18

Радослав

преди 15 години

Вече в много европейски страни България се превръща като секс дистинация ,където гастролира свежа плът от самата България,т,е от нейната периферия,украинки и рускини,а пък и шведките и датчанки предпочитат черните гларуси,т.е така наречените роми,който им напомняли на истински мъже.Дестинация с евтина плът и евтин алкохол.Който иска да удари нещо ,нека да заповяда на почивка в България.Явно се превръщане в територия на разврата.

17

mitko

преди 15 години

ТАКА Е,ДРАГИ,САМО ЧЕ СИ ЗАБРАВИЛ ХУБАВАТА ПОГОВОРКА:"НЕ Е ЛУД,КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА,ЛУД Е КОЙТО МУ ГО ДАВА!".....

16

PHANTOMA

преди 15 години

Всичко в статията написана за Слънчев бряг е вярно тея *** по цял ден не отрезняват и се мислят за голямата работа като се напият и се е..т кат разпрани на плажа..

15

фсв

преди 15 години

Момченце, не си клати краката от стола, ами напиши нещо стойтостно. Не знам как ви държат там с тези глупави материали, че и ви плащат отгоре на всичко.

14

преди 15 години

Pone edin umen komentar 6te napi6e li nqkoi ili samo 6te si dokazvate kolko ste tapi ?!?!

13

наблюдател

преди 15 години

Всеки влак си има пътници. Каквото се търси-това се и предлага.Сезона е толкова слаб, че ако не са и тези пишлемета хептен ще умреме от глад.

12

fina

преди 15 години

piene i sex - tova e patentovano v slanchev bryag! nali znaem koi sa sobstvenitsite na hotelie tam? mutra do mutra, nykoi veche ubiti ili umreli ot spin...tova ne e BALGARIA, TOVA E strana na mutri!

11

Ray

преди 15 години

тоя изтъркан репортаж и направо много зле скроен под формата на реклама за да се привлекат младите където "уж било купон" ние много добре си знаем какво е по нашето мизерно черноморие и мутренските дискотеки

10

:)

преди 15 години

Ахахаха, българската Ибиса :)) lol lol lol omg :D Иначе сериозно - нали тва им е таргет аудиторията в сънито, не чувам някой да се е оплакал ;)

9

преди 15 години

защо автора си трае за безумния рекет на скандинавците/и не само те/, на който са обект хотелиерите. Лъжат, че са ограбени, изнасилени,птичките по терасите им пречат да спят.И за капак отиват да пикаят в морето...

8

EK

преди 15 години

СтранатаНАЧАЛО България СтранатаТокът в Слънчев бряг спря, туристите останаха по асансьоритеNO coment

7

някой от България

преди 15 години

Скандинавците може да остават с лоши впечатления от България - че тук е само пиене и секс, но, за бога, те как показват себе си - като ***. Не знам кое е по-грозно. Тук им се дава възможността, а те се освинчват напълно. Така че излагацията за тях е по-голяма. Просто потвърждават правилото, че като отпаднат ограниченията, човек показва истинската си природа. И онова, което показват изобщо не е в тяхна полза.

6

преди 15 години

toba e.vesel naror,ni6to ne my lipsva.za6to i pri nas ne e taka.te prosto ymeqt da jiveqt.

5

преди 15 години

Все един ден този разгулен живот ще им излиза през носа...:) Няма начин! Пандемия от СПИН ни чака! Запомнете това!

4

Алекс

преди 15 години

Как да обясниш, че България не е само пиене и секс, като откъдето и я погледнеш в момента, само това ще видиш!?

3

преди 15 години

The end is near.... да му се невиди и разврата :)

2

Весел Патиланчо

преди 15 години

Работил съм на Златни Пясъци 2 лета, същата ситуация е и там, скандинавците се напиват до козирката, направо като не виждали алкохол, тука в БГ никои не ги безпокои, нито лични карти нищо ... имаш ли пари, ти си човека, пък у нас им е евтино на хората, лично съм ги виждал как се е**т на терасата и крещят за да ги видят всички... за наркотиците няма да коментирам, в БГ пари имаш ли, имаш всичко... беззаконието му е майката.Ваш Весел Патиланчо :)

1

wn

преди 15 години

Ami ba6 piene i seks si e :).