56

Анонимен

преди 1 година

Колко глупави репортери,.. играят си с Украинската войска симулират , че не могат да напредн и но в най добрия момент ще го направят. Всичко на Урките ще им дойде като гръм от ясно небе ! Стойте та гледайте ;0

55

Анонимен

преди 1 година

Украйна губят и се чудят как ще спасят и Киев.

54

Руски измислици

преди 1 година

Уж хващаха всички западни оръжия, а Укранците им попиляха складовете с няколко установки Himars. Великото руско ПВО не ги хваща.Никой вече не иска да купи С400...

53

Укронацисти

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ: Малко за стратегията на украинската армия: Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения. А като ги прогонят накрая, започват безразборна стрелба по жилищните райони с тежко оръжие просто за да предизвикат още жертви и разрушения

52

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ще бъде обесен на Червения площад ,пред 100 000 души и предавано директно по телевизията в целия свят ....

51

Mиро

преди 1 година

Съвет към троловете... моля еандомизирайте малко коментарите, че като се върнат умните хора от работа след 5 и изведнъж ви се губи пропагандата някъдв в нвбитието :)

50

Стига глупости

преди 1 година

До До 44: Това, че не са унищожени 4, а 54 си е твое съчинение. Това, че от русофобски т'рол може да се очакват всякакви измислици не е нещо ново.

49

Анонимен

преди 1 година

руснаците са пълниии олигофрррвнни. Един път заразазиха половината свят с радиация от супер некомпетентността си.. На всичко отговори нямаха сили да се оправят с проблема ... бяха жалки... ако беше Европа кой знае какво щеше да стане.......... сега си играт на рулетка около ядрени централни. Тея са тотално невменяемии и срам за човечеството.

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Малко за стратегията на Русия в областите в средата на Украйна където рускоезичното население НЕ Е преобладаващо. Започва се с масилан артилрийски обстрел по населени места с цел всяване на страх в антируската част отнаселението и "подкакняне" да напуснат населеното място. Антируската част напускат и остават руснаците. След това населеното място се превзема, като по тоз-и начин се предотвратява възможността за подривни действия в тила. Бавно, но за сметка на това сигурно и ефективно.

47

Анонимен

преди 1 година

Майката на една журналистка говорила с моя близка и се похвалила,че си била четвърта инжекция или 2ри бустер,пък дъщеря й била на формация на морето където им провеждали семинар и ги инструктирвали че който пишел повече статии срещу рския президент щял да има пс-големи премии.

46

Малко за политика

преди 1 година

До ...: И други пишат подобни прогнози, но Украйнската армия все я помпят с оръжия а тя все отстъпва. А в това, че САЩ са готови да воюват до последният украинец, никой не се съмнява.

45

Анонимен

преди 1 година

Путин ***!

44

До 44

преди 1 година

Така, е прав си! даже не 4 ами унищожи 54! Е верно, че американците доставиха само 8 такива комплекса, *** щом вожда пу.т..лер каже значи унищожени са 54! Инак само ми е интересно от де ги знаеш баш тези неща ама ... здраве да е! Щото ако и здраве нямате то нищо си нямате!!!

43

Анонимен

преди 1 година

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски, България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО, след 77години руски гнет ,ХИБРИДНА ВОЙНА срещу страната ни,която ни постави на последно място в Европа !!!

42

Анонимен

преди 1 година

Надали имат недостиг на войници, но друг е проблема при тех, нема желаещи :))) Едно е да се биеш за некаква кауза, друго е да те пратят за пушечно месо :)))

41

Анонимен

преди 1 година

няма да се учудя от азиатские варвари..

40

...

преди 1 година

Явно п.тлерастията тука така и не разбра, че сащ решават кога ще спре таз война! види се, че с минимални доставки на уръжия, при това уръжия дето са стари на по 20 години, и въпреки това руската армия умре! Ако сащ решат да доставят по-нови уръия и ракети с по-далечен обсег на действие, ми мога да ви кажа, че нещата ще свършат много по-бързо при това не в полза на рашките! Та ***.т мисли, че русия побеждава, че и командва, но реалността друго показва! Това е положението!

39

HIMARS май намаляха

преди 1 година

Интерфакс съобщава: В периода от 5 юли до 20 юли четири пускови установки и една транспортно-зареждаща машина бяха унищожени от произведените в САЩ реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, прехвърлени в Украйна с високоточни наземни и въздушни оръжия, каза говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков на брифинг в петък.

38

Анонимен

преди 1 година

днес Русия уничтожи 4 хаимерса

37

Анонимен

преди 1 година

Живял съм и в русия, ярославъл живял съм и в украйна степное в русия ме носиха на ръце в украйна ни хвърляха през ден умрели кучета е кладенеца ни.А ленински сифилис не ти ли метнаха???