38

МАКЕ

преди 1 година

С ТОЗ ХОД БСП КЕ СЕ ОБЕСИ....

37

Анонимен

преди 1 година

Ние първи обявихме Русия за неприятелска държава.Спряхме Лавров да не лети над България,сами си прекратихме много изгодните дългосрочни договори с Газпром,като отказахме да плащаме в рубли,после и изгонихме съвсем провокативно руските дипломати.Спряхме полетите на руски туристи.И какво трябва да направят руснаците,да седят и да ни ръкопляскат ли?Нашата икономика печели от износа на оръжие и на ток от АЕЦ.И двата отрасъла са ни ги изградили руснаците.Също и транзитирането на газ за Европа

36

6

преди 1 година

Никога *** няма да направите правителство. Вие сте държти руски ***

35

сина

преди 1 година

само примитивните елементарни частици не се усещат как са облъчени от американците и запада, как им се вменява омраза към Русия, как всичко лошо е в Русия, как всичко хубаво е в сащ и поклонниците им от ЕС... историята и друг път е правила обратен завой - такъв предстои. Аман от крадци, мародери, капиталисти, монополисти, олигархисти и други подметки. Да живее пролетариата !

34

падам си

преди 1 година

е в кави4ки

33

падам

преди 1 година

си по терорисрти

32

сина

преди 1 година

Защо вчера на кафе при Хера /както я наричаше един банкянски ***/ залудо редиха правителство, след като днес Президента им зачеркна плановете. Евала Радев!

31

късно булка

преди 1 година

късноооооо

30

сина

преди 1 година

само като се сетя кирчо как ходи до украйна, как разправяше за някаква бензиностанция с ракети, как изгони позорно 70 руски дипломати, как обарваше ленения а нален отвор до парапета - така се радвам, че е аут и се надявам вече да не го видим това недоносче. За малко да ни вкара във война кучето канадско нещастно!

29

Среден обсег

преди 1 година

След като си заминат дипломатите, идват ракетите.

28

буци

преди 1 година

Супер! Стига вече коленичене пред Хера, българския интерес е да има газ, евтин газ, включително и от Газпром - това е нашият интерес. Българският интерес е да сме в добри отношения с Русия, а не само със сащ - това е българският интерес. Браво и успех! Дано ИТН ви подкрепят, щото това е последния автобус до някоя друга спирка по натам!

27

Анонимен

преди 1 година

Нови избори, никакво БКП на власт! Щели да връщат руски дипломати, абе ей дано изпаднете от парламента. Ще ме накарате насила да харесвам герберунгелитe.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 "Браво Радев - поредият добър избор." Че той Радев в момента е ОСНОВНИЯ проводник на влиянието на Кремъл в България! Не тая или оная партийка, която има ролята да му подава топката!

25

Анонимен

преди 1 година

Този изплю истинските приоритети на комунистите от БСП .Връщане на руските шпиони и връщане на зависимостта към Газпром ,ако може с още по неизгодни договори . Браво Радев - поредият добър избор.

24

Анонимен

преди 1 година

Чейчев, на тебе и имам да ти предложат да станеш ще си съгласен.

23

Мата Хури

преди 1 година

Този трезвен ли е, или отлага закона за узаконяването на проституцията!?!?

22

Анонимен

преди 1 година

Да върнем руските шпиони? Те, руснаците няма да върнат същите, щото се издъниха. Моята прогноза е, че отиваме на избори и тупкането на топката, с отвличане на вниманието, е излишно.

21

Ъхъ !

преди 1 година

Другарю Чейнджев , що не се пъхнеш отново в дупката за смяна валута , откъдето си зипълзял ? А ? Бегай се скрий ,бе , говедце мърляво ! Има кой да мисли за държавните работи !!!

20

Анонимен

преди 1 година

,,Стегнал се Илия, погледнал се, пак у тия,, пак с комунистическо правителство, и всичко отначало...

19

Анонимен

преди 1 година

Комунисти, Прокописти, Променистисме в един и същи строй.