44

Данъкоплатец

преди 1 година

Украйна сега са 40 милиона, преди 20 години бяха повече от 50 милиона, а до 2-3 години под вещото управление на Зеленски ме съмнява че ще имат и 30 милиона население.

43

Анонимен

преди 1 година

Значи в един и същи ден мисирките от двете страни са се нацаквали. Май едните са успели щом вова та се обяснява.

42

Анонимен

преди 1 година

Да не предизвиква съдбата, че много млади дават фира от самонадеяност! Жив и здрав да е да си носи вересиите и да отговоря за тях! Зеленски има грях пред народа си, вместо да преговаря, да търси дипломатически път към мира, сега брои трупове. Не, че и рашките са светци, но отговорността е основно на Зеленски и подстрекателите му.

41

Анонимен

преди 1 година

За по младите да кажа че основното е човек да стигне солидна възраст. Хубаво е да си млад но годинките си вървят. Факт.

40

маркиз дьо саП

преди 1 година

Знае се, че когато човек говори на Бог е молитва. Но когато Бог му говори е шизофрения!

39

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден пускат в ефир гласа му по националното радио. Значи нищо му няма. После пускат превод за да схванем българите че украинския език е некакъв западен. Здрав е.

38

highway to hell

преди 1 година

Не е болен! Зависим е!

37

Анонимен

преди 1 година

Само аутсайдерите влизат е обяснителен режим

36

Знаем, че не е болен

преди 1 година

Зависим е от субстанции! Нормален човек не би имал подобно поведение!

35

Я па тоя Зеленски

преди 1 година

Говори на руски език, не го знам какъв е някакво си руско производно, също така е завършен психоопат и маниак. Много хора на неговата възраст 44 с тежко заболяване като импотентност това ги свежда до безумия. Зеленски призовава към смърт и към дарения на много пари и оръжия болен мозък с болен увиснал члеен.

34

Поручик Ржевски

преди 1 година

Ако искате да ядосате Путин - подмиване само един път седмично и само в 4 точки - подмишници, дупе, крака. Другарката Урсула нашия началник вече така се къпе, взимайте пример. Путин ще се срине всеки момент - вярно че го повтаряме от 2014г но имайте малко търпение.

33

Анонимен

преди 1 година

За Запада Украйна се превърна в основен залог в борбата срещу Москва. Провалът тук е просто неприемлив. Но нещата не вървят съвсем както трябва. В резултат на това положението на западните страни е изключително тревожно: губят се пари, оръжия (които вече са в недостиг) и хора, вътрешната ситуация се влошава. И резултат няма. Нещо повече, с всяко решение, взето във Вашингтон и европейските столици, прикритието (дори и да не заблуждава никого) се изтрива от войната им срещу Русия. Възниква въпросът как да постъпи Западът?

32

Българин

преди 1 година

По-добре ядрена война с Русия, отколкото да позволим на Путин да спечели в Украйна. България е член на НАТО, най-мощният и най-високотехнологичния съюз на планетата. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.

31

Поручик Ржевски

преди 1 година

Къде са 44, къде 70 само че се е обръкал - Бай Дън е бил на 70 много много отдавна....

30

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия издържа най-тежкия удар на "адските" санкции. Но Европа и Америка са толкова наранени, че не могат да го скрият. А през есента ситуацията заплашва да стане доста тежка.

29

Едно е сигурно

преди 1 година

Украйан ще загуби половината си теротория и крайбрежието, Русия ще владее Черно море - стратегическа военна позиция в Европа, и териториите до Приднестровието. А западняците ще студуват, ще обедняват, а може и до глад да стигнат.

28

Дарявайте пари Зеле

преди 1 година

Дарете си заплатите за здравето на Зеленски това е най-важното нещо на света в момента нищо друго няма значение. Великият Светец Зеленски.

27

Дали

преди 1 година

*** удри англоскасонците с ядрени ракети . 6 милиарда ще празнуват

26

Анонимен

преди 1 година

Да му имам оправданието на този шут. Годините не са гаранция за крепко здраве, а цял свят видя, че неговия мозък е силно увреден.

25

Боб

преди 1 година

Не е болен, просто главата му е празна!