55

Анонимен

преди 1 година

Днешното мakе не говори и не пише на кирилица а на карджица и по србомакедонски само повтаря.... ово йе, ово йе, ово йе!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Прочетете Книгата "За Македонцките Работи" на Кърсте Перков Мисирков .Тя е издадена през 1903 година в София.Той там говори за Македонския Литературен Език.Данеби той да е повлиян от Тито.Хаде бре смешници.Тогава май е било по-голяма демокрация от сега.Човек така свободно да издаде подобна книга в София през 1903 година.Сега абсурд да издадеш нещо подобно.Прочетете я.А и Генчовска да я прочете.

53

Анонимен

преди 1 година

Македония е някакъв уникален езиков анклав. Около нея по границите в Албания, Косово и Гърция се говори и пише на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, но в самата Македония няма и е македонския езика.

52

Анонимен

преди 1 година

Стотици хиляди са загинали за да спасяват други българи не чукарите РСМ.

51

Анонимен

преди 1 година

Мъкедонците са много елементарни мислят си, че, ако някоя империя е владяла чукарите им могат да си присвоят историята й.

50

Маке

преди 1 година

Колку и да лаете драги мои шовинисти, тоа не го менува фактот дека македонски иазик постои и е признат во цел свет. Освен од една држава заглавена во 19 век. Во ова сте сами против цел свет. Факт.

49

Анонимен

преди 1 година

И да демонтират паметникът на Цар Самуил, ако не пише, че е български цар какъвто е дае вицантийците се имат за българоуббийци. Някаква държавица по-малада от мен иска да си присвои това и още.

48

Анонимен

преди 1 година

До Маке Преспанския договор не участва България, а в другите има записано че България признава държавата, но дай къде е признат езика. Език е различно от държава. Както САЩ но англ език.

47

Анонимен

преди 1 година

Клекнахте в НС гласувахте вдигане на ветото, айде поне си мълчете да не нагнетявате напрежението.

46

Анонимен

преди 1 година

Български език се говори и пише и в Албания Гърция и в Косово. Но там не е македонски. Е в Македония не е български езика а още подалече е български

45

Анонимен

преди 1 година

Когато пиша в Македонските сайтове никога не са ме изхвърляли.А преди малко ме изхвърлиха от сайта.Е аз имам два телефона и wifi.Хахахахаххаа

44

Маке

преди 1 година

До 45. Ама... Не. Според преспанскиот договор е македонски иазик. Според Обединетите Нации исто е македонски иазик. Според интернет, гугл, виндоус итн е македонски иазик. Така да... сам извлечи заклучок. Не биди ***.

43

Анонимен

преди 1 година

От това което съм учил в училище Българския език е млад и съвременен език.Та нашия език е официален от 1908 година.

42

Анонимен

преди 1 година

В истинската демокрация хората имат право на лично мнение.България и ЕС демократични държави и съюз ли са?Май Путин е прав за нас.Доста противоречиви сме.

41

Анонимен селянин

преди 1 година

хахахах,по голяма тъпотия от страна на "външно" не бях чувал скоро

40

Анонимен

преди 1 година

Урсула акушерката много ги разбира работите с езиците. Тя им каза в НС на РСМ, че езика си е техен и тя ще направи всичко, за да стане офиц.език в ЕС. Сърдете се на Урсула! Македонците са обработвани с години в тази лъжа. Цялата машина се задейства извън РСМ .

39

Анонимен

преди 1 година

Професор Генчовска,я кажи кои са Българските думи в Българския език и кои не са.

38

Анонимен

преди 1 година

За сите останати држави во светот е едноставно... македонски иазик ---->>> Ами...не. За тях може би е СЕВЕРНОмякедонски език. Или това е поредния договор, който СЕВЕРНОмякедонците не спазват?

37

Анонимен

преди 1 година

Българин е гражданин на България и човек ,който се самоопределя като такъв в друга държава, където има право да се определи за Българин.Другото си е чист шовинизъм.Никой не може насилствено да ти отнеме правото да си Българин или Македонец.Може да ме наричате както си искате,аз ако за себе си съм Марсианец или Турчин такъв ше бъда.Не мога да разбера.В паспорта може да пише каквото си искат.Аз например съм за Франция на световното.

36

Споко

преди 1 година

Споко ей ся като Рашистан бъде унищожен, ще излезне и официално истината за Македония и по естествен начин ще се присъедини към България.