48

Анонимен

преди 1 година

Ще чакат газ друг път вече. Да копат въглища, ама и те няма да стигнат. Единственото е, че там е пълно с крайна десни и пак, както до сега с предишните две световни, могат да подпалят новата трета СВ.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен55 хахаха,кви 50 ве туупчо досега са получили 8, 4 вече са унищожени сащ казаха че ще доставят общо 12 нещо много си зле с тиквата явно си наркоман или алкохолик

46

До Боби 51

преди 1 година

Плюс от мен. Не очаквай анализ и мисъл от списващите (превеждащите) статии в тази медия. Германия си изхвърля остарялото оборудване, Русия е наясно, че то е неизползваемо, но се афишира, че това е "военна помощ за Украйна". Така и вълкът сит, и агнето цяло.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен56 Да им имаме рецесията на германците Ще им паднат заплатите от 3000 на 2900 евро ... Германия е на светлинни годи от много страни , да не говорим от на с ...

44

Анонимен

преди 1 година

Абе драскачи всеки ден по новините казват,че икономиката на немците отива към рецесия а вие коментирате глупости.

43

Анонимен

преди 1 година

Украйна унищожила 50 руски склада с бойно сняряжение С американските HIMARS ...През август украинците ще получат още 50 такива системи и започват контраатака До пълното освобождение на Украйна Украинците като всеки друг народ никога няма да се съгласят на окупация Няма страна в историята която да е останала в окупация ... Както ние сме се освободили от турско робство , така и украинците ше се освободят от руско ...

42

Аха

преди 1 година

Руснаците трябваше да оставят Хитлер да превземе цяла Европа и да наложат общ световен ред, но на Хитлер му хлопна дъската и затова в днешно време разни държави като Великобритания, Франция и САЩ диктуват какво да се случва. Да не забравяме обаче, че тия велики сили са изградили държавите си чрез робовладелство и контролиране на хора по цял свят опе от 16-18-20 век

41

HeinrichHimmler

преди 1 година

Не помня немците да пращаха оръжия на Афганистан, Виетнам, Ирак или Сирия като американците избиваха хора за спорта там

40

tot

преди 1 година

Тоя остана затворник в собственната си държава ...подобно на нас до 90-те,когато определени комунисчета ходеха из света,като призрак !!! Е ТОЯ ПРИЗРАК ЩЕ ОБИКАЛЯ КАТО КУЧЕ !!!

39

Granik

преди 1 година

Путин къде ще ходи тази седмица в Татарстан или Таджикистан? Това му остана да обикаля чукарите из средна Азия изолиран от целия цивилизован свят. Малко като Боко Тиквата и той по чукарите горкия.

38

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте още утре ТАСС да съобщи,че е унищожила 6 от новополучените 3 Гепарда.

37

Папо

преди 1 година

Не може да се победи цял народ, не става и руското джудже го знае. Вижте България,след 500 г.пак вдига въстания срещу Османската империя.

36

Анонимен

преди 1 година

Мачкай мощно руския бедняк!!!!!!!!!!!!!! Добре е положението- половин година се превземат 2 града, 50к руски бедняци аут в гроба, още толкова пленени и загуби 500 милиарда за и без това изгладняла бедняшка Русия с БВП на глава от населението, колкото Сомалия. А НАТО? НАТО още не се е намесила. ахаахахахаахах колко жалко е да си панелен бедняк провинциален русофил, който дори не е стъпвал в Русия, но милее за нея, докато бере малините на запад и рине дъното в Лондон.

35

32)

преди 1 година

Не,не бяха)) недей много гледа руска телевизия и не вярвай на руски медии и преса))

34

Анонимен

преди 1 година

Прекрасен подарък за руснаците като арт системите на франсртата !

33

Анонимен

преди 1 година

по мое мнение русия трябва да спре газта за българия германия франция полша чехия словакия прибалтика хърватия тези страни са най агресивни дано да стане зимата идва ще се мре от студ

32

Истината

преди 1 година

Украйна в началото на 2014-население- 42 милиона.Украйна без Крим-40 милиона.Без Донбас и Луганск-32 милиона.Без бежанците които са към 8 милиона -24 милиона.Украйна в края на 2022 без Одеса и Харков :20 милиона.

31

Единственото сигурно

преди 1 година

..е, че Украина ще си го получи.

30

33)

преди 1 година

Хахаха. Смятай. Чети. Хахаха

29

Българин

преди 1 година

За Русия е много удобно да може от собствена територия да си стреля и унищожава западно оръжие на 50-100 км от границата си.