да не говорим...

326

ПОЗИТАНО 20

преди 1 година

Търсим съвет от Драган Цанков 28......кво да прайм със Слави. А *** те били вече в Русията...набедиха ги като шпиони.....

325

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам за комуниста и член на бкп Бойко Борисов.

324

СЛАВИ ПРЕМИЕР!

преди 1 година

ИТН ПАК ЩЕ СА ПЪРВИ! САМО БЕЗ ШНОРХЕЛИ, ГЕЛОВЕ И РАДУЛОВЦИ! ЩОМ БАЙДЪН МОЖЕ?

323

Слави е легенда..

преди 1 година

Кирче е амбулантен търговец..... Не може да продаде една паста без Линда

322

Язък

преди 1 година

Славааа,от тебе нищо не ставаааа...

321

Анонимен

преди 1 година

Комунист власт и мандат не пуска-това е истина. Който има очи видя с кого са ПП и ДБ, който няма, да гласува отново за комунистите.

320

Анонимен

преди 1 година

И отново Слави се показа като мъжкар.....мачка другарите без да се замисля

319

Анонимен

преди 1 година

Слави пак разби БСП другарите.....не 7м цепи басма...жалко, че надеждите на БСП да участват в управлението бързо рухнаха....

318

Анонимен

преди 1 година

Тоя чал-гар на снимката е просто кукла на догански конци.

317

Анонимен

преди 1 година

Циркаджия.Знае,че днешната държава е капиталистическа и всеки играе игра ,в която печелят богатите.Така е устроена,че богаташа да се гаври с мвр,съда,закона.Я да беше социализъм,нямаше да мръдне повече от виолончелото на което е бил.

316

Анка Британка

преди 1 година

Супер си Слави. Ти винаги си бил и ще останеш нашия обединител на нацията извън пределите на България. Каквото и да стане пак за теб ще гласуваме.