20

Анонимен

преди 1 година

Нашествието от бежанци от Близкия изток беше провокирано от безогледните бомбардировки на руснаците в Сирия. Хвалеха се че имат над 50 000 полета и нито един цивилен не бил пострадал. Сега виждаме в Украйна как е.

19

Анонимен

преди 1 година

Глобалистката неолиберална мафия иска да заличи бяла християнска Европа...

18

Гьобелс

преди 1 година

Вие швабите си я натресахте,кой ви е виновен.Бяхте голяма нация до преди 1989г.след това се изкилиферчихте и вие.

17

Толкова много

преди 1 година

глупости на едно място скоро не бях чел.Да се прехвърля на Меркел вината за некадърността на сегашното управление е,меко казано,нелепо.Вярно,че и тя е направила много грешки,но не тези,които се опитват да ѝ припишат.Най-голямата ѝ грешка,много преди мигрантите,е легитимирането на т.н. "зелени" в управлението на държавата.Последствията са видни-тотална некомпетентност отвсякъде,водеща след себе си само пропадане надолу.

16

МАЙОРА

преди 1 година

Дъртият бабишкер от ГДР обслужваше интересите на руското КГБ! Скапанаа вещица! Да гори в АДА!

15

Анонимен

преди 1 година

Шулц е този който униожава германия. Този е като Хитлер. Сложете му мустачки и перука и ще видите новият хитлер. Германия бог да я прости. Лека и пръст. Светла и памет.

14

До хехе

преди 1 година

Отиде в Кройцберг, отиди в Нойкьолн, отиди в центъра на всеки голям град и ще разбереш какво. Бяга от бохчи, забрадки, бради и арабска пролет в собствената му страна. Ето това

13

Анонимен

преди 1 година

Номер 5 пише небивалици от мавзолея в Моцква.

12

Тракиец

преди 1 година

Меркел не е лидер на нищо . Тя е ве-щица която унищожи Европа и европейската раса цивилизация култура и норми . Меркел трябва Да бъде погребана жива а над гроба й дс стои екзорсист поне 1000 г напред . Да живее Адолф Хитлер и НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ГЕРМАНИЯ И ЕВРОПА . Смъ-рт за всеки почитател на Меркел чрез куршум в тила

11

абе

преди 1 година

който е тръгнал срещу русия хубаво не е видял, целия свят трябва да го знае....ама наш кирчо не знае....и се ос-ра!

10

д

преди 1 година

А любимецът й Бойку не се ли отрече от нея вече?

9

Моля?

преди 1 година

Трябва да си сляп за да одобряваш това, което тази допусна. Гледайте само един клип от Берлин на отваряне на басейн. Масов бой между черни глави. Дори не знам колко втноса са там, но немци нямаше. Немците масово гледат да избягат от собствената си държава. С много пари отиват в Швейцария, САЩ и Канада. С по-малкото - Унгария, и други средноевропейски. Това, което постигнаха като ръст в икономиката, две години война сега ще го заличат. Но Opkите няма да си тръгнат. Това ли е успеха?!

8

Гроби Таласъмо

преди 1 година

Абе еврейка,какво да я коментираме

7

Без упойка

преди 1 година

За 2008,когато предадоха истински Украйна не споменават.Защо не приеха Украйна в Нато?Меркел тогава игра анти Буш,така направи и срещу Тръмп,4 г атаки,за да дойде един ден руската инвазия.Лидери няма да има вече запада,защото е затънал в олигархия и чиста печалбарска болест.Няма път!

6

Анонимен

преди 1 година

Наследството на Меркел вече тъне в руини, защото наследникът на поста е нацистки внук, който води Германия и Еесовската Зона към диктатура - Еесовски Диктаторски Халифат.

5

Анонимен

преди 1 година

Можела била.С Обама решиха да го играят про ислям и ето резултата.

4

Хаха

преди 1 година

Тая разби Европа,напълно я с всякаква пап,лач,да гори в ада.

3

Буля

преди 1 година

80% друг път. Ако пак субтропически диктатурни агенции са правили проучването, може. Идете в новите бундесленди да питате за нея. Ако от сто човека един се изкаже ласкаво ми се обадете. Меркел беше кон с капаци. Гледаше 16 години само да подсигури Германия и да използва европейските пазари в нейна полза. Което не е малко, сравнено с нашите продажници. Но тя не беше политик от световна величина. Беше една лелка, готова на компромиси за да угоди на всички. И така ще бъде запомнена.

2

Анонимен

преди 1 година

Тая държеше мутрата на власт да последно . Българоубийца

1

Анонимен

преди 1 година

Да беше озаптила Украйна през 2014, сега на всички щеше да им е добре, в т.ч. И на украинците.