11

Анонимен

преди 2 години

Ако МВР беше спряло разпространението на наркотици нямаше да има друсани шофьори, ама те са и в двете схеми после тормозят нормалните с тестове и че нямат отразителна жилетка или някаква подобна глупостт.

10

Анонимен

преди 2 години

Алкохола и наркотиците винаги ги е имало и винаги ще ги има. Човечеството няма да спре да употребява опиати. Само малоооУмник може да си мисли, че това ще спре. Проблемът тук се корени в семейството, в училищате, в ценностната система изград. Мнкоого е лесно да обявиш някакви вещества о.тколкото да признаеш, че си се провалил като наставник. Война срещу наркотиците е загубена кауза. Морала на тия нови генерации го няма, защото няма такъв нито в семействата им, нито в държавата

9

Анонимен

преди 2 години

След като маллоумниците от МВР пребориха наркотиците сега ще преборят и друсаните им клиенти.

8

Анонимен

преди 2 години

Нникой ли не разбра че държавата отдавна загина. Никой ли не разбра че като си отиде поколениети което изгради България държавата у м ира. Все още това поколение пълни хазната. Младото поколение е изгубено от него нищо нестава. Но това ще го разберат след 10, 15 години. Дрогата свободно се продава на всеки ъгъл под зоркото око на власта. През границите минава дрога за милиони и никой не си мърда пръста да спре това. А и защо да го спират нали от дрогата им се пълнят банковите сметки.

7

Анонимен

преди 2 години

Алоо, съдии, прокурори и всякаква друга съдебна ***, задействайте се и ги съдете ефективно, корумпета гнусни,колко хора още трябва да пострадатСъдебната система, прокуратурата саГлавата на Мафията в БГ.

6

Анонимен

преди 2 години

Забавляват се децата. То само това им остана. Да се надрусат, да се напият и накрая и да убият някой.

5

Двамата в багажника

преди 2 години

са пожарникар с пожарогасителя и помощник пожарникар.

4

Анонимен

преди 2 години

48 годишните за младежи ли минават?

3

Анонимен

преди 2 години

Щом наркотиците се продават като бонбони какво прави Рашков? Такова нещо не съм видял 50г. в България. Над 180 човека загинаха или бяха убити за 7 месеца.

2

Брадвата

преди 2 години

Не че нещо, ама наркотиците са държавна политика.. а после, видиш ли, кво стана и що стана така ..

1

Тенчо

преди 2 години

Някъф страничен наблюдател ли се явява?